Upravu si, mislio sam na suprotno mišljenje,spominjanjem boljih odnosa sa savezom.emil02in je napisao/la: ↑16 nov 2022, 22:58Drug ja sam imao 2 iz matematike,ali ako Kevelj ima 360⁰ u odnosu na Hasića onda je to isto,ili nije?Ajmo ima li ko više o 2 iz matematike???Espiritosanto je napisao/la: ↑16 nov 2022, 22:36Šta misliš o onoj izjavi jučer advokatskog tima da ide tužba na domaće sudove i da će se tražiti velika odštete u ime Veleža.MostarskiSin je napisao/la: ↑16 nov 2022, 22:10
Hasic ima svoj stav vec dugo vremena i drzi se istog, nije on odgodio skupstinu niti ima ista s tim. Jednostavno je bio prevelik pritisak javnosti da se on vrati i Kevelj odigrao pametan potez. Skupa s ekipom prebacio loptu na drugu stranu, povukao kandidaturu i za par dana ce uci kad se vidi da nece niko drugi. Puno povoljnija situacija za njega, uci ce u klub bukvalno kao spasioc i to je to.
Nama ne preostaje nista drugo nego da navijamo za nas Velez a njima cemo suditi nakon minimalno pola godine do godinu od ulaska u klub.
Kako misle to izvesti a neće pravno zastupati klub a i politika Kevelja prema savezu je čini se za 360 u odnosu na Hasićevu?
Onda 180 i hvala na ispravci.