Ja ne pamtim jacu ekipu u Evropi od ove, ali vidjet cemo akoBogda hoce li to biti dovoljno za neke trofeje. Skeptican sam.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Hmmm mislim da nije bio problem Yabuselea koliko u tome da im je nedostajalo par igraca.Njihova druga petorka pravi ogromnu razliku,nije ni cudo kad im druga petorka izgleda jednako snazno kao i prva za razliku od vecine protivnika,djeluje da polako i neki igraci koji nisu igrali dobro na pocerku sezone ulaze u formu kao sto su Poirier,Rodriguez ili Hezonja...budu li zdravi za mene su prvi favoriti u ligi,a vjerovatno i u EL kad pogledam kako Efes igra,doduse nedostaje im Larkin.Federer17 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:38Osjetno bolje, brze igraju kako nema Dzabuselea. Zna cesto da forsira, solira, ne dodaje igracima u boljoj poziciji, ali isto tako i nerijetko usporava igru.
Ja ne pamtim jacu ekipu u Evropi od ove, ali vidjet cemo akoBogda hoce li to biti dovoljno za neke trofeje. Skeptican sam.![]()
Ma ne mislim da je jedino on problem, ima tu i do trenera u odredjenoj mjeri, uigranosti igraca itd, ali mi nekako bolje igraju kako njega nema.L-Train je napisao/la: ↑20 nov 2022, 15:45Hmmm mislim da nije bio problem Yabuselea koliko u tome da im je nedostajalo par igraca.Njihova druga petorka pravi ogromnu razliku,nije ni cudo kad im druga petorka izgleda jednako snazno kao i prva za razliku od vecine protivnika,djeluje da polako i neki igraci koji nisu igrali dobro na pocerku sezone ulaze u formu kao sto su Poirier,Rodriguez ili Hezonja...budu li zdravi za mene su prvi favoriti u ligi,a vjerovatno i u EL kad pogledam kako Efes igra,doduse nedostaje im Larkin.
Albalde i Nigel Williams-Goss su pojačanja realno sa povratkom ,L-Train je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:25Hanga se vratio protiv Armanija,NWG prije 2 dana,Abalde je jedno vrijeme bio povrijedjen.Njima su te bekovske pozicije i bile problematicne,posebno defanzivno.Sa Hangom i Abaldeom na tim pozcijima su dosta snazniji defanzivno.Causer je isto imao problema s povredama vidim danas je bio na parketu,jos cekaju povratak Rudya i Alocena.
pusti tu priču,lik im je donio niz bitnih pobjeda i trofeja svojim eskapadama. on,llull,chacho nisu tu da nose u kontinuitetu već kad bude stani-pani,nekog od njih će krenuti,a onda iskustvo i namazanost dodatno su potencirani. tako da svih 15-16 igrača zbog neke uloge su tu,a bit će i pada forme opet blažeg vjerojatnobombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:30Albalde i Nigel Williams-Goss su pojačanja realno sa povratkom ,L-Train je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:25Hanga se vratio protiv Armanija,NWG prije 2 dana,Abalde je jedno vrijeme bio povrijedjen.Njima su te bekovske pozicije i bile problematicne,posebno defanzivno.Sa Hangom i Abaldeom na tim pozcijima su dosta snazniji defanzivno.Causer je isto imao problema s povredama vidim danas je bio na parketu,jos cekaju povratak Rudya i Alocena.
Causer nema šta da traži u ovom Realu .
Joj brate dragi , stvarno imaš običaj ponekad pisati ljudima kao da samo ti pratiš košarku . Naravno da znam ko je i šta Causer , ali po meni nema šta da traži za ozbiljnu minutažu . Također Laso ga je gotivio pravo , Chus baš i ne . Ljulj više šteti nego doprinosi , ali to je Ljulj i on na osnovu svoje karijere i imena u Realu ima pravo na "lošu" igru . Ćaćo i i dalje može igrati na ozbiljnom nivou , sa Teodosićem broj 1 u Evropi za asistenciju. Vraća se i Rudy , još jedan veteran koji treba ulogu u ekipi . Šta je zajedničko njima još ? Pa španci su .Felixians4 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:37pusti tu priču,lik im je donio niz bitnih pobjeda i trofeja svojim eskapadama. on,llull,chacho nisu tu da nose u kontinuitetu već kad bude stani-pani,nekog od njih će krenuti,a onda iskustvo i namazanost dodatno su potencirani. tako da svih 15-16 igrača zbog neke uloge su tu,a bit će i pada forme opet blažeg vjerojatnobombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:30Albalde i Nigel Williams-Goss su pojačanja realno sa povratkom ,L-Train je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:25Hanga se vratio protiv Armanija,NWG prije 2 dana,Abalde je jedno vrijeme bio povrijedjen.Njima su te bekovske pozicije i bile problematicne,posebno defanzivno.Sa Hangom i Abaldeom na tim pozcijima su dosta snazniji defanzivno.Causer je isto imao problema s povredama vidim danas je bio na parketu,jos cekaju povratak Rudya i Alocena.
joj,imam običaj pisati onako kako jest isključivo. eto,llull donio superkup takav kao "štetočina". to je isključivo luksuz da ti musa,yabusele,tavares,deck i ekipa dirigiraju,a onda kad zagusti,uvijek ti mogu uskočiti(kao što su radili ne tako davno)navedeni veterani,sva poanta u tome.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:50Joj brate dragi , stvarno imaš običaj ponekad pisati ljudima kao da samo ti pratiš košarku . Naravno da znam ko je i šta Causer , ali po meni nema šta da traži za ozbiljnu minutažu . Također Laso ga je gotivio pravo , Chus baš i ne . Ljulj više šteti nego doprinosi , ali to je Ljulj i on na osnovu svoje karijere i imena u Realu ima pravo na "lošu" igru . Ćaćo i i dalje može igrati na ozbiljnom nivou , sa Teodosićem broj 1 u Evropi za asistenciju. Vraća se i Rudy , još jedan veteran koji treba ulogu u ekipi . Šta je zajedničko njima još ? Pa španci su .Felixians4 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:37pusti tu priču,lik im je donio niz bitnih pobjeda i trofeja svojim eskapadama. on,llull,chacho nisu tu da nose u kontinuitetu već kad bude stani-pani,nekog od njih će krenuti,a onda iskustvo i namazanost dodatno su potencirani. tako da svih 15-16 igrača zbog neke uloge su tu,a bit će i pada forme opet blažeg vjerojatnobombaysaphire je napisao/la: ↑20 nov 2022, 16:30
Albalde i Nigel Williams-Goss su pojačanja realno sa povratkom ,
Causer je francuz , on nema tu prednost . Kad se vrati Rudy , on isapada iz prvih 12 .
Gdje pratiš utakmicu brate?
Ma najbolji vanjski igrac Evrope, ubija kako igra.
Kao da sam gledao sk7, a dazn 1 es sigurno.
guzobran sve prati i sapce klupi reala:-)Federer17 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 21:02Ma najbolji vanjski igrac Evrope, ubija kako igra.Lakse mu je i u ovakvom Realu, da budemo posteni. Kakve kretnje u napadu, akcije, blokovi, da ti se zavrti
![]()
Za trice se definitivno slazem.
Da ubaci ga Chusse, ne nerviraj me
Kao da sam gledao sk7, a dazn 1 es sigurno.
Edit: kad prije procita Chuss sta sam napisao?! Da neko od ljudi iz Reala ne prati forum?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.