RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Nisam znao al sam predpostavljao, ništa od povratka u onom kapacitetu kako je raja mislila
Doduše Šemsi se nema šta prigovoriti, hvala mu na svemu. Ja lično mislim da je i bolje ovako jer se čovjek dovoljno potrošio, treba ići dalje sa nekim mlađim snagama
Doduše Šemsi se nema šta prigovoriti, hvala mu na svemu. Ja lično mislim da je i bolje ovako jer se čovjek dovoljno potrošio, treba ići dalje sa nekim mlađim snagama
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Hajmo sad svi ko jedan : Čika Kevelju izvini, mi smo se samo zayebavali. I nećemo se više zayebavat stvarno
THOMASSHELBY je napisao/la: ↑16 nov 2022, 17:55Hajmo sad svi ko jedan : Čika Kevelju izvini, mi smo se samo zayebavali. I nećemo se više zayebavat stvarno

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Najidealnija opcija je da se svi opet ujedine i krenu ponovo zajedno za dobrobit Veleza, sanse za to su skoro nikakve.
Druga najbolja opcija je da Hasic sa svojim bliskim ljudima nastavi, za to su isto male sanse.
Treca opcija i najrealnija je da ce nas Kevelj i njegova ekipa preuzeti. Namazani su oni, to morate znati, 99% ovo oni svjesno rade da pridobiju javnost.
Oni kao oni nisu problem, vecinom su svi bili dio bivse uprave sa Hasicem. Mocni su i nisu budale. Problem je samo sto se neka imena spominju koja nikako ne bi smjela da bi se mogla motati oko kluba. Dolaskom Hasica takvim imenima su vrat kluba bila zatvorena, ne bi valjalo da se opet vratimo u to vrijeme.
Ne nasjedajte na svakakve price i tzv "insajderske" informacije, malo strpljenja nam sad treba. Ko god dodje dati mu podrsku i pustiti da se predstavi, a biti uvijek tu ko zapete puske ako krenu u pravcu koji nije dobro da idu i stititi svoj klub.
Druga najbolja opcija je da Hasic sa svojim bliskim ljudima nastavi, za to su isto male sanse.
Treca opcija i najrealnija je da ce nas Kevelj i njegova ekipa preuzeti. Namazani su oni, to morate znati, 99% ovo oni svjesno rade da pridobiju javnost.
Oni kao oni nisu problem, vecinom su svi bili dio bivse uprave sa Hasicem. Mocni su i nisu budale. Problem je samo sto se neka imena spominju koja nikako ne bi smjela da bi se mogla motati oko kluba. Dolaskom Hasica takvim imenima su vrat kluba bila zatvorena, ne bi valjalo da se opet vratimo u to vrijeme.
Ne nasjedajte na svakakve price i tzv "insajderske" informacije, malo strpljenja nam sad treba. Ko god dodje dati mu podrsku i pustiti da se predstavi, a biti uvijek tu ko zapete puske ako krenu u pravcu koji nije dobro da idu i stititi svoj klub.
-
- Kontakt:
Zašto je uopšte otkazana skupština ako se Hasić nema namjeru vraćati?
Ima li iko neko objašnjenje?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Onako na prvu izgleda kao da Kevelj hoce da ispadne dobra dusa u javnosti, jer vidi da ga 95% raje ne podrzava, pa kao odustali od kandidature.. i ako ga izaberu sljedece sedmice nece toliko puno pljuvanja bit zbog ovog potezaEspiritosanto je napisao/la: ↑16 nov 2022, 20:31Zašto je uopšte otkazana skupština ako se Hasić nema namjeru vraćati?
Što se mene tiče nek puše k.u.rac.
Ovo šta su uradili na 100 godina kluba je najblaže rečeno sramota.Njima je bitno da su bolji od onoga drugoga,a Velež je tu samo sredstvo protiv onog drugog.Koja ljubav prema klubu ,koja po.z.da materina bola...
Gonite se u 3 pm.
Ovo šta su uradili na 100 godina kluba je najblaže rečeno sramota.Njima je bitno da su bolji od onoga drugoga,a Velež je tu samo sredstvo protiv onog drugog.Koja ljubav prema klubu ,koja po.z.da materina bola...
Gonite se u 3 pm.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Svaka ti je na mjestuemil02in je napisao/la: ↑16 nov 2022, 20:43Što se mene tiče nek puše k.u.rac.
