Ne bi.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Vjerovatno pokušava da uradi neki pritisak na klub i ETH da mu osigura poziciju u prvih 11 do kraja sezone. Ovo je ona ili bos ili hadžija. U januaru ga sigurno nece niko kupiti. Valja grijati klupu još pola godina.
ETH ce ga sigurno poslije ovog gurnuti na tribine i u drugu ekipu.
Jednostavno nije ocekivao da ga niko nije htio uzeti na ljeto i onda se morao vratiti.
ETH ce ga sigurno poslije ovog gurnuti na tribine i u drugu ekipu.
Jednostavno nije ocekivao da ga niko nije htio uzeti na ljeto i onda se morao vratiti.
Gdje biste voljeli vidjeti Ronalda u drugom dijelu sezone? Ja bih iskreno u PSG-u, osim što su tamo Messi, Mbappe i Ney, volio bih da se raspadnu po principu svih klubova gdje je Ronaldo igrao poslije Reala, tamam prije duela sa Bayernom u 1/8 LP.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bayern i Arsenal su idealne destinacije da pruži zadnje dane.
Ovaj zulum koji cine Ronaldu nece dobro proci za manji klub iz Manchester-a.
Ovaj zulum koji cine Ronaldu nece dobro proci za manji klub iz Manchester-a.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
U Barceloni. Bolji je od Poljskog Panja.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Da mu nije bilo Uniteda, radio bi vanjsko žbukanje po Amadori.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
This season, Manchester City has 32 points after 14 games in the PL.
Last season, Manchester City had 32 points after 14 games in the PL.
Last season, Manchester City had 32 points after 14 games in the PL.
4-IN-A-ROW
Znači ne osvajaju LP ni ove godine.
Remember, remember the 5th of November.
U Unitedu, u prvih 11.

Šalu na stranu, njemu bi najbolje bilo u Romi. On i Jose su stvoreni jedan za drugog, a Serie A je taman liga za njega. Zabio bi 10-ak komada, on i portugalski šibicar bi jedan drugom svirali frulu u javnosti, a Rim bi eksplodirao na njegovom dočeku.
Jel' ovo još nije u stanju Benzemi čestitati na ZL a godinama igrali zajedno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Oskudica u gornjem desnom dijelu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I ko će ga sada nakon ovoga ? Arapi i Amerikanci samo. Sumnjam da će ga ijedan normalan klub dovesti.
Joj Roki je tito , veci placko i marketing manager nije igrao fudbal.Lik dosao u solidan United , rastelovao ga , raturio tim.Dosao trener izbacio ga iz tima , United opet postao solidan , on opet poceo plakati.
Frajer je najveci kancer i troller u fudbalu.
Ko njega dovede , gubi svu mogucu ambiciju.
Frajer je najveci kancer i troller u fudbalu.
Ko njega dovede , gubi svu mogucu ambiciju.
Sta je sa vazduha u Mancesteru 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kamo srece da ima vise likova u sportu koji ce ovako direktno i iskreno pricati pred kamerom, muka mi je od jednih te istih klise i genericnih izjava "sportskih radnika"
mada je ovdje donekle ocigledno da je Roni malo puk'o pa ovako govori a ne da se radi o takvom karakteru koji ce direktno reci neke stvari
mada je ovdje donekle ocigledno da je Roni malo puk'o pa ovako govori a ne da se radi o takvom karakteru koji ce direktno reci neke stvari
Don't believe the hype.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da su pametni u Portugalu pa da izbace sad egomanijaka iz reprezentacije. Šanse na SP bi im drastično porasle.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ta spika inace za legendarne sportiste da ce “i sa 50 godina biti bolji od ovog i onog” je najpogrešnija u svijetu sporta. Federera sa 38 su počeli svi tamburat, evo i Nadal u zadnje vrijeme gubi od likova za koje niko osim teniskih ljubitelja nije čuo, Wawrinka i Murray ne umiju haman više ni hodat a da igraju ekipne sportove svi oni (osim možda Feda koji je fakat prestar) bi bili smatrani još za neke apsolutne zvijeri ili bi u najgorem slučaju bio šikaniran trener jer im ne daje priliku kao sad u Ronaldovom slučaju
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.