FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možda je tražio raskid i naši prihvatili
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sad smo na jednom stoperu u ekipi i to junioru. Strava i uzas bogam. Probudim se i kontam jel moguce od one utakmice protiv Posusja do ovoga.
Drobarov nije bio toliko los ali daleko je to od najboljeg stopera bugarske lige..
Sa Avramovskim je kocka ako ostane, povrede i to. A da je nesto pokazao, ko i vecina utopio se mada je malo i igrao..
Suljic ocekivano
Tomasevic ocekivano
Ima jos kandidata..
Rashidu ugovor istice
Dizdarevic
Dobro je sto se otvara nekoliko mjesta za kvalitetne al bas kvalitetne strance ako je to uopste moguce u nasu ligu dovesti..
Drobarov nije bio toliko los ali daleko je to od najboljeg stopera bugarske lige..
Sa Avramovskim je kocka ako ostane, povrede i to. A da je nesto pokazao, ko i vecina utopio se mada je malo i igrao..
Suljic ocekivano
Tomasevic ocekivano
Ima jos kandidata..
Rashidu ugovor istice
Dizdarevic
Dobro je sto se otvara nekoliko mjesta za kvalitetne al bas kvalitetne strance ako je to uopste moguce u nasu ligu dovesti..
Možda kontaju na proljeca dati priliku mlađim igračima, pošto ce Evropa biti skoro pa nemoguca misija.Recimo da igramo u sastavu Šahinović, Mulalić, Trako, Ališah, Jovašević, T. Ramić, Đokanović, Varešanović, Irfan Ramić, Pramenković, Bjelonja.
Od ovih ubleha iz uprave me ništa više ne može iznenaditi.
Pa postenije je i to nego ovo sadLucas je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:57Možda kontaju na proljeca dati priliku mlađim igračima, pošto ce Evropa biti skoro pa nemoguca misija.Recimo da igramo u sastavu Šahinović, Mulalić, Trako, Ališah, Jovašević, T. Ramić, Đokanović, Varešanović, Irfan Ramić, Pramenković, Bjelonja.
https://fksarajevo.ba/vijesti/sporazumn ... rovom/6479
FK Sarajevo i Vlatko Drobarov sporazumno su raskinuli ugovor koji je važio do 31. maja 2023. godine.
Drobarov je stigao u naš klub ovog ljeta nakon što je u prethodnoj sezoni, sa mnogo uspjeha, nosio dres ekipe Cherno More u Bugarskoj gdje je izabran u idealni tim bugarskog šampionata. Nažalost, na početku priprema za ovu sezonu zadobio je neugodnu povredu zbog koje je propustio veliki dio priprema i sami početak sezone. Drobarov je u bordo dresu ukupno odigrao 15 utakmica od čega 14 u Premijer ligi i jednu u Kupu BiH.
Vlatku želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere!
FK Sarajevo i Vlatko Drobarov sporazumno su raskinuli ugovor koji je važio do 31. maja 2023. godine.
Drobarov je stigao u naš klub ovog ljeta nakon što je u prethodnoj sezoni, sa mnogo uspjeha, nosio dres ekipe Cherno More u Bugarskoj gdje je izabran u idealni tim bugarskog šampionata. Nažalost, na početku priprema za ovu sezonu zadobio je neugodnu povredu zbog koje je propustio veliki dio priprema i sami početak sezone. Drobarov je u bordo dresu ukupno odigrao 15 utakmica od čega 14 u Premijer ligi i jednu u Kupu BiH.
Vlatku želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere!
Sarajevo ljubavi moja.
Nazalost, ali ispali bi s ovom postavom.Lucas je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:57Možda kontaju na proljeca dati priliku mlađim igračima, pošto ce Evropa biti skoro pa nemoguca misija.Recimo da igramo u sastavu Šahinović, Mulalić, Trako, Ališah, Jovašević, T. Ramić, Đokanović, Varešanović, Irfan Ramić, Pramenković, Bjelonja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Hvala Bogu pa ode jedna od većih ubleha u historiji kluba... idemo dalje a Hadžija ako ne ode milom otići će silom!
ISTINA ZA VEDRANA!
Igrači koji su dobro plaćeni a nisu ništa napravili i treba da idu. Nisam nikada bio za vraćanje bivših igrača, izuzetak bi bio Rahmanović i Fanimo.
- f0rest1946
- Kontakt:
Drobarov je navodno sam trazio raskid, nije nista pokazao tako da nije neka steta.
Sad nam trebaju 3 stopera.
Sad nam trebaju 3 stopera.
Dajte ljudi, mante se lupanja.napoleon72 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:46Ma 100%, talovi neki. Evo tebi cisti papiri i zaostale plate, ti meni dio para, dobro i tebi i meniStroj1946 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:05Sad htjedoh napisati. Bas izgleda da je to to. Pranje para.miky_hz je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:04Treba ici i SD ako vec se tjeraju igraci koje je on doveo,evo baš gledam u TC je otišao Muratovic i sa njim ova njegova "pojacanja" i to je pošteno,platio on ceh jer je fulio sa igracima i ok.
Ovako imas situaciju da je Emir doveo tog Drobarova,dao si mu sigurno masne pare za potpis i za plate dok je bio tu,dat ces mu masne pare za raskid i onda ces tom istom Emiru dati da ti dovede novog stopera.I niko me odgovara za taj gubitak.
Jedina logika da se tu peru neke pare kroz te ugovore,jer logicki ovaj slijed dogadjaja nemozeš objasniti.
