Kvalifikacije za EP 2012 (ostale grupe)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Blue_He4rt
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za EP 2012 (ostale grupe)

Post Postao/la Blue_He4rt » 29 okt 2010, 23:18

jacky09 je napisao/la:Čuo sam sada da su i Talijane kaznili sa jednom utakmicom pred praznim tribinama. :?:

Dobro si cuo...

Disciplinska komisija Uefe odlučila je prekinutu utakmicu između Italije i Srbije registrirati 3:0 za Italiju, a zbog velikih nereda koje su izazvali navijači Srbije, Orlovi moraju odigrati jednu kvalifikacijsku utakmicu bez publike.

Osim toga, Srpski nogometni savez mora platiti kaznu od 120 tisuća eura, a ukoliko u naredne dvije godine navijači Srbije ponovno naprave nekakav incident, onda će morati odigrati još jednu kvalifikacijsku utakmicu bez gledatelja.

Tako će Srbija 25. ožujka iduće godine igrati kvalifikacijsku utakmicu protiv Sjeverne Irske na praznom stadionu. Osim toga, do kraja kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine, srpski navijači ne mogu kupovati ulaznice za gostovanje svoje reprezentacije.

Talijani su također kažnjeni zbog loše organizacije pa će utakmicu protiv Estonije 3. lipnja igrati bez navijača, a Talijanski nogometni savez kažnjen je još sa 100 tisuća eura.
Chelsea F.C.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 okt 2010, 16:21

Reprezentacija Belgije je za mene veliko razocarenje.Lose su krenuli i u ove kvalifikacije,sa 4 boda iz 4 utakmice sto znaci da ce najvjerovatnije propustiti jos jedno veliko natjecanje.Po meni,ovo je jedna od najtalentovanijih reprezentacija trenutno i velika je steta da ova generacija ne nastupi na nekome Euru ili S.Prvenstvu.
Na golu imaju Prota i Baillya,2 mlada i kvalitetna golmana,na stoperskoj poziciji Vermaelena,Lombaertsa i Kompanya,sve odlici stoperi,a ni jedan nema preko 25 godina,tu je i 19-godisnji Boyata koji ove sezone ima solidnu minutazu u M.Cityu,u odbrani su tu jos dvojica mladica,Alderweireld i Vertonghen,standardni clanovi prvih 11 Ajaxa.
U veznome redu na poziciji zadnjega veznog Fellaini,standardan u Evertonu,22 godine,zatim u veznome redu su jos tu dvojica igraca Standarda,Defour i Witsel,22 i 21 godina,obojica vrlo talentovani,pogotovo Defour koji se dovodi u vezu sa Man.U i Liverpoolom.Na krilima imaju mladu zvijezdu Twentea Chadlia(koji se doduse jos nije odlucio da li ce igrati za Belgiju ili Maroko),a tu je i Eden Hazard,91 godiste,jedan od najboljih mladih igraca svijeta,vec sada je standardan u Lilleu i sigurno buduca velika zvijezda.
U napadu su tu Romelu Lukaku,17-godisnjak o kojemu ne treba posebno pricati,jedan od najtrazenijih igraca u Evropi trenutno,a tu je i Dembele,23-godisnji napadac koji nakon par odlicnih sezona u Alkmaru od ove sezone igra u Fulhamu gdje je standardan u prvoj postavi.
Kratki osvrt na reprezentaciju Belgije,koja po mome misljenju prije ili kasnije jednostavno mora napraviti velike stvari 8-) .
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 16 nov 2010, 02:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 okt 2010, 16:26

Vrijeme radi za njih. Još su jako mladi a i grupa im je užasno teška. Mislim da će u budućnosti biti redovni na velikim takmičenjima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2010, 19:31

Finska uništila San Marino sa 8:0, tri gola je postigao Forssel, a tu je i pogodak legendarnog Litmanena.

