FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Benderu kupi prnje i mrs iz kluba sram te bilo.Mulalaga ubacuj Haracica jesi i ti puko ko Bender.
-
- Kontakt:
Po ko zna koji put debil Mulalic sa invalidom Beganovicem i postavkom dovodi bodove u pitanje. Pripremi Haracica pa ga vrati.Ubija ga u pojam. Subasic prespor pretrom.Ali mozemo ovo dobiti.Svi u napad nemas sta cekati
Ubaciš nova 3 igraca i umjesto da kidises ti se branis.Sviraj sudija kraj nemoze vise pod kozu.
Mi smo iz naseg kornera primili gol,eto samo da znate
BENDERE SRAMOTA NEKA TE BUDE
BENDERE SRAMOTA NEKA TE BUDE
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
sami sebe pojeli, mrs Mulalicu vise
Nadam se da je ovo zadnja utakmica ovog pokusaja od trenera i vecine limitiranih igraca.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Bravo Mulalicu! **** ti zenu u sred cmara! Picko jedna zalizana
Je li Mulalić kriv što Bender ima 3 igrača ne dodaje i ne izbija. Je li kriv što Subašić sa 3 metra pošalje na Jahorinu loptu?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Davno sam reko.Dobrog napadaca i preko kupa idemo u Evropu.Jeste jer on stavlja Begana i Subasica i Becu i penzionera Bekrica.
Naravno da je kriv,samo on moze od Zelje napraiti ovako seljacku ekipu da se postidis.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
More li kako go iz igre, ljudine? Na kraju smo jos i dobro prosli
IQ naših igrača zajedno sa trenerom je k'o broj cipela.
Bender koliko god usrao danas jos 10x vise nas je vadio proteklih sezona, ima ovdje puno igraca prije Bendera koji trebaju napustit klub
Dje je hulahopka neznalica, što ne brani begana
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
+1 Edis veze nema odavno mu se drama klupa ..Beganović hajdar ..Malic ..Bender nisu za zelje ..Ljudi zasluzeno uzeli su bod..izgubljena je evropa ovim. Edisovim kiksom
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Sram te bilo Bendere svakog igraca i navijaca sto je dosao na Grbavicu,sram te bilo pi.cko prodana ublehaska,posalji je u pm,na tribine ako treba,10 kola se vec poigravas sa zivcima navijaca
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Čuj jel Mulalic kriv… jok eto moja rahmetli nana! Pa jesam li ja trener ili on? Ko forsira Beganovica? Ko priprema taktiku? Prije 2 mjeseca sam rekao da bez Santosa mi nemamo NIKAKVU igru … izbij, nabij, pa sta bude. Smijesna igra! Seoska ekipa!
Odmah idiotu dati ispisnicu, qurčina od golmana, **** li mu dan kad je potpisao za nas.
Šta je sa onim malim što je išao u Manchester?
Naravno Haračić će dobiti ispisnicu, a Beganović naravno neće. Fuj.
Ubio cijelu klupu u pojam, niko ne igra. Može komotno držati 3 igrača na klupi. Toliko ih koristi.
Šta je sa onim malim što je išao u Manchester?
Naravno Haračić će dobiti ispisnicu, a Beganović naravno neće. Fuj.
Ubio cijelu klupu u pojam, niko ne igra. Može komotno držati 3 igrača na klupi. Toliko ih koristi.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Sto se tice lige i nas, ovo poslije pauze se ne mora ni igrati, probati sa 4,5 juniora novih mozda dobijes jednog dva igraca. Zahvaliti se Benderu, Malicu, Hajdarevicu, Mekicu, Subasicu, beganovicu, Haracicu dovesti 2.3 mlada iz federalne i svoje juniore forsisrati. Od nabrojanih bukvalno ali bukvalno jikakve fajde nemas niti u buducnosti mozes imati.
Bilo je dobro prvih pola sata. Ne znam sta im bi drugo poluvrijeme. Jbg Bender.
Oni promašaji su nas kostali debelo. Imamo napadaca bez gola u polusezoni i trenera koji ga forsira, sjebase sve.
Oni promašaji su nas kostali debelo. Imamo napadaca bez gola u polusezoni i trenera koji ga forsira, sjebase sve.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, obagol, Paromlinac i 29 gostiju.