Koji zmaj, kakav gol

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pogledaj jedan post iznad, i ima videoMegamon je napisao/la:Ima li kakav video gola
na ovome mu i dzeko treba pozavidit..Omerbavarac je napisao/la:Koji majstor. Ali kako je samo jednostavno pretrcao jednog igraca Zenita a zavrsnica hladnokrvna da hladnokrvnija ne moze biti.
To je najpametnije sto sam od tebe procitao na forumu do sada mislimAYAN je napisao/la:Ovaj Lulić je igrač koji šuti, a igra...
To su pravi igrači.
I jeste dešnjak, koliko znam. U debiju protiv Azerbejdžana je strašno odigrao na desnom krilu. A eto, očito zna sa obje.Principatus je napisao/la:Kod njega pise da igra i ljevom i desnom, a ako se ne varam prije sam procitao, da je momak inace desnjak.
Bjeri sjeti se onoga Damira Desnice (izvadih ga iz naftalina). Desnica prezime a lijevo krilo bio, bukvalno bio gluhonijem koliko se sjecam. Nije za podsmjehivanja ali u kontekstu rasprave zanimljiva cinjeica koja donekle podkrepljuje tezuharishp je napisao/la:Takvi su nam haman svi ljevaci.![]()
Salih suti i muti,Lula isto tako,Subasic prica samo kad ga pitaju
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Daduli, EdinjoBos, fera, Hansestadt, invincible1921, Lekqqq1921, meecko, Sveti, TefalTava i 67 gostiju.