Gonite se u 3 pm.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ma i Hasić šta se više zajebaje,ako je znao da neće što nije nazvao Kevelj druže ja neću ti nastavi sutra na skupštini i ćao.
Boli me briga jel Hasić ili Kevelj ako ćeš pošteno i dobro za klub raditi.
Koja si stranka,koje auto voliš,šta voliš jesti ma zaboli me k.
Ako ćeš ti dobro raditi za klub.
Šta više cirkus prave od Veleža ima godinu dana,ostavka pa nije pa sad jest,pa skupština pa nije pa jest pa opet nije.
Yebite se više i vi i vaš ego i da vam je ljubav prema Veležu na prvom mjestu ne bi mišljenja mijenjali na dnevnoj bazi,toliko vi i vaše izjave našem Veležu
Šta više cirkus prave od Veleža ima godinu dana,ostavka pa nije pa sad jest,pa skupština pa nije pa jest pa opet nije.
Yebite se više i vi i vaš ego i da vam je ljubav prema Veležu na prvom mjestu ne bi mišljenja mijenjali na dnevnoj bazi,toliko vi i vaše izjave našem Veležu
Samo sto se tice Hasica covjek odavno govori da nece vise zbog zdravlja i zasicenja, covjek govori jedno drugi mu ubacuju nesto drugo.
Digla se hajka ovih dana od nekih likova da se pod svaku cijenu zaustavi skupstina, kao vraca nam se Hasic, ne dajmo Kevelju da udje i slicno. Sad je Kevelj samo znalacki odradio prebacio loptu na drugu stranu i doce u klub i bit ce kad niko nije htio ja sam dosao. Da nije povukao kandidaturu izglasan bi bio i svi bi ga na noz docekali ovako moze imati puno povoljniju situaciju.
Nakon svega, covjeku niko ko se smatra navijacem Veleza ne bi smio jednu jedinu ruznu rijec napisati. Covjek je zasluzio spomenik za zivota, vratio je Velež u kuće, u nase zivote, Velez je tema na svakom koraku, a sjetite se onog jada do 2015 nisi mogao vidjeti dres na ulici grob te ****. Sta god covjek odluci hvala mu svakako.
Digla se hajka ovih dana od nekih likova da se pod svaku cijenu zaustavi skupstina, kao vraca nam se Hasic, ne dajmo Kevelju da udje i slicno. Sad je Kevelj samo znalacki odradio prebacio loptu na drugu stranu i doce u klub i bit ce kad niko nije htio ja sam dosao. Da nije povukao kandidaturu izglasan bi bio i svi bi ga na noz docekali ovako moze imati puno povoljniju situaciju.
Nakon svega, covjeku niko ko se smatra navijacem Veleza ne bi smio jednu jedinu ruznu rijec napisati. Covjek je zasluzio spomenik za zivota, vratio je Velež u kuće, u nase zivote, Velez je tema na svakom koraku, a sjetite se onog jada do 2015 nisi mogao vidjeti dres na ulici grob te ****. Sta god covjek odluci hvala mu svakako.
-
- Kontakt:
Hasic ima svoj stav vec dugo vremena i drzi se istog, nije on odgodio skupstinu niti ima ista s tim. Jednostavno je bio prevelik pritisak javnosti da se on vrati i Kevelj odigrao pametan potez. Skupa s ekipom prebacio loptu na drugu stranu, povukao kandidaturu i za par dana ce uci kad se vidi da nece niko drugi. Puno povoljnija situacija za njega, uci ce u klub bukvalno kao spasioc i to je to.Espiritosanto je napisao/la: ↑16 nov 2022, 21:03Ma i Hasić šta se više zajebaje,ako je znao da neće što nije nazvao Kevelj druže ja neću ti nastavi sutra na skupštini i ćao.
Nama ne preostaje nista drugo nego da navijamo za nas Velez a njima cemo suditi nakon minimalno pola godine do godinu od ulaska u klub.
Jašta, morao si "moliti" igrače da ti srede dres,samo je u jednom periodu prije 2015 postojao fan shop i to vrlo kratko u prostoru gdje je sad onaj kafić ForcaRodjeni81 je napisao/la: ↑16 nov 2022, 22:05
Ko god i jednu ružnu riječ pomisli a ne da kaže na Šemsudina taj se ne može nazvati istinskim navijačem.
