Od tih svih nabrojanih jedino Ronaldo nikad imao nije problema sa povredama i bolescu a uz to je daleko najposveceniji treningu i odrzavanju tijelaBosniaBoston je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:25Ta spika inace za legendarne sportiste da ce “i sa 50 godina biti bolji od ovog i onog” je najpogrešnija u svijetu sporta. Federera sa 38 su počeli svi tamburat, evo i Nadal u zadnje vrijeme gubi od likova za koje niko osim teniskih ljubitelja nije čuo, Wawrinka i Murray ne umiju haman više ni hodat a da igraju ekipne sportove svi oni (osim možda Feda koji je fakat prestar) bi bili smatrani još za neke apsolutne zvijeri ili bi u najgorem slučaju bio šikaniran trener jer im ne daje priliku kao sad u Ronaldovom slučaju
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: English Premier League
Don't believe the hype.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ronaldo je možda u pravu, možda i nije ali treba neko bratu reći da ima 38 godina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
I uprkos tome nije u stanju više da igra na najvišem nivou, koliko god to okrutno zvučalo. I LeBron je na isti fazon i isto godina ima pa sad igra ubjedljivo najlošiju sezonu karijere od rookie sezoneakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:34Od tih svih nabrojanih jedino Ronaldo nikad imao nije problema sa povredama i bolescu a uz to je daleko najposveceniji treningu i odrzavanju tijelaBosniaBoston je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:25Ta spika inace za legendarne sportiste da ce “i sa 50 godina biti bolji od ovog i onog” je najpogrešnija u svijetu sporta. Federera sa 38 su počeli svi tamburat, evo i Nadal u zadnje vrijeme gubi od likova za koje niko osim teniskih ljubitelja nije čuo, Wawrinka i Murray ne umiju haman više ni hodat a da igraju ekipne sportove svi oni (osim možda Feda koji je fakat prestar) bi bili smatrani još za neke apsolutne zvijeri ili bi u najgorem slučaju bio šikaniran trener jer im ne daje priliku kao sad u Ronaldovom slučaju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Da je grcki bog ne znaci da moze pobjediti vrijeme.. lik je zavrsen igrac, pravi vise stete nego koristi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:34Od tih svih nabrojanih jedino Ronaldo nikad imao nije problema sa povredama i bolescu a uz to je daleko najposveceniji treningu i odrzavanju tijela
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Što je najžalosnije, ne bi bio završen igrač za fudbal kakav se igrao prije 15+ godina. Ali ovaj moderni ga je pregazio, prebrz je za njega.harden je napisao/la: ↑14 nov 2022, 16:00Da je grcki bog ne znaci da moze pobjediti vrijeme.. lik je zavrsen igrac, pravi vise stete nego koristi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:34Od tih svih nabrojanih jedino Ronaldo nikad imao nije problema sa povredama i bolescu a uz to je daleko najposveceniji treningu i odrzavanju tijela
Kako nije imao problema, od 2012/13 kad je sjebo koljeno nije više isti, nit je imao dribling kao u primeu 2008-2010, isti problem koji je Nadal ima.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:34Od tih svih nabrojanih jedino Ronaldo nikad imao nije problema sa povredama i bolescu a uz to je daleko najposveceniji treningu i odrzavanju tijelaBosniaBoston je napisao/la: ↑14 nov 2022, 15:25Ta spika inace za legendarne sportiste da ce “i sa 50 godina biti bolji od ovog i onog” je najpogrešnija u svijetu sporta. Federera sa 38 su počeli svi tamburat, evo i Nadal u zadnje vrijeme gubi od likova za koje niko osim teniskih ljubitelja nije čuo, Wawrinka i Murray ne umiju haman više ni hodat a da igraju ekipne sportove svi oni (osim možda Feda koji je fakat prestar) bi bili smatrani još za neke apsolutne zvijeri ili bi u najgorem slučaju bio šikaniran trener jer im ne daje priliku kao sad u Ronaldovom slučaju
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Po pitanju trening centra, opreme, svlacionica, mjesta za relaksaciju, pa prilaznih staza itd., United sigurno zaostaje prije svega za Spursima i Gradjanima.
Odredjene modifikacije su u planu najdalje za godinu dana, ali sve zbog lavine prituzbi navijaca te nekih bivsih igraca.
Odredjene modifikacije su u planu najdalje za godinu dana, ali sve zbog lavine prituzbi navijaca te nekih bivsih igraca.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- akisarajevo92
- Kontakt:
pa opce poznato je koliko Glazeri malo ulazu u te stvari, sam Old trafford i sve oko njega, ubjedljivo najmanje kad uporedis ostale top klubove u Engleskoj
Don't believe the hype.
Egomamijak Ronaldo treba da ode u klub koji vodi jos veci egomanijak znaci Mourinho. Top kombinacija
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Procitam prvo imena i odma pomislio da su oni ta 2 **** o kojima se pise
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Eto rekoh ja hahaha
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bolje da je pljunuo kakvog klinca, bolje bi prošao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.