Ništa...ali realno gledano...vidjećete kolika je razlika u timu....Mnogo smo bolji nego jesenas19TM87 je napisao/la:u svakom slucaju hvala im sto su izasli nama u susret...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ništa...ali realno gledano...vidjećete kolika je razlika u timu....Mnogo smo bolji nego jesenas19TM87 je napisao/la:u svakom slucaju hvala im sto su izasli nama u susret...
Moje radno vrijeme je od 19 00 subotom ... kud napravise reflektorethe maniacs 87 je napisao/la:26.02.2011. (subota) u 19.00 satiAmar TM'87 je napisao/la:ima li neko provjerenu info. u kolko igramo s olimpicom?
Poštovani UPS!UPS je napisao/la:@capt billy
Prijatelju, sve sto si naveo su PROCJENE, i to mahom nerealnih ljudi. To su ljudi koji lupaju jer se lupalo godinama, decenijama pa tako rade i oni. A fol je lupiti sto vise da bi se bilo u trendu. Na tribinu koja ima ukupno 23 reda (sa donjim stajanjem) ne moze stati 10.000 ni kad bi jedni drugima na ramenima stajali. Mislim, kad je vec do stajanja na ramenima, pa majstore onda Kosevo moze primiti 70.000 - 80.000 hladno
neko od vas spominje da je na grbavicu dolazilo i po 20.000 bez sjeverne tribine - tacno, postoje izvjestaji da je protiv Videotona bilo cak i 25.000 - ali to su bila obicna lupanja. To je jednostavno nemoguce. Onda bi Grbavica bila jedini stadion na svijetu gdje vise ljudi moze stati na manji stadion. Mislim 20-25.000 na stadion bez sjeverne tribine a puno manje kad je napravljena sjeverna tribina koja je btw. najveca tribina na Grbavici. Pa stvarno, gdje je tu logika??Budite realni
A bogati zašto u svaki red (bez stolica) ne bi moglo stati 500 ljudi? Jug na Grbavici je haman duplo duži nego sjever na Koševu. A ovi donji redovi su još duži.UPS je napisao/la:@capt billy
Prijatelju, sve sto si naveo su PROCJENE, i to mahom nerealnih ljudi. To su ljudi koji lupaju jer se lupalo godinama, decenijama pa tako rade i oni. A fol je lupiti sto vise da bi se bilo u trendu. Na tribinu koja ima ukupno 23 reda (sa donjim stajanjem) ne moze stati 10.000 ni kad bi jedni drugima na ramenima stajali. Mislim, kad je vec do stajanja na ramenima, pa majstore onda Kosevo moze primiti 70.000 - 80.000 hladno
neko od vas spominje da je na grbavicu dolazilo i po 20.000 bez sjeverne tribine - tacno, postoje izvjestaji da je protiv Videotona bilo cak i 25.000 - ali to su bila obicna lupanja. To je jednostavno nemoguce. Onda bi Grbavica bila jedini stadion na svijetu gdje vise ljudi moze stati na manji stadion. Mislim 20-25.000 na stadion bez sjeverne tribine a puno manje kad je napravljena sjeverna tribina koja je btw. najveca tribina na Grbavici. Pa stvarno, gdje je tu logika??Budite realni
Ok je to,bilo je meni jasno i prije tvog editazubanovic89 je napisao/la:procitaj edit bice ti sve jasnoboccaccio je napisao/la:Ako je Borac - Drina derbi kola......zubanovic89 je napisao/la: zasto je interesantno? Koga da prenose? Projekat se zove derbi kola
NK ZVIJEZDA - FK ŽELJEZNIČAR
FK LEOTAR - FK ŽELJEZNIČAR
FK DRINA ZVORNIK - FK ŽELJEZNIČAR
NK ČELIK - FK ŽELJEZNIČAR
FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR
FK BUDUĆNOST B. - FK ŽELJEZNIČAR
FK RUDAR P. - FK ŽELJEZNIČAR
jedva prebrojah 26732 gledatelja.fczeljo je napisao/la:A bogati zašto u svaki red (bez stolica) ne bi moglo stati 500 ljudi? Jug na Grbavici je haman duplo duži nego sjever na Koševu. A ovi donji redovi su još duži.UPS je napisao/la:@capt billy
Evo ti pa broji ako ti se da.