Reprezentacija Hrvatske je sa 3:0 dobila Maltu. Nisam gled'o utakmicu(jesam posljednih nekoliko minuta), ali je teren katastrofalan. :( Igrač utakmice Kranjčar koji je opet dvostruki strijelac. Izgleda da neigranje u Tottenhamu samo izvlači ono najbolje iz njega pa zabija za reprezentaciju. Treći gol je zabio Nikola Kalinić na Kranjčarovu asistenciju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 17 nov 2010, 20:49

Hrvati lagano na Euro.
60 godina vjernosti.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 nov 2010, 04:38

Mada nema veze sa klf za Euro 2012

Aje levata golmana, napadac je... :shock: :mrgreen: :lol: vrijedi pogledati ko nije..
Neki dan tekma odigrana Qatar-Uzbakistan 0-1
[youtube][/youtube]
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 23 jan 2011, 21:41

Na Euru 2012 navijat ću za Hrvatsku zato što sam Hrvat :D :D 8-) 8-) ,a naslov će osvojiti Njemačka 8-) 8-)

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 18 feb 2011, 11:11

king1000 je napisao/la:Na Euru 2012 navijat ću za Hrvatsku zato što sam Hrvat :D :D 8-) 8-) ,a naslov će osvojiti Njemačka 8-) 8-)
Samo da se ispravim uz njemačku najveći kandidati za osvajanje su Španjolska,Italija,Nizozemska jer vjerujem da će se Italija oporaviti od šoka u koji su zapali ;) ;) ;)

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 18 feb 2011, 11:19

Dylan Dog je napisao/la:Reprezentacija Belgije je za mene veliko razocarenje.Lose su krenuli i u ove kvalifikacije,sa 4 boda iz 4 utakmice sto znaci da ce najvjerovatnije propustiti jos jedno veliko natjecanje.Po meni,ovo je jedna od najtalentovanijih reprezentacija trenutno i velika je steta da ova generacija ne nastupi na nekome Euru ili S.Prvenstvu.
Na golu imaju Prota i Baillya,2 mlada i kvalitetna golmana,na stoperskoj poziciji Vermaelena,Lombaertsa i Kompanya,sve odlici stoperi,a ni jedan nema preko 25 godina,tu je i 19-godisnji Boyata koji ove sezone ima solidnu minutazu u M.Cityu,u odbrani su tu jos dvojica mladica,Alderweireld i Vertonghen,standardni clanovi prvih 11 Ajaxa.
U veznome redu na poziciji zadnjega veznog Fellaini,standardan u Evertonu,22 godine,zatim u veznome redu su jos tu dvojica igraca Standarda,Defour i Witsel,22 i 21 godina,obojica vrlo talentovani,pogotovo Defour koji se dovodi u vezu sa Man.U i Liverpoolom.Na krilima imaju mladu zvijezdu Twentea Chadlia(koji se doduse jos nije odlucio da li ce igrati za Belgiju ili Maroko),a tu je i Eden Hazard,91 godiste,jedan od najboljih mladih igraca svijeta,vec sada je standardan u Lilleu i sigurno buduca velika zvijezda.
U napadu su tu Romelu Lukaku,17-godisnjak o kojemu ne treba posebno pricati,jedan od najtrazenijih igraca u Evropi trenutno,a tu je i Dembele,23-godisnji napadac koji nakon par odlicnih sezona u Alkmaru od ove sezone igra u Fulhamu gdje je standardan u prvoj postavi.
Kratki osvrt na reprezentaciju Belgije,koja po mome misljenju prije ili kasnije jednostavno mora napraviti velike stvari 8-) .
Imamo i mi talentovanu reprezentaciju ali kad ti se neda,neda jbg
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 feb 2011, 11:20

