FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Logičnije je bilo da se Drobarov danas potuče sa mrcinom Handzicem, a ne grisini od Ališaha. Ovo sa Abubakarom umjesto Ćirjaka je suludo komentarisati. Ovoj ublehi Obuci ne bi dao da se vrati našim autobusom u Sarajevo, ako ne pobjedimo.
Ma ova polusezona je svakako ****, neka proba malo drugacije sta. Vidim dva razbijaca u sredini, peci i abubakar, mozda i bude nesto borbenije nego do sada.
Hajmo sacekati kraj tekme pa onda donositi zaključke, dosta pljuvanja glumljena selektora..igrajte za horde zla
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Brate, svaka ti je na mjestu! Aferim!!!Antikloc je napisao/la: ↑20 nov 2022, 11:27Star si a godine su ti donijele mudrost i iskustvo. Tako da pises postove s kojima se uglavnom slazem i koji su lijepi za procitati.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑19 nov 2022, 17:00Ja sam malko stariji (malko, al' uqurcu), pa i pamtim malo duže. Ali koliko god da sam stariji, nikad nisam znao, niti me bolio qurko kako se zovu uposlenici kluba. Imena, rođendane, brojeve ličnih karti uposlenika u klubu, počeo sam saznavati registracijom na ovom pdf-u.
Sjećam se ja i Željka Pustivuka i Antala Puhalaka i Daneta Kuprešanina i Azrudina Valentića i grčevitih borbi za opstanak... pa se opet ne mogu sjetiti niti jednog imena iz kluba. A i zašto bih?!? Ja sam navijač, volim klub i navijam za njega. Da me neko pita zašto, ne bih znao. Takva je ljubav. Nikada u WC-u nisam napisao FCS, Horde zla i slično, baš zbog ljubavi poštovanja prema klubu, jer mojoj ljubavi nije mjesto u javnim halama, pišaonama itd. I danas me jednako živo libo racku ko je uposlenik, kako se zove i s kim se prči.
Ako volim klub, volim i njegove strukture. Ako volim svoju djecu, ne mogu ne voliti njihovu mater, bio ili ne bio sa njom.
Navodno se brinete zbog situacije u klubu, a komentaršete Pecijevu curu. Pa šta vas boli hurko ko mu je treba?!?
Moje, kao navijača, jest da odem na utakmicu i dam podršku klubu i kad igra dobro i kad igra loše. Kakve veze ima samnom to što neko slavi rođendan?!? Pa rođendani i jesu za slavlje. Evo idu Dan državnosti i Nova Godina, pa će nekad i moj rođendan. I šta sad?! Ja to ne bih trebao slaviti zato što loše igramo?!
Kao, nećemo mahalu u klubu, a na dnevnoj bazi se ispiru usta osobama za čije postojanje mi ne bi trebali ni znati, a ne šta jedu, gdje hodaju, s kim se fataju, šta pričaju... I zašto onda vi i po čemu mislite da ste bolji kad im poklanjate toliku pažnju?!?
Stvar je vrlo jednostavna: Kakav narod - takva vlast!!
Kad vi budete bolji i strukture će biti bolje. Ne padaju uposlenici kluba s Marsa. Sve su to naše komšije, poznanici, prijatelji, rođaci - mi!
Ali, opet, drobiti nekome kome su grandovi, farme, talenti ubjedljivo najgledanije emisije, a dobitak na kladionici vrhunac intelektualnog i socijalnog angažmana, iluzorno je samo po sebi.
Tetke sa 'ladnim trajnama, ocam'...
No,ovaj post je gomila gluposti neopjevanih !!
Ne ispire niko usta s tim osobama,iz cista mira. Nego su one pocele prve. Eksponiraju se,iskacu iz pastete,daju si na vaznosti koje nemaju i to raju nervira. Uposlenik FKS ,ukljucujuci i direktora nije javna osoba i nije zvijezda Sarajeva. Ona je niko i nista,goli qurac. Da se nepotrebno ne eksponiraju,ne bi ih niko ni pomenuo. A rodjendane trebaju slaviti,isto kao i mi ostali ,u krugu porodice.
Puca nam qurac za njihov rodjendan.
Kao sto kazes : Osobe koje ne bi trebali ni znati !! Ali znamo ih ,zahvaljujuci njihovom medijskom angazmanu,njihovom guranju na prvu stranicu,gdje apsolutno ne spadaju !!
A za Pecija je laz da ga je neko prozivao,samo par sitnih dobronamjernih komentara. A to opet ,zato sto se on eksponirao. Neko ko zeli biti javna osoba,ko zeli biti u medijima,mora prihvatiti i komentare i stavove javnosti.
A sto se tice Leotara,to uzimamo lagano !! Imamo kvalitet,imamo Obucu !! Nasi su !!
Joj Abubakar ne zna ni naprijed ni nazad, ni brzina ni tehnika. Al bar da nesto ima..
