Denis Huseinbašić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Maestro
Kontakt:

Re: Denis Huseinbašić

Post Postao/la Maestro » 19 nov 2022, 19:01

Imajednabrigada je napisao/la:
19 nov 2022, 18:50
Maestro je napisao/la:
19 nov 2022, 18:41
Imajednabrigada je napisao/la:
19 nov 2022, 18:08

Ocito ih bolje poznaješ kako.se ponašaju. I ja sam cuo tako da se bosnje najvise 'uvlače' od svih naroda se Bosnjo najprije asimilira i uliže.

Zbog toga ja mrzim balije i naš mentalitet sto se prilagode svakom sistemu bio los bio dobar, ulizice uvlakači to su najgori ljudi i to sve najcesce.iz licne koristi.
Zato nam se i desava sta se desava kolju nas svako malo ponizavaju, protjeraju al dzaba balija je balija on ne uci na svojoj muci.

P.s. u globalu pricam ne samo za Denisa.
Brate sta da ti pricam. Uvlace se gdje god mogu. Interes i samo interes. Sto je na jednu stranu i oke da gledas svoj interes. Problem je da pretjeraju i da im samo stopale vire koliko se vole uvlaciti kao sto je Paso rekao.
Lik iz Fojnice pjeva himnu „für das deutsche Vaterland“. :urnebes:
:urnebes: ali ovo "Vaterland" uši para
Da je bar Heimatland nekako bi i mogao shvatiti. :mrgreen:
Sta god da je nas ce pjevati. :mrgreen:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 19 nov 2022, 19:06

Zašto igrač koji ne ni igra za BiH niti je ikad bio na spisku ima svoju temu na ovom forumu?

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 19 nov 2022, 19:09

Huseinbasic je predao Bosno-Hercegovacki pasoš da bi igrao za nas. Ovaj poziv je znaćanje nagrada za dobru igru. Ja cisto vjerujem da ce i Gigovic igrati za nas ako ga pozove u A reprezentaciju, jer ce Mersad Ahmedhodzic nas zlatni ljiljan sredit njega i Tahirovica :bih:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 19 nov 2022, 19:15

Harise je napisao/la:
19 nov 2022, 19:09
Huseinbasic je predao Bosno-Hercegovacki pasoš da bi igrao za nas. Ovaj poziv je znaćanje nagrada za dobru igru. Ja cisto vjerujem da ce i Gigovic igrati za nas ako ga pozove u A reprezentaciju, jer ce Mersad Ahmedhodzic nas zlatni ljiljan sredit njega i Tahirovica :bih:
Nakon Omeragica ja nikome ne vjerujem vise moj Hare. :thumbup:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 nov 2022, 19:24

Nadam se da nije toliko glup da se odazove na EP ( jer bi time izgubio pola godine oko promjene sportskog drzavljanstva ), a igranje za U21 repku ( ma koliko ona jaka bila ) nema tu tezinu, kao igranje za A reprezentaciju. A kod nas tu moze odmah upast i biti starter. I u slucaju da odemo na EP ( sto je vrlo vjerojatno ) cijena bi mu drasticno skocila.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 19 nov 2022, 19:31

Je li mu Miske lajkovao gol :clap: Niti imas savez, niti imas selekora da se brinu za koga ce igrati :guz:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 19 nov 2022, 19:40

Harise je napisao/la:
Ako mu ti budes sta objasnjavao, zalutat ce decko, pojavit ce se na okupljanju Albanije :bih:
P.S. Pita Zolotic sta je s pozivom za repku ?!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 19 nov 2022, 19:47

Harise je napisao/la:
Gigovica prepusti meni iako je situacija tvrda i komplicirana skroz i bice teskoo :mrgreen:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 19 nov 2022, 22:12

babino je napisao/la:.
Kakvih se ovo insajdera, skauta, menadzera i cega sve ne nakotilo na ovom pdfu? :mrgreen: Likovi 24/7 tabire jedne te iste stvari, spominju jedne te iste igrace i na dnevnoj bazi promijene po 10 verzija price. Te ovaj ima nas pasos i 100% ce igrati za nas, te onaj podnio za nas pasos, ali nije 100% siguran jer se odazvao tudjoj U selekciji, pa jedan nije ni za koga igrao i nas je milion posto, a onda kroz pola sata pisu da ga i ovi gore sa sjevera ganjaju i da jos nista nije gotovo itd, itd. Kako ti tumacis potrebu ove djecurlije da ispadnu glavne baje foruma, razmecuci se nekakvim 'ekskluzivitetom'? :hmmmmm:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 19 nov 2022, 22:38

