Ponovo se prodaju gratis karte na zapadu. Ovaj put nije zvanični prodavač, već neki švercer tu stoji i pita hoće li ko kupiti. Pošto ovo čita i uprava, apelujem da se te karte potpuno promijene, neka budu bijele i tri puta manje od ovih što se kupuju ili da jednostavno puštaju na istok ili sjever, ovo je stvarno jadno šta pojedini likovi rade.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- limvolikce1945
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Ja sam več predlagao davno da se puštaju gosti s gratis kartama na ISTOK! Da se podjele ulaznice djeci ili več kome se hoče podjeliti to je OK,al te goste puštat samo na ISTOK! ČESTITAO BIH MOMCIMA NA POBJEDI KAO I STRUČNOM ŠTABU I UPRAVI! Sad odraditi Vogošču i prezimiti na prvom mjestu koje če sigurno donjet i više sponzora,12tih igrača,vjernih navijača,čeličnog zida ,fan šopa ,ulaznica...Brojke neče drastično rasti ali vremenom se vidi da je napredak ogroman na protekle dvije godine!limvolikce1945 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 17:06Ponovo se prodaju gratis karte na zapadu. Ovaj put nije zvanični prodavač, već neki švercer tu stoji i pita hoće li ko kupiti. Pošto ovo čita i uprava, apelujem da se te karte potpuno promijene, neka budu bijele i tri puta manje od ovih što se kupuju ili da jednostavno puštaju na istok ili sjever, ovo je stvarno jadno šta pojedini likovi rade.
::::SAMO ČELIK::::
Klub objavljuje redovno prodane ulaznice: http://nkcelik.ba/ulaznice/denisov je napisao/la: ↑14 nov 2022, 16:29Sve uredu ali kako to sve znasTruhlo je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:57Fale ulaznice protiv Famosa, po nekoj procjeni je bilo oko 600, ako to uzmemo u obzir prosjek nam je onda 912. Napredak u odnosu na proslu sezonu definitivno. Bilo bi beton kad bi prebacili brojku od 1000 u prosjeku. Na proljece ne ocekujem nista posebno, osim ako ne bude neka utakmica kuci za titulu gdje bi se moglo prebaciti 2000.
U kupu sto atraktivnijeg protivnika kuci, da se zaradi 30k i to je to.
Kao sto sam napisao fali u objavi utakmica protiv Famosa. Pogledaj moj post na prosloj stranici u vezi ulaznica od prosle sezone i ove.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Jel ima šta od onog javnog poziva za dodjelu sredstava za sport iz budžeta ZDK?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Nažalost, blokirani račun nas samo tako blokira i zaista je velika kočnica na putu oporavka.
Svi javni pozivi (a bude ih svake godine na svim nivoima za sport) zahtjevaju aktivan račun, kao i drugi pozivi koje su u obavezi da objavljuju pravna lica u većinskom državnom vlasništvu za donacije i sponzorstvo.
Svi javni pozivi (a bude ih svake godine na svim nivoima za sport) zahtjevaju aktivan račun, kao i drugi pozivi koje su u obavezi da objavljuju pravna lica u većinskom državnom vlasništvu za donacije i sponzorstvo.
#samoČelik
Trening utakmica. Igrali je igraci koji ne igraju redovno i 7 juniora.
Golove dali:
Kolic B.
Jasarevic D.
Babic A.
Durmis E.
Ahmetspahic B (2 gola u 20 minuta)
Dzaferovic I.
Pocetni sastav:
Mlaco Emel, Zuna Samed (Selimov buraz), U19, Muslic Amar, Muris Bahadarevic, Bakir Basic U19, Ervin Pasalic, Nedzib Sibalo, Kolic Besim, Babic Ali U19, Imran Dzaferovic, i Davud Jasarevic.
Jos su ulazili:
Ibrakovic Afan U19, Benjamin Ahmetspahic U19, Amer Hodzic U19, Faris Karic (golman) U19, Ali Medjuseljac, Edin Durmis, Mahir Mehic, i jos jedan junior.
Golove dali:
Kolic B.
Jasarevic D.
Babic A.
Durmis E.
Dzaferovic I.
Pocetni sastav:
Mlaco Emel, Zuna Samed (Selimov buraz), U19, Muslic Amar, Muris Bahadarevic, Bakir Basic U19, Ervin Pasalic, Nedzib Sibalo, Kolic Besim, Babic Ali U19, Imran Dzaferovic, i Davud Jasarevic.
Jos su ulazili:
Ibrakovic Afan U19, Benjamin Ahmetspahic U19, Amer Hodzic U19, Faris Karic (golman) U19, Ali Medjuseljac, Edin Durmis, Mahir Mehic, i jos jedan junior.
Kozlic je potvrdio odma iza izbora da ce biti milion za Celik ako budu u Vladi samo ne znam na koji nacin
Super onda, stvarno nisam znao za tekmu, a nije se ni klub oglasavaohabuba je napisao/la: ↑15 nov 2022, 21:05Trening utakmica. Igrali je igraci koji ne igraju redovno i 7 juniora.
Golove dali:
Kolic B.
Jasarevic D.
Babic A.
Durmis E.
Dzaferovic I.
Pocetni sastav:
Jos su ulazili:
Utakmica se igrala "iza zatvorenih vrata"...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Koliko smisla bi imalo eventualno "posudit" od nekoga taj novac koji nam treba za odblokiranje racuna, pa u ratama vracati vremenom, jer jednom kada se odblokira racun puno ce lakse biti poslovanje, puno vise kesa ce biti, sve ce ici lakse, dok koliko sam ja shvatio blokiran racun toliko otezava, komplikuje, onemogucava normalan rad da bi se mozda isplatilo malo i vise novca dati. Nisam u kontaktu ni s kime iz uprave tako da nemam pojma dal se to razmatralo, kakve su mogucnosti itd. Ovo pisem kao neku ideju o kojoj bi se moglo diskutovati. Jer ocigledno ova borba da vratimo Celiku ono sto je njegovo ce se razvuci na decenije kako je krenulo, a onda opet ovisis od ovih politickih khurvi da ti daju kakvu milostinju ako im bude cejf. Itd. A nama je aBd ako se plasiramo u 1Fed ligu taj odblokiran racun uslov ako ne zelimo da navlacimo nove dugove i da stagniramo.
Izvlačenje parova 1/8 finala Kupa BiH bit će održano u ponedjeljak 21.11.2022. godine s početkom u 12:00 sati u prostorijama NS/FS BiH. 
Daj novu anketu koga bi voljeli u kupu
Moja želja Velez ili Zeljeznicar kuci, opet bi privukli raju zaradili bi dodatno, a ne bi mi bilo krivo i da ispadnemo.
Jedino ako kojim slucajem izvucemo ekipe tipa, Radnik, Laktasi, eh tu zapeti maksimalno
Jedino ako kojim slucajem izvucemo ekipe tipa, Radnik, Laktasi, eh tu zapeti maksimalno
Trenutno korisnika/ca: ASD, bhfanatic14, HavAArius i 31 gost.