5 minuta treba da se ovo popravi ali nažalost nije to u planu, ako on ne vidi problem da lupa par miliona u ništa godišnje onda okElCartel11 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:25Ovaj Mirvic veca ubleha nego oni curguzumi sto su fol investirali u Čelik.
Kakvo samo degensko vodenje kluba svaki potez koji napravi je los.
Fol neki milioner, a evo 2 sezonu kako je tu i mi necemo izaci u Evropu. Pa da sam on roknuo bi se svega mi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Penal ko suza. Umjesto da opkole sudiju.. Tobejarabi
Hajd ebo vise sve al uvede konacno Cirjaka i covjek za 7minuta pokaze vise nego Abubakar 60min.
Ovdje ima i do Obuce, pa ne mozes ovakvu postavu izvesti ebo ga vise sve.. Kad skontas dobro mi ikako igramo odbrane nemas nikako..
Hajd ebo vise sve al uvede konacno Cirjaka i covjek za 7minuta pokaze vise nego Abubakar 60min.
Ovdje ima i do Obuce, pa ne mozes ovakvu postavu izvesti ebo ga vise sve.. Kad skontas dobro mi ikako igramo odbrane nemas nikako..
Rekoh sebi necu gledati, al iskoci mi rezultat na aplikaciji, pa samo da kazem da mi se povraca, idioti !
U novi boj ...
Ma lik ba ne zna s kolko metara se izvodi penal. Neznalica teska, nista veci strucnjak nije za fudbal vjeruj mi od ayle.MortemHz je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:315 minuta treba da se ovo popravi ali nažalost nije to u planu, ako on ne vidi problem da lupa par miliona u ništa godišnje onda okElCartel11 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:25Ovaj Mirvic veca ubleha nego oni curguzumi sto su fol investirali u Čelik.
Fol neki milioner, a evo 2 sezonu kako je tu i mi necemo izaci u Evropu. Pa da sam on roknuo bi se svega mi
- LegendKiller
- Kontakt:
Koga li abubakar trpa aylah, hadzica ili obuću pa igra 

A vala je i Đokanovic propao haos, smiješnim ga Pervan napravi. On ako misli neki ozbiljan transfer napraviti ne smije ga niko u ovoj kukuruz ligi slati po ćevape.
A vala je i Đokanovic propao haos, smiješnim ga Pervan napravi. On ako misli neki ozbiljan transfer napraviti ne smije ga niko u ovoj kukuruz ligi slati po ćevape.
Bravo Mirviću neko novo Sarajevo napušiš se kirca
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
naučna fantastika je da smo peti
- ElCartel11
- Kontakt:
Prije mi je bilo smjesno kad su govorili prljavi azijski kladionarski novac.MortemHz je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:315 minuta treba da se ovo popravi ali nažalost nije to u planu, ako on ne vidi problem da lupa par miliona u ništa godišnje onda okElCartel11 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:25Ovaj Mirvic veca ubleha nego oni curguzumi sto su fol investirali u Čelik.
Sad mi vise nije...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Objektivac1946
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jbt sve ijedna ekipa koja se bori za opstanak glat nam **** majku. Fuj vise sreca pa je kraj prvog dijela prvenstva
Eto oborili smo jos jedan rekord, prvi put od 2002 godine idemo sa negativnom gol razlikom na zimsku pauzu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nece ba. Smrdi ovo sve opasno. Zamisli u dvije godine izgubit 20 utakmica a drzat iste ljude u klubu i davat im podrsku.MortemHz je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:315 minuta treba da se ovo popravi ali nažalost nije to u planu, ako on ne vidi problem da lupa par miliona u ništa godišnje onda okElCartel11 je napisao/la: ↑20 nov 2022, 14:25Ovaj Mirvic veca ubleha nego oni curguzumi sto su fol investirali u Čelik.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
80-i minut. NEMAMO ŠUT U OKVIR GOLA !!!
Nema veze zato smo imali najbolji rodjendan ove sedmice od svih ekipa,kažu da je torta bila baš ukusna.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Odigro Mrva keca na Leotara na -1 i boli ga k.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- napoleon72
- Kontakt:
Mirvicu pusi qrac.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Mirvine bebe fujjjj
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ako Mirvić ne skonta gdje griješi onda pucamo u prazno. Sve fol transparentno se radi od sad, sve javno, postojat će komunikacija sa navijačima nova era... Ali nazadujemo u svakom aspetku osim u marketingu. Jedino da se okupi raja opet u Titovoj kao prije par godina mada i tad sumnjam da bi dobili kakve odgovore
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.