Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
sekvenca 3;10 premocno...ovo je od prije 15 dana u prvoj tekmi proljetnog dijela sezone///
Kao sto rekose, jedan od rijetkih za koga se ne moze izrazito reci da je desnjak ili levak...zato uvijek naglasavam da bi ga povratkom Salihovica prebacio na desnu stranu pa onda po bokovima Mujdza - Lulic te Subasic - Salihovic...zvuci pravo primamljivo. Mogli bi iznenada imati najace oruzje tamo gdje godinama kuburimo. Inace, covjek uci dok je ziv...podcjenio sam ovoga momka ocjenjujuci ga na prvu, sto ne valja nikada ciniti. U Atlanti sam imao priliku izmjeniti par rijeci sa njim, jako fin i skroman decko.Principatus je napisao/la:Kod njega pise da igra i ljevom i desnom, a ako se ne varam prije sam procitao, da je momak inace desnjak.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Brz ko strela tako da je pokojni Ivan Tomic prenoseci jednu utakmicu Rijeke rekao sledece..."Upucena lopta na lijevu strani ali je Damir Desnica nije uspio stici iako je on jedan od rjetkih igraca koji moze stici svoj sopstveni centarsut..."kimbo je napisao/la:Bjeri sjeti se onoga Damira Desnice (izvadih ga iz naftalina). Desnica prezime a lijevo krilo bio, bukvalno bio gluhonijem koliko se sjecam. Nije za podsmjehivanja ali u kontekstu rasprave zanimljiva cinjeica koja donekle podkrepljuje tezuharishp je napisao/la:Takvi su nam haman svi ljevaci.![]()
Salih suti i muti,Lula isto tako,Subasic prica samo kad ga pitaju
Dousnici citaju forum
.. Kratk intervju u Avazzu
.
Imajuci u vidu svu raspravu oko posljednjih nedolazaka zaniljiv citat gosp. Lulica :

Imajuci u vidu svu raspravu oko posljednjih nedolazaka zaniljiv citat gosp. Lulica :
- Nisu bili sretni, ali meni je to dobro došlo, jer zbog kartona svakako nisam mogao igrati narednu utakmicu Jang bojsa. Ja sam takav, ako dobijem poziv, idem. Nema govora da bude drugačije - kaže Lulić.
Tvrdi da i pored poraza od Meksika od 0:2 možemo biti optimisti.
- Mislim da smo dobro igrali, ali su nas skupo koštale dvije greške. Nisu nas ni razvalili niti nadigrali - smatra naš sagovornik.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ako dobijem poziv,idem.''khaj phice''kimbo je napisao/la:Dousnici citaju forum![]()
.. Kratk intervju u Avazzu
.
- Nisu bili sretni, ali meni je to dobro došlo, jer zbog kartona svakako nisam mogao igrati narednu utakmicu Jang bojsa. Ja sam takav, ako dobijem poziv, idem. Nema govora da bude drugačije - kaže Lulić.
Tvrdi da i pored poraza od Meksika od 0:2 možemo biti optimisti.
- Mislim da smo dobro igrali, ali su nas skupo koštale dvije greške. Nisu nas ni razvalili niti nadigrali - smatra naš sagovornik.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Lulica na lijevo krilo podhitno stavit,a subasica na mjesto lijevog beka !! Ima da sameljemo Rumuniju akoBogda 
A naravno,salihovica na mjesto lijevog veznog,rahimaga i besic DM,stoperi nadar(vranjes)(pandza) i spahic,desni bek mujdza,vezni red pjana i miske,dzeko u napad. Jedva cekam da vidim ovako protiv rumunije ako se pape odluci na ovo

A naravno,salihovica na mjesto lijevog veznog,rahimaga i besic DM,stoperi nadar(vranjes)(pandza) i spahic,desni bek mujdza,vezni red pjana i miske,dzeko u napad. Jedva cekam da vidim ovako protiv rumunije ako se pape odluci na ovo