Dylan Dog je napisao/la:Reprezentacija Belgije je za mene veliko razocarenje.Lose su krenuli i u ove kvalifikacije,sa 4 boda iz 4 utakmice sto znaci da ce najvjerovatnije propustiti jos jedno veliko natjecanje.Po meni,ovo je jedna od najtalentovanijih reprezentacija trenutno i velika je steta da ova generacija ne nastupi na nekome Euru ili S.Prvenstvu.
Reprezentacija koju smo mi rasuli u sred Genka, pa onda i u Zenici. :)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 mar 2011, 18:32

ajmo hrvatskaaaaaa
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 mar 2011, 21:33

Srbija gubi od Iraca 0:1 :twisted:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 mar 2011, 21:51

Holandjani ubise Madjare u Madjarskoj, van Persie 0-4
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 mar 2011, 22:32

Srbi okrenuli na 2:1 i tako je i zavrsilo, a Spanci u 30-oj minuti gube kod kuce od Ceha.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 mar 2011, 16:52

Englezi na poluvremenu vode 2:0 u gostima protiv Walesa.Vrlo dobro igraju.Prvi gol delo Lamparda sa bele tacke,a drugi je plod odlicne akcije.Johson je poslao dubinsku loptu iz zadnje linije prema odlicnom Youngu koji je iz prve po zemlji asistirao za Benta koji pogadja za 2:0.

U drugom mecu Armenia-Russia 0:0.

Moram da pohvalim ovako organizovane tekme,jer juce sam imao priliku pogledati 4 tekme,a danas bar 3 cu stici,dok sutra imamo odlican mec Brazil-Skotska od 15:00.Mnogo bolje nego kao pre skoro sve petkom ili subotom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 mar 2011, 18:47

Na kraju zavrseno 0:2,rutinska igra Engleska,reseno u prvih 15 minuta i onda cuvana prednost lagano.Tesko je reci da li je ovo sada osigurano prvo mesto,za Engleze,ali verovatno jeste,tesko da ce Englezi da dopuste sebi da ih Crnogorci pobede "Pod Goricom".

Armenia i Russia gotovo 0:0.Zanimljivo trenutno je Armenia 2 u ovoj grupi uz bod i utakmicu vise od Irske i Slovacke,ali je za ocekivati da je preteknu veceras obe selekcije.

Na poluvremenima Bugarska-Svicarska i Gruzija-Hrvatska nema golova.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 mar 2011, 16:06

Gledal ko Brazil-Skotska, isplatil se trositi vrijeme na to, u kakvom je sastavu Brazil

nesto konto da gledam, pa reko mozda je slaba tekma, da se ne mucim bezveze :D
Call the coroner!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 mar 2011, 16:11

Puma je napisao/la:Gledal ko Brazil-Skotska, isplatil se trositi vrijeme na to, u kakvom je sastavu Brazil

Gledam ja,solidna tekma,Brazil bolji,uglavnom dobro za popuniti nedeljno popodne.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 mar 2011, 16:19

Devil je napisao/la:
Puma je napisao/la:Gledal ko Brazil-Skotska, isplatil se trositi vrijeme na to, u kakvom je sastavu Brazil

Gledam ja,solidna tekma,Brazil bolji,uglavnom dobro za popuniti nedeljno popodne.
kakvi su ovo dresovi Brazilcima, ko ono na PES-u kad su nelicencirane ekipe :lol:
Call the coroner!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 mar 2011, 17:37

Solidna utakmica na Emiratesu u kojoj je Brazil apsolutno dominirao ceo mec i zasluzeno dosao do ove pobede od 2:0.Prvi gol plod odlicne snalazljivosti i inteligencije Neymara kada je jednu loptu Santosa poslao kroz jedino mesto kuda je mogla proci.Drugi gol je opet delo Neymara sa bele tacke.
Promasivali su Brazilci lepe prilike,Ramires jedanput,Jonas zicer masio u sudijskoj nadoknadi...
Uglavnom u dosta izmenjenom sastavu Brazil pobedio,a meni se najvise dopao Neymar kako je odigrao,Damiao takodje dobar,odlicna kretnja,veoma skocan,a razocarao me Ramires sto kaze komentator sa Arene puno hoce,malo daje.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.