English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Najjace kad je Sturridge rekao bratu da se kladi na njegov prelazak u Sevillu.
Em dobi 4mj kazne, em propade transfer.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Bruyne najpodcjenjeniji igrac danasnjice?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Ma podcijenjen je jer nije ponikao u aba ligi, nego je došao iz farmerlige
Loše je to za image
Loše je to za image

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Ja skoro i zaboravio da su pirgavii mundiri izgubili od vatrenih 
Maala blaamaža, iskreno bilo je i većih.
Nego, ovog hrvatskog komentatora bih roknuo da mi je bio u blizini.

Maala blaamaža, iskreno bilo je i većih.
Nego, ovog hrvatskog komentatora bih roknuo da mi je bio u blizini.
-
- Kontakt:
Pa nisam baš. Pokušavam biti kao vi koji po vazda trolate.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑16 nov 2022, 22:29Jesi realan? Pa nisu izgubili od drugorazredne reprezentacije.
Malo dosadno, jel'da?

Nezz sto, sve ispravno bilo.Premier League referee Michael Oliver has personally apologised to Jürgen Klopp and held his hands up for his mistakes in the match between Liverpool and Arsenal this season. #LFC

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Sve je to okej, al' ne smijemo zaboraviti kako je Mane laktom udario Tierneya..
Dva mjeseca prošla, a oni i dalje kukaju oko ispravno donešenih odluka. Šta bi bilo tek da su oštećeni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kao da gledas u ogledalo, zar ne
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Poligon10 je napisao/la: ↑15 nov 2022, 15:19Ne mogu reći da ga Arapi nisu htjeli, vjerovatno ga svaki vlasnik i sad želi u svom klubu, ali Guardiola? - Nema yebene šanse. Taj bi radije gledao Fodena kako se mrcvari na lažnoj 9ki negoli ovog kako maše rukama nakon što je jednom potrčao u presing i stao. Budimo ozbiljni.
JoeBleck je napisao/la: ↑15 nov 2022, 14:53U Cityu bi na tribinama sjedio , kakav supljka da ga je Pep zelio.Pa taj mu facu na TVu ne voli vidjeti.To je medijski hajpano da se izvrsi pritisak da ga potpise United.Kakav on i Pep , pa takva tipa igraca i osoba nema mjesta ni na klupi kod njega.Jedan Zlatan u primeu je bio visak jer je imao velik ego.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prava šteta, malo mu je falilo. Eno Guardiola i sad ne može sebi doći što ima Haalanda umjesto njega.
Bas je pizdetina ovaj ego goat. Nagovorio se i uteko. Steta za karijeru koju je gradio. Ne zna kad treba reci dosta.
4-IN-A-ROW
Izvor Roki Cmoki.harden je napisao/la: ↑17 nov 2022, 18:42Poligon10 je napisao/la: ↑15 nov 2022, 15:19Ne mogu reći da ga Arapi nisu htjeli, vjerovatno ga svaki vlasnik i sad želi u svom klubu, ali Guardiola? - Nema yebene šanse. Taj bi radije gledao Fodena kako se mrcvari na lažnoj 9ki negoli ovog kako maše rukama nakon što je jednom potrčao u presing i stao. Budimo ozbiljni.JoeBleck je napisao/la: ↑15 nov 2022, 14:53U Cityu bi na tribinama sjedio , kakav supljka da ga je Pep zelio.Pa taj mu facu na TVu ne voli vidjeti.To je medijski hajpano da se izvrsi pritisak da ga potpise United.Kakav on i Pep , pa takva tipa igraca i osoba nema mjesta ni na klupi kod njega.Jedan Zlatan u primeu je bio visak jer je imao velik ego.
Frajer je iluzionista.Citava galaksija se borila za njegov potpis.Pa on bi u Cityu jos veci klupadzija nego u Unitedu bio.
Ovoj cigancini kako na terenu tako i u zivotu ne vjerujem da kaze da je mlijeko bijelo.Egomanijak normalno da ce na svaki nacin traziti paznju.On i kada je totalno nebitan i irelevantan , uspije se medijski ugurati da se mislim da je bitan.Frajer izlapio ima 5 godin.Sto se ne prica kako je Griezman sjedio na klupi u Atleticu i sto ne kuka javno ? Sto nije nazvao Bahu pa mu se isplakao javno pred citavim Svijetom kako je ugrozena vrsta.Najveci gmaz i jazavac koji je igrao fudbal.Ovakvo sto pricati protiv kluba koji te lansirao moze samo seljacina.
I sto sam imao respekta iako ga nisam nikada volio , sad ga nemam ni mrven.Ovakav igrac nema mjesta ni u jednom timu u top50 u Svijetu.Arapi ili MLS , dalje ne moze.
Jbg, tad Haalanda nije bilo, a Rokija je dosta tier1 izvora skoro bilo poslalo u City. Ja bih volio da smo vidjeli na sta bi to licilo sa Pepom, ko da Pep nije teski egomanijak isto, pravi shitshow

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.