Jos kad bi nam sudili neki levati koji ne znaju da broje, bi i rasturili Rumuniju....Mozda bi mogli jos i Vedu i Medunjanina da proturimo.jessus123 je napisao/la:Lulica na lijevo krilo podhitno stavit,a subasica na mjesto lijevog beka !! Ima da sameljemo Rumuniju akoBogda
A naravno,salihovica na mjesto lijevog veznog,rahimaga i besic DM,stoperi nadar(vranjes)(pandza) i spahic,desni bek mujdza,vezni red pjana i miske,dzeko u napad. Jedva cekam da vidim ovako protiv rumunije ako se pape odluci na ovo![]()
joj kako bi ih razvalili sa tom formacijom. 2 ljeva krila, nema golmana. i rumuni se nadaju da se pape odluci na tu tvoju formaciju.jessus123 je napisao/la:Lulica na lijevo krilo podhitno stavit,a subasica na mjesto lijevog beka !! Ima da sameljemo Rumuniju akoBogda
A naravno,salihovica na mjesto lijevog veznog,rahimaga i besic DM,stoperi nadar(vranjes)(pandza) i spahic,desni bek mujdza,vezni red pjana i miske,dzeko u napad. Jedva cekam da vidim ovako protiv rumunije ako se pape odluci na ovo![]()
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Dobro si...ma ja sam racunao da se golman podrazumijeva. Inace mozda smo malo pretjerali, mozda decko ne zna za segu...formacija koju je on postavio (bez Salihovica narovno posto nema pravo igranja bar u prvoj utakmici) je i najbliza realnosti, iako bi po mome misljenju mogli i sa dva spica jer Ibisevic igra sve bolji i bolje, valjda dodju i ti golovi majku im njihovu...kivi je napisao/la:joj kako bi ih razvalili sa tom formacijom. 2 ljeva krila, nema golmana. i rumuni se nadaju da se pape odluci na tu tvoju formaciju.jessus123 je napisao/la:Lulica na lijevo krilo podhitno stavit,a subasica na mjesto lijevog beka !! Ima da sameljemo Rumuniju akoBogda
valjda se nece momak naljutiti. upravu je sa formacijom(naravno bez salihage), tesko da ce besic igrati ispred medunjanina, ali sve je moguce.Saban je napisao/la:Dobro si...ma ja sam racunao da se golman podrazumijeva. Inace mozda smo malo pretjerali, mozda decko ne zna za segu...formacija koju je on postavio (bez Salihovica narovno posto nema pravo igranja bar u prvoj utakmici) je i najbliza realnosti, iako bi po mome misljenju mogli i sa dva spica jer Ibisevic igra sve bolji i bolje, valjda dodju i ti golovi majku im njihovu...kivi je napisao/la:joj kako bi ih razvalili sa tom formacijom. 2 ljeva krila, nema golmana. i rumuni se nadaju da se pape odluci na tu tvoju formaciju.jessus123 je napisao/la:Lulica na lijevo krilo podhitno stavit,a subasica na mjesto lijevog beka !! Ima da sameljemo Rumuniju akoBogda

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Lulic u prvoj postavi protiv Zenita
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Da, i opet po lijevom krilu u napadu .. Naprijed Senade !Brane je napisao/la:Lulic u prvoj postavi protiv Zenita
- Goalgetter
- Kontakt:
1:0 za Young Boys
Jemal je strijelac.
Young Boysi imaju sada ukupnu prednost od 3:1 .. BRAVO

Jemal je strijelac.
Young Boysi imaju sada ukupnu prednost od 3:1 .. BRAVO
joj koji kraj utakmice,,Young boysi su imali sansi milion,,al nema gola,,bas steta sto nisu prosli ,,,koliko sam vidio lulic je izasao u 85min,, inace da napomenem stadioni i uslovi u ovom trenutku u rusiji su katastrofa,,

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Principatus
- Kontakt:
E hebiga Lula, steta za Europa Ligu, ali zabij ili pripremi golcinu protiv Rumuna pa nas priblizi EP-u.
To je bitnije.
p.s. kakav je Lulic bio?
To je bitnije.

p.s. kakav je Lulic bio?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- bosanac723
- Kontakt:
Na minus 20 stepeni...malo prehladjenPrincipatus je napisao/la:E hebiga Lula, steta za Europa Ligu, ali zabij ili pripremi golcinu protiv Rumuna pa nas priblizi EP-u.
To je bitnije.
p.s. kakav je Lulic bio?

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- Goalgetter
- Kontakt:
Cijena Senada Lulica na Transfermarktu se povecala za 300.000 €, i sada iznosi 1.200.000 €.
Dobar je Senad,ali samo nije mi za beka kao sto ga Safet forsira na toj poziciji.Goalgetter je napisao/la:Cijena Senada Lulica na Transfermarktu se povecala za 300.000 €, i sada iznosi 1.200.000 €.
Uhu pa bog te mi se cudimo sto primamo lako golove,evo protiv Ciriha Lulic poceo kao spic a mi ga na beka guramo,jadna nam majka...
Ili Subasic ili Jahic kakav Lulic na beku braco moja...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Subasic buranija,Jahic povrijedjen,mislimZa_raju je napisao/la:Uhu pa bog te mi se cudimo sto primamo lako golove,evo protiv Ciriha Lulic poceo kao spic a mi ga na beka guramo,jadna nam majka...

Kod nas je on najbolji "bek",svidjalo se to nama ili ne.Problematicnija nam je pozicija stopera jer je Mravac katastrofa.Jutros pogledah 1 poluvrijeme protiv Mexa i vile su nas nosale da ne primimo 2 gola radi njegovih gresaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.