Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ipak vrijedi gledati:-)
-
- Kontakt:
Edine, bog si. 

Grande Edine 

B A B O!
Zasto ga se Roma tako lako odrekla, nije mi jasno.
Zasto ga se Roma tako lako odrekla, nije mi jasno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa majstore 

Nek ga se odrekla, otišao u tri puta bolji klub.
Džeko

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Pobjeze Mandzi na vjecnoj listi najboljih strijelaca sa Balkana.Konto sam danas nista a on od 2 sanse zabi 2 gola.Najbolji igrac svih vremena BiH fudbala.
Ode na zasluženi odmor s ova 2 gola.
Frajer će sledecu utakmicu imati tek za 2 mjeseca maltene, 4.1.2023. vs Napoli.
Frajer će sledecu utakmicu imati tek za 2 mjeseca maltene, 4.1.2023. vs Napoli.
Da je umjesto Rome i Citya igrao u normalnijim klubovima, imao bi 500 golova u karijeri, a da ne pričam o našem jadu od reprezentacije.
Ako se ne varam, još par golova i jubilarni 400ti u karijeri.
Ako se ne varam, još par golova i jubilarni 400ti u karijeri.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
A ko je to bolji od Edina da cujem evo?
Haj ne poganite temu sa nekim dvije klase slabijim napadacima i diskusijom sa bumerima
Grande Babuka
steta pa iz Rome nije otisao u Napoli (mada je moja neostvarena zelja bio Atletiko) sad bi uzeo titulu. Inter je ekipa gdje ako jedan igrac iz prvih 11 podbaci oni se pate sa svima. Doveli su igraca koji nije bio pod moranje, i koji je pritom stalno povrijedjen, a ostali bez krila poput Perisica koji zna potezom donijeti bodove ( a zna biti i ****). Generalno imaju potkapacitiran vezni red u odnosu na (sampionske) ambicije. Drugi put kad kritikovali Duljevica sjetite se da jedan Dumfries igra za Inter.
Grande Babuka

steta pa iz Rome nije otisao u Napoli (mada je moja neostvarena zelja bio Atletiko) sad bi uzeo titulu. Inter je ekipa gdje ako jedan igrac iz prvih 11 podbaci oni se pate sa svima. Doveli su igraca koji nije bio pod moranje, i koji je pritom stalno povrijedjen, a ostali bez krila poput Perisica koji zna potezom donijeti bodove ( a zna biti i ****). Generalno imaju potkapacitiran vezni red u odnosu na (sampionske) ambicije. Drugi put kad kritikovali Duljevica sjetite se da jedan Dumfries igra za Inter.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Weghorst bi hetrik zabio, nista moj Edine ovo ne valja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Weghorst 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sa haman 37 godina na ledjima
u 7 dana odigrao 3x90 minuta
i zabio 3 gola upisao asistenciju i izborio penal to mu ga dodje ko jos jedna asistencija
u 7 dana odigrao 3x90 minuta
i zabio 3 gola upisao asistenciju i izborio penal to mu ga dodje ko jos jedna asistencija
Ja sam se rodio prije 60 godina.Jedino ako tebi nije 80 pa sam zaboravio nekog.Daleko najbolji igrac svih vremena BiH a i najbolji strijelac svih vremena na Balkanu.
Ne znam sto se iznose godine odmah, kao da mu je 50 jbt.
Dzeko s obzirom kakav je profesionalac bio tokom cijele karijere, njemu je tijelo u perfektnom stanju, zavisi samo od njega kakva mu je zelja za fudbalom u buducnosti.
On ovako u Interu moze jos 3 sezone lagano.
Dzeko s obzirom kakav je profesionalac bio tokom cijele karijere, njemu je tijelo u perfektnom stanju, zavisi samo od njega kakva mu je zelja za fudbalom u buducnosti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Stvarno je imao nestvarnu srecu sto se povreda tice. Doduse to je I do njega jer je ogroman profesionalac, trenira i vise nego sto treba , zdrava ishrana. Privatni zivot mu je isto bez skandala, miran. Bas sve je poredao kako treba. Al da covjek za 15 godina ozbiljne karijere nema jednu jedinu ozbiljnu povredu koja ga je par mjeseci odvojila sa terena, meni je fascinantno. Ne sjecam se da su jos nekog igraca ovako zaobisle povrede.forgempp je napisao/la: ↑13 nov 2022, 16:30Ne znam sto se iznose godine odmah, kao da mu je 50 jbt.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, DzemoSmjecanin, FerdinandF, galia95, Google Adsense [Bot], JackW, rishovski, Uknaac, UtdBiH21 i 39 gostiju.