FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Mislim da bi se za utakmicu sa Igmanom i Fukare trebale vratit.. Iako ovima nasim ne cvjetaju ruze.
Ocito nam se desavaju i neke lose okolnosti, lose sudije ...
Ovi momci trebaju podrsku
Ocito nam se desavaju i neke lose okolnosti, lose sudije ...
Ovi momci trebaju podrsku
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
gazi škutore
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Jbt, zar je moguće, nisam ni trepnuo a Sloboda dala gol, to mi se u životu nije desilo... Ne želim da patetišem, ali baš je tako...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- RollingPaper
- Kontakt:
Momci igraju za Eldara… Place mi se, sta nas sve nece zadesit…
Ma pusti nas, dođavola i sa fudbalom, šta je Eldara, njegovu sestru i komplet porodicu zadesiloRollingPaper je napisao/la: ↑13 nov 2022, 13:28Momci igraju za Eldara… Place mi se, sta nas sve nece zadesit…

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Na svu muku i tragediju koja se dogodila na to sve jos strasnije sto je sestra bila u stanu i sve to vidila i prozivjelaSky9 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 13:30Ma pusti nas, dođavola i sa fudbalom, šta je Eldara, njegovu sestru i komplet porodicu zadesiloRollingPaper je napisao/la: ↑13 nov 2022, 13:28Momci igraju za Eldara… Place mi se, sta nas sve nece zadesit…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Pa nema dalje... To više neće biti isti ljudi, nažalost...klasik je napisao/la: ↑13 nov 2022, 13:36Na svu muku i tragediju koja se dogodila na to sve jos strasnije sto je sestra bila u stanu i sve to vidila i prozivjelaSky9 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 13:30Ma pusti nas, dođavola i sa fudbalom, šta je Eldara, njegovu sestru i komplet porodicu zadesiloRollingPaper je napisao/la: ↑13 nov 2022, 13:28Momci igraju za Eldara… Place mi se, sta nas sve nece zadesit…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Samo nek im Bog podari puno sabura u svemu ovom kroz sto prolaze. Pitanje je sa kakvim ce posljedicama izaci iz svega ovog. Eldaru pruziti maksimalnu podrsku u svemu
Volim tebe, više od sebe
Ovo je nemoguće i zamisliti kroz šta prolaze i kroz šta će tek prolaziti...antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 13:44Samo nek im Bog podari puno sabura u svemu ovom kroz sto prolaze. Pitanje je sa kakvim ce posljedicama izaci iz svega ovog. Eldaru pruziti maksimalnu podrsku u svemu
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Meni je samo u glavi Tarik Okanovic, kojem je kada je bio najbolji preminuo otac i od tad je sve krenulo nizbrdo u karijeri i zivotu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 13:44Samo nek im Bog podari puno sabura u svemu ovom kroz sto prolaze. Pitanje je sa kakvim ce posljedicama izaci iz svega ovog. Eldaru pruziti maksimalnu podrsku u svemu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ma brate ja od kako sam cuo za ovo, ne dolazim sebi. Jer ko god ih je imalo poznavao, znao je od kakvim ljudima se radi. Pogotovo Salko kolika je ljudina bio.Sky9 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 13:49Ovo je nemoguće i zamisliti kroz šta prolaze i kroz šta će tek prolaziti...antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 13:44Samo nek im Bog podari puno sabura u svemu ovom kroz sto prolaze. Pitanje je sa kakvim ce posljedicama izaci iz svega ovog. Eldaru pruziti maksimalnu podrsku u svemu
Volim tebe, više od sebe
Iako u ovom trenutku potpuno nebitna vijest, na Tusnju se pocela postavljst trava
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Tako je, porodica za primjer, Salko čovjek za 10. Ovo su sve posljedice prokletog rata...antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 13:53Ma brate ja od kako sam cuo za ovo, ne dolazim sebi. Jer ko god ih je imalo poznavao, znao je od kakvim ljudima se radi. Pogotovo Salko kolika je ljudina bio.Sky9 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 13:49Ovo je nemoguće i zamisliti kroz šta prolaze i kroz šta će tek prolaziti...antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 13:44Samo nek im Bog podari puno sabura u svemu ovom kroz sto prolaze. Pitanje je sa kakvim ce posljedicama izaci iz svega ovog. Eldaru pruziti maksimalnu podrsku u svemu
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mislim da bi se mi svi trebali suzdrzat detaljnijeg komentarisanja ovog dogadjaj i uzroka sta je dovelo do ovog.
Podrska Eldaru i to je sve sto trebamo i smijemo radit.
Podrska Eldaru i to je sve sto trebamo i smijemo