Ghuraba je napisao/la:
19 nov 2022, 22:12
babino je napisao/la:.
Kakvih se ovo insajdera, skauta, menadzera i cega sve ne nakotilo na ovom pdfu? :mrgreen: Likovi 24/7 tabire jedne te iste stvari, spominju jedne te iste igrace i na dnevnoj bazi promijene po 10 verzija price. Te ovaj ima nas pasos i 100% ce igrati za nas, te onaj podnio za nas pasos, ali nije 100% siguran jer se odazvao tudjoj U selekciji, pa jedan nije ni za koga igrao i nas je milion posto, a onda kroz pola sata pisu da ga i ovi gore sa sjevera ganjaju i da jos nista nije gotovo itd, itd. Kako ti tumacis potrebu ove djecurlije da ispadnu glavne baje foruma, razmecuci se nekakvim 'ekskluzivitetom'? :hmmmmm:
neka ih bolan, na mladjima svijet ostaje:-)
necu ja u ovim godinama da ganjam menadzere ovih momaka po drustvenim mrezama:-)
Malo nas doduse i Miske lozi...nas je, igrace, znao sam da ce igrati za u21 njemacku, sve ok, ne brinite...a eto cujem momak danas pjeva njemacku himnu:-)
Hamulic ne zna bosanski jezik, ne zna odakle mu je rahmetli babo...
Onaj ludi portugalac iskopa tog malca tahirovica...

bice dosta ekskluziviteta do marta, sta bi citali cijelu zimu:-)

Drzi se ti kosarke, tamo si rahat:-)
Eno haman suljo ipak povrijedjen, dzaba napadoste momka:-)

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 19 nov 2022, 22:54

:bih: O brate..pa ne mora ni igrati...imamo mi Cimija...p

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 20 nov 2022, 05:29

babino je napisao/la:
19 nov 2022, 22:38
neka ih bolan, na mladjima svijet ostaje:-)
necu ja u ovim godinama da ganjam menadzere ovih momaka po drustvenim mrezama:-)
Malo nas doduse i Miske lozi...nas je, igrace, znao sam da ce igrati za u21 njemacku, sve ok, ne brinite...a eto cujem momak danas pjeva njemacku himnu:-)
Hamulic ne zna bosanski jezik, ne zna odakle mu je rahmetli babo...
Onaj ludi portugalac iskopa tog malca tahirovica...

bice dosta ekskluziviteta do marta, sta bi citali cijelu zimu:-)

Drzi se ti kosarke, tamo si rahat:-)
Eno haman suljo ipak povrijedjen, dzaba napadoste momka:-)
Ma i meni je drago sto ulaskom na ovaj pdf mogu procitati sve aktuelnosti u vezi nasih trenutnih i potencijalnih reprezentativaca, ali nekolicina forumasa, valjda zeljna nekakvog senzacionalizma, skoro svaki dan dodje s novim 'konacnim' odlukama i Huseinbasica, i Hamulica, i Tahirovica, i Gigovica, i Jasica, i Huskovica, i Omica itd, itd. Meni je to krajnje djetinjasto.

Da imamo drzavu i savez, do danas bi bile zavrsene te prijateljske utakmice u kojima bi debitovala barem dvojica od gore navedenih i ne bi se morao cekati mart. Isto vazi i za Kosarkaski savez. Da ga imamo, Alibegovic bi igrao obje utakmice u ovom prozoru (i to mozda kao 'domaci' igrac), papirologija novog Amerikanca bi vec odavno bila zavrsena (Roberson je veteran), u zenskoj reprezentaciji ne bi nastao potpuni haos, vec bi i Lojo i Razija podnijeli neki izvjestaj za sve sto (ni)je uradjeno, razjasnili bi se razlozi zbog kojih ostajemo bez 5 igracica iz rotacije, sestre Zubac bi isle i na evropsko i na svjetsko prvenstvo (a ne neke koje su bile tu samo da popune broj), kako se s njima odjednom sve rijesilo itd, itd. Predsjednik, sekretar, direktor, selektor i svi ostali bi radili svoje poslove, pa bi tek sve ovo nase 'sekiranje' imalo smisla. Naravno, nismo roboti da kontrolisemo sve te emocije, ali ja sām sebi nekad budem jadan kad vidim koliko mene nesto dotice, a ovamo one koji bi morali biti 24/7 glavom u tome zanima samo onaj honorar koji su dobili ulaskom u A diviziju LN.

Cekajuci da pocne Jukino drugo poluvrijeme, odoh u nekom desetom smjeru, pa da na kraju samo upitam otkud ti to za Sulju. :mrgreen: Bilbao tek za 7 sati igra svoju utakmicu u Spaniji, pa bi se tad zvanicno trebalo znati je li folirao. Da nije bila kakva vijest na nekom portalu?

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 20 nov 2022, 07:34

@ghuraba
Slažem se 100% sve sto si rekao, posebno s prvim dijelom tvoga post-a.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 nov 2022, 14:21

Franklin je napisao/la:
19 nov 2022, 18:58
Ne znam šta je loše što pjeva himnu Njemačke i kakve to uopšte veze ima.