Ja bih i Stanojevića rado vidio kod nas, ne zbog kvalitete koja više nije tu prisutna kao nekad već kao nekog ko ima nešto u gačama za razliku od trenutnih igrača izuzev Ikića.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Lagana plata 15.000 mjesecno, ostalo 7 mjeseci ugovora znaci 100.000 ostalo da mu se plati. Vjerovatno dogovorili pola tog iznosa 50 milja i talnuli se izmedju sebe, tebi 30, nama po 10 i sretno. Boze sacuvaj kako i na sta ovaj klub pare trosi...napoleon72 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:46Ma 100%, talovi neki. Evo tebi cisti papiri i zaostale plate, ti meni dio para, dobro i tebi i meniStroj1946 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:05Sad htjedoh napisati. Bas izgleda da je to to. Pranje para.miky_hz je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:04Treba ici i SD ako vec se tjeraju igraci koje je on doveo,evo baš gledam u TC je otišao Muratovic i sa njim ova njegova "pojacanja" i to je pošteno,platio on ceh jer je fulio sa igracima i ok.
Ovako imas situaciju da je Emir doveo tog Drobarova,dao si mu sigurno masne pare za potpis i za plate dok je bio tu,dat ces mu masne pare za raskid i onda ces tom istom Emiru dati da ti dovede novog stopera.I niko me odgovara za taj gubitak.
Jedina logika da se tu peru neke pare kroz te ugovore,jer logicki ovaj slijed dogadjaja nemozeš objasniti.
I da nema talova, opet mu se pozamasan iznos uplatio, a meni je gore koliko se na Anicica trosi, covjek pred zalaskom karijere, a nece igrat do sljedece godine, i tad je upitno.
Zadnja izmjena: PapirnaMarka, dana/u 21 nov 2022, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ne razumijem ovo, momak je bio dosta dobar, imao je samo jednu lošu partiju (Tuzla na Bilinom polju) ali tada je igrao povrijeđen, injekcije primao prije utakmice. Nadam se da ce ga zamijeniti neki kapitalac.
Ma neeeee, niposto!
Kaze ne valja stanojevic stalno je na nargili ali zato valjaju ovi sad
Hahahhahahahahaha
Stanojevic sto ima u lijevom mudu, ovi nasi nemaju ni u glavi!
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Dezinformacija je za Tomasevicanokee je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:54Sad smo na jednom stoperu u ekipi i to junioru. Strava i uzas bogam. Probudim se i kontam jel moguce od one utakmice protiv Posusja do ovoga.
Suljic ocekivano
Tomasevic ocekivano
Ima jos kandidata..
Rashidu ugovor istice
Dizdarevic

-
- Kontakt:
Nema i Avramoskog otjerat i sve strance jer bista pokazali nisu,mozda eventualno Musu ostaviti,dodat na to Suljica,Traku,Dizdarevica,Salcina,Dzafica ako bude pristao na raskid i slicne ublehe. Ako ostave Tomasevica i ako on dobije minutu na terenu mora da su svi kolektivno retardirani,Nurudina sam i zaboravionokee je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:54Sad smo na jednom stoperu u ekipi i to junioru. Strava i uzas bogam. Probudim se i kontam jel moguce od one utakmice protiv Posusja do ovoga.
Suljic ocekivano
Tomasevic ocekivano
Ima jos kandidata..
Rashidu ugovor istice
Dizdarevic
Kod tebe je i Ime dezinformacija. Portal od kojeg si to prenio tada je pisao i da nam Rafael Leao dolazi..Sanchez1987 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 17:23Dezinformacija je za Tomasevicanokee je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:54Sad smo na jednom stoperu u ekipi i to junioru. Strava i uzas bogam. Probudim se i kontam jel moguce od one utakmice protiv Posusja do ovoga.
Suljic ocekivano
Tomasevic ocekivano
Ima jos kandidata..
Rashidu ugovor istice
Dizdarevic
Dobro je sto se otvara nekoliko mjesta za kvalitetne al bas kvalitetne strance ako je to uopste moguce u nasu ligu dovesti..![]()

Pored toga momak zna šta znači igrat za Sarajevo ginuo je svaku utakmicu, a najjače bilo kad je onu sliku objavio nakon operacije čini mi se očiju pa fazon napisao bordo ili bijelo okoholyman je napisao/la: ↑21 nov 2022, 17:22Ma neeeee, niposto!
Kaze ne valja stanojevic stalno je na nargili ali zato valjaju ovi sad
Hahahhahahahahaha
Stanojevic sto ima u lijevom mudu, ovi nasi nemaju ni u glavi!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- napoleon72
- Kontakt:
E svjetska nepoznanice, vjeruj ti u postenje i Mirvu, dobrog Samaricanina. Klub nam postao idi mi-dodji mi, Hadzija dovede igraca pa ga klub za pola godine najuri, lafo "sporazumno", i svi lete osim Hadzije, on ima puno povjerenje. Koji je ovo igrac od dolaska Mirvica da je "sporazumno raskinut"? Koliko je igraca "sporazumno raskidalo" u godinama prije Mirve? Saberite dva i dva yebemu majku, malo dijete bi do sad skontalo da se nesta mulja.fks74 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 17:19Dajte ljudi, mante se lupanja.napoleon72 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:46Ma 100%, talovi neki. Evo tebi cisti papiri i zaostale plate, ti meni dio para, dobro i tebi i meni
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.