[youtube][/youtube]
Ama kume, nitko ne kaze da je projekat los, nego jednostavno nije fer kao sto si ti rekao, ako su vec napravili ugovore sa pet ekipa, mogli su i neke tekme pojedinacno prenositi sa nekim klubovima. Po meni ovo nije posteno sa Celikom jer smatram da je upravo Celik vs Zeljo, Celik vs Saraejvo, drugi derbi po gledanosti u Bih poslije Zelje i Sarajeva. Ali opet postoji mogucnost da uprava Celika nije zeljela prihvatiti ovaj projekat i da je trazila vise novaca za Celik vs Zeljo ili Celik vs Sarajevo!! Hvala!!ok je to,bilo je meni jasno i prije tvog edita,znam ja da to tako ide,ja sam pogresno napisao,a htio sam reci nesto sasvim drugo,a to je da je nevezano za ovih pet ekipa koje su potpisale ugovor,mogli pojedinacno da odrade neki prijenos i izvan ovih pet ekipa u slucaju da u nekom kolu nema interesantne utakmice za derbi kola,pa se onda daje neka utakmica od ovih pet ekipa,a mozda ima neka interesantnija,i ne mora biti vezana za Zelju...lupam,ali recimo sloboda-celik,celik-zeljo,olimpic i borac i tako,mogli su skontati da kad nema medjusobnih utakmica izmedju ovih pet ekipa,da nekad ubace neku koja bi mogla biti i interesantnija...znaci,ovih pet ekipa imaju primat jer su ugovorili ekskluzivitet,ali ako se desi nezanimljivo kolo kod ovih pet ekipa,mogli su odraditi i nesto i platiti recimo Celiku neko domacinstvo da se prenosi...projekat je dobar,daj sta das na kraju krajeva
zato sto ukupna duzina stajanja iznosi oko 100 metara (mada vi to stajanje na jugu cesto produzujete do pola istokafczeljo je napisao/la:
A bogati zašto u svaki red (bez stolica) ne bi moglo stati 500 ljudi? Jug na Grbavici je haman duplo duži nego sjever na Koševu. A ovi donji redovi su još duži.
toliko o poznavanju ...blrs je napisao/la:zar je moguce da se"tako velikoj navijackoj grupi"može desiti pad transa
![]()
![]()
i sad po navijackim rezonima manijaci vise ne postoje.stadioni ce biti dosta čistiji...pardon za offtopic,vratimo se fudbalu...
UPS je napisao/la:zato sto ukupna duzina stajanja iznosi oko 100 metara (mada vi to stajanje na jugu cesto produzujete do pola istokafczeljo je napisao/la:
A bogati zašto u svaki red (bez stolica) ne bi moglo stati 500 ljudi? Jug na Grbavici je haman duplo duži nego sjever na Koševu. A ovi donji redovi su još duži.), pa ne moze 5 ljudi stati u jedan duzni metar majka mu stara! I ne da nije duplo duzi nego nije duzi uopste
![]()
P.S. Gavran, na toj utakmici konkretno nisam bio ali sam bio na mnogim drugim utakmicama tvog tima i godinama prije te
Guzvao ti ne guzvao 5 ljudi ne moze stati u 1 metargavran je napisao/la: ako jesi onda ne lupetaj kad znas i sam kako se guzvalo tada
U polufinalu KUPA Jugoslavije protiv Partizana Željo je štampao i prodao 21 000 ulaznica . Sve su planule i karte nije bilo ni za lijeka. Nije bilo sjeverne tribine i stadion je bio krcat. UPS, opet počni mjeriti dužinu tribina, ali je zaista tako bilo. Ljudi su se penjali po drveću da bi mogli gledati utakmicu. Pitanje- Šta mislite koliko je raje ušlo bez karte?UPS je napisao/la:zato sto ukupna duzina stajanja iznosi oko 100 metara (mada vi to stajanje na jugu cesto produzujete do pola istokafczeljo je napisao/la:
A bogati zašto u svaki red (bez stolica) ne bi moglo stati 500 ljudi? Jug na Grbavici je haman duplo duži nego sjever na Koševu. A ovi donji redovi su još duži.), pa ne moze 5 ljudi stati u jedan duzni metar majka mu stara! I ne da nije duplo duzi nego nije duzi uopste
![]()
P.S. Gavran, na toj utakmici konkretno nisam bio ali sam bio na mnogim drugim utakmicama tvog tima i godinama prije te
ma ne nerviram se, vjerujmi da ja ima 7-8 godina sjedim na sjeveru i gledam tekmu tako da me neka desavanja i ne pogadjaju ali odgledaju tri tekme i imaju tri gostovanja i odmah huligani pa ne vidim tu nidje njihovog mangupluka da su uzeli nesto ili nekog ultras kodeksa, udarni trans je na sigurnom i tako ce i biti i kad poce sezona THE MANIACS ce opet biti broj 1u BiH.Buddy je napisao/la:Opusti se pile, djabe se nerviras. Vidis da ga jos mamica za rukicu voda na utakmice
najavljeno je za 15.30 časovatanzla je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Levin i 62 gosta.