Na 00:37 možete vidjeti kako Hasan Salihamidžić pjeva Jedna si jedina. 10tak godina poslije isti taj Hasan je nogirao reprezentaciju kako bi se posvetio Bayernu, iako je imao još makar malo u sebi da pruži državi.

Gotov sam siguran da će igrati za nas. i oko toga ne treba se ni nervirati, vrijeme će dati odgovore.
Yebo majku jaci smo bili poslije rata one 2,3 godine do 98 nego danas. Tad si imao himnu, ljiljanka bila zvanicna zastava BiH.
A vidi danas zabranjuju, da je uneses na stadion :rol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 20 nov 2022, 14:35

i imao si nerealnu predstavu o drzavi u kojoj živiš

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 20 nov 2022, 22:52

NazorUso je napisao/la:
19 nov 2022, 19:40
Harise je napisao/la:
Ako mu ti budes sta objasnjavao, zalutat ce decko, pojavit ce se na okupljanju Albanije :bih:
P.S. Pita Zolotic sta je s pozivom za repku ?!
Napokon su to fine zezancje svaka ti cast Nazore ala Belosevic28 :bih:

Vidi ćemo abd

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 21 nov 2022, 15:55

Ghuraba je napisao/la:
20 nov 2022, 05:29
Da imamo drzavu i savez, do danas bi bile zavrsene te prijateljske utakmice u kojima bi debitovala barem dvojica od gore navedenih i ne bi se morao cekati mart. Isto vazi i za Kosarkaski savez. Da ga imamo, Alibegovic bi igrao obje utakmice u ovom prozoru (i to mozda kao 'domaci' igrac), papirologija novog Amerikanca bi vec odavno bila zavrsena (Roberson je veteran), u zenskoj reprezentaciji ne bi nastao potpuni haos, vec bi i Lojo i Razija podnijeli neki izvjestaj za sve sto (ni)je uradjeno, razjasnili bi se razlozi zbog kojih ostajemo bez 5 igracica iz rotacije, sestre Zubac bi isle i na evropsko i na svjetsko prvenstvo (a ne neke koje su bile tu samo da popune broj), kako se s njima odjednom sve rijesilo itd, itd. Predsjednik, sekretar, direktor, selektor i svi ostali bi radili svoje poslove, pa bi tek sve ovo nase 'sekiranje' imalo smisla. Naravno, nismo roboti da kontrolisemo sve te emocije, ali ja sām sebi nekad budem jadan kad vidim koliko mene nesto dotice, a ovamo one koji bi morali biti 24/7 glavom u tome zanima samo onaj honorar koji su dobili ulaskom u A diviziju LN.
Samo pomislis da je lahko moglo bit' da nemamo ni drzave ni saveza i lakse ce ti past to jadanje ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 nov 2022, 22:29

Maestro je napisao/la:
19 nov 2022, 19:15
Harise je napisao/la:
Ja za Gigovića vjerujem, jer stvarno ne vidim ništa specijalno u njemu, šta bi on mogao ponuditi Švedskoj.
Mada, doduše, i Tankson nas je odbio zarad 5 nastupa u Švedskoj, od kojih su 4 prijateljske, a jedina takmičarska bila protiv Farskih ostrva. Tu sam mogao i ja igrat. :D
Jedino, gdje ja vidim Gigovića da bi mogao imati neku karijeru, je da se prešalta na poziciju štopera, kako bi ublažio taj limit u pass igri koji ima.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 nov 2022, 22:42

ASD je napisao/la:
21 nov 2022, 22:29
Maestro je napisao/la:
19 nov 2022, 19:15
Harise je napisao/la:
Ja za Gigovića vjerujem, jer stvarno ne vidim ništa specijalno u njemu, šta bi on mogao ponuditi Švedskoj.
Mada, doduše, i Tankson nas je odbio zarad 5 nastupa u Švedskoj, od kojih su 4 prijateljske, a jedina takmičarska bila protiv Farskih ostrva. Tu sam mogao i ja igrat. :D
Jedino, gdje ja vidim Gigovića da bi mogao imati neku karijeru, je da se prešalta na poziciju štopera, kako bi ublažio taj limit u pass igri koji ima.
Ne bi se slozio. Momak je itekako solidan igrac a i dalje veoma, veoma mlad. Ono sto takodjer ide u prilog njemu je sto zivi sportski zivot, odnosno veoma profesionalno. U Svedskoj se blizi totalni remont/promjena generacije i on ce svoje mjesto tu imati za 1-2 godine cim izadje iz U21. Za koju je izabran kao novi kapiten btw.
@igrajlopte 🐦

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 nov 2022, 23:08

Pa vjerujem da je profesionalac, isto vjerujem u njegove fizičke predispozicije, ali isto tako se moramo složiti da je po mnogim stvarima baš upečatljivo ograničen.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Dinhooo, Goalgetter, Google Adsense [Bot], LaMeloBall, MrPink, Sheyi, skoJaa, zikerrz21 i 69 gostiju.