Ja ne znam kakve su to nebuloze, pa čovjek jasno i glasno govori već duže vrijeme da ne želi biti predsjednik zbog zdravstvenog stanja. Je li malo što je dao do sada? I daje još uvijek podršku sa finansijske strane. Nema potrebe spominjati šta je sve uradio za klub, zaslužuje bistu na musali u najmanju ruku. Ljudi idemo dalje, dal je to Kevelj, peti, deseti nebitno je. Svi bi mi volili Šemsu nazad al nerealno je, ne kontam narod kako razmišlja.
Ista nerealna priča kao napadanje titule za stogodišnjicu kluba, mnogi ljudi nemaju dodirne tačke sa stvarnošću.
Ja ne znam kakve su to nebuloze, pa čovjek jasno i glasno govori već duže vrijeme da ne želi biti predsjednik zbog zdravstvenog stanja. Je li malo što je dao do sada? I daje još uvijek podršku sa finansijske strane. Nema potrebe spominjati šta je sve uradio za klub, zaslužuje bistu na musali u najmanju ruku. Ljudi idemo dalje, dal je to Kevelj, peti, deseti nebitno je. Svi bi mi volili Šemsu nazad al nerealno je, ne kontam narod kako razmišlja.
Ista nerealna priča kao napadanje titule za stogodišnjicu kluba, mnogi ljudi nemaju dodirne tačke sa stvarnošću.
-
- Kontakt:
Šta misliš o onoj izjavi jučer advokatskog tima da ide tužba na domaće sudove i da će se tražiti velika odštete u ime Veleža.MostarskiSin je napisao/la: ↑16 nov 2022, 22:10Hasic ima svoj stav vec dugo vremena i drzi se istog, nije on odgodio skupstinu niti ima ista s tim. Jednostavno je bio prevelik pritisak javnosti da se on vrati i Kevelj odigrao pametan potez. Skupa s ekipom prebacio loptu na drugu stranu, povukao kandidaturu i za par dana ce uci kad se vidi da nece niko drugi. Puno povoljnija situacija za njega, uci ce u klub bukvalno kao spasioc i to je to.Espiritosanto je napisao/la: ↑16 nov 2022, 21:03Ma i Hasić šta se više zajebaje,ako je znao da neće što nije nazvao Kevelj druže ja neću ti nastavi sutra na skupštini i ćao.
Nama ne preostaje nista drugo nego da navijamo za nas Velez a njima cemo suditi nakon minimalno pola godine do godinu od ulaska u klub.
Kako misle to izvesti a neće pravno zastupati klub a i politika Kevelja prema savezu je čini se za 360 u odnosu na Hasićevu?
Tako je ..poserem im se na ego svima.emil02in je napisao/la: ↑16 nov 2022, 20:43Što se mene tiče nek puše k.u.rac.
Gonite se u 3 pm.
Nego zna li iko koji su to ljudi koji bi cinili Keveljev upravni odbor?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Drug ja sam imao 2 iz matematike,ali ako Kevelj ima 360⁰ u odnosu na Hasića onda je to isto,ili nije?Ajmo ima li ko više o 2 iz matematike???Espiritosanto je napisao/la: ↑16 nov 2022, 22:36Šta misliš o onoj izjavi jučer advokatskog tima da ide tužba na domaće sudove i da će se tražiti velika odštete u ime Veleža.MostarskiSin je napisao/la: ↑16 nov 2022, 22:10Hasic ima svoj stav vec dugo vremena i drzi se istog, nije on odgodio skupstinu niti ima ista s tim. Jednostavno je bio prevelik pritisak javnosti da se on vrati i Kevelj odigrao pametan potez. Skupa s ekipom prebacio loptu na drugu stranu, povukao kandidaturu i za par dana ce uci kad se vidi da nece niko drugi. Puno povoljnija situacija za njega, uci ce u klub bukvalno kao spasioc i to je to.Espiritosanto je napisao/la: ↑16 nov 2022, 21:03Ma i Hasić šta se više zajebaje,ako je znao da neće što nije nazvao Kevelj druže ja neću ti nastavi sutra na skupštini i ćao.
Kako misle to izvesti a neće pravno zastupati klub a i politika Kevelja prema savezu je čini se za 360 u odnosu na Hasićevu?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Bilo bi poželjno da neko konačno odgovori na ovo pitanje.
Ono što se pričalo, radilo se tu o prilično ozbiljnim i bogatim ljudima. Po imenima i funkcijama ništa lošije nego stari UO. Ako ne i bolje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.