Gdje li su nasi nasli ovog crnca hahaha ovo je nemoguce da je profesionalni fudbaler
Trude se Bgm
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Jest Emir bio rekao za njega da ga pratio? 

Tbjrb tomasevic je bas retardiran
Počeo je šiljiti već za Leotar, ovu državu i sport treba uništiti
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Ma brate i inace kad se malo zadubis u postove ove varalice, skontas da je vecina nepovezanih nebuloza, nego lijepo upakovano pa zavara sire narodne mase koje ne analiziraju nego im zvuci mocno pa odmah misle da je nesto genijalno. Jedan od vecih ublehasa na forumu, 90% objava samopromocija i hvalisanje.Antikloc je napisao/la: ↑20 nov 2022, 11:27Star si a godine su ti donijele mudrost i iskustvo. Tako da pises postove s kojima se uglavnom slazem i koji su lijepi za procitati.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑19 nov 2022, 17:00Ja sam malko stariji (malko, al' uqurcu), pa i pamtim malo duže. Ali koliko god da sam stariji, nikad nisam znao, niti me bolio qurko kako se zovu uposlenici kluba. Imena, rođendane, brojeve ličnih karti uposlenika u klubu, počeo sam saznavati registracijom na ovom pdf-u.
Sjećam se ja i Željka Pustivuka i Antala Puhalaka i Daneta Kuprešanina i Azrudina Valentića i grčevitih borbi za opstanak... pa se opet ne mogu sjetiti niti jednog imena iz kluba. A i zašto bih?!? Ja sam navijač, volim klub i navijam za njega. Da me neko pita zašto, ne bih znao. Takva je ljubav. Nikada u WC-u nisam napisao FCS, Horde zla i slično, baš zbog ljubavi poštovanja prema klubu, jer mojoj ljubavi nije mjesto u javnim halama, pišaonama itd. I danas me jednako živo libo racku ko je uposlenik, kako se zove i s kim se prči.
Ako volim klub, volim i njegove strukture. Ako volim svoju djecu, ne mogu ne voliti njihovu mater, bio ili ne bio sa njom.
Navodno se brinete zbog situacije u klubu, a komentaršete Pecijevu curu. Pa šta vas boli hurko ko mu je treba?!?
Moje, kao navijača, jest da odem na utakmicu i dam podršku klubu i kad igra dobro i kad igra loše. Kakve veze ima samnom to što neko slavi rođendan?!? Pa rođendani i jesu za slavlje. Evo idu Dan državnosti i Nova Godina, pa će nekad i moj rođendan. I šta sad?! Ja to ne bih trebao slaviti zato što loše igramo?!
Kao, nećemo mahalu u klubu, a na dnevnoj bazi se ispiru usta osobama za čije postojanje mi ne bi trebali ni znati, a ne šta jedu, gdje hodaju, s kim se fataju, šta pričaju... I zašto onda vi i po čemu mislite da ste bolji kad im poklanjate toliku pažnju?!?
Stvar je vrlo jednostavna: Kakav narod - takva vlast!!
Kad vi budete bolji i strukture će biti bolje. Ne padaju uposlenici kluba s Marsa. Sve su to naše komšije, poznanici, prijatelji, rođaci - mi!
Ali, opet, drobiti nekome kome su grandovi, farme, talenti ubjedljivo najgledanije emisije, a dobitak na kladionici vrhunac intelektualnog i socijalnog angažmana, iluzorno je samo po sebi.
Tetke sa 'ladnim trajnama, ocam'...
No,ovaj post je gomila gluposti neopjevanih !!
Ne ispire niko usta s tim osobama,iz cista mira. Nego su one pocele prve. Eksponiraju se,iskacu iz pastete,daju si na vaznosti koje nemaju i to raju nervira. Uposlenik FKS ,ukljucujuci i direktora nije javna osoba i nije zvijezda Sarajeva. Ona je niko i nista,goli qurac. Da se nepotrebno ne eksponiraju,ne bi ih niko ni pomenuo. A rodjendane trebaju slaviti,isto kao i mi ostali ,u krugu porodice.
Puca nam qurac za njihov rodjendan.
Kao sto kazes : Osobe koje ne bi trebali ni znati !! Ali znamo ih ,zahvaljujuci njihovom medijskom angazmanu,njihovom guranju na prvu stranicu,gdje apsolutno ne spadaju !!
A za Pecija je laz da ga je neko prozivao,samo par sitnih dobronamjernih komentara. A to opet ,zato sto se on eksponirao. Neko ko zeli biti javna osoba,ko zeli biti u medijima,mora prihvatiti i komentare i stavove javnosti.
A sto se tice Leotara,to uzimamo lagano !! Imamo kvalitet,imamo Obucu !! Nasi su !!
-
- Kontakt:
Avramovski za 10 minuta 4 izgubljene lopte, direktno protivniku u noge lopte.
-
- Kontakt:
Jače na highlightsima izgleda kad je opališ iz ove pozicije 

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Abubakar igrac manje na terenu
Handzic se pretvorio u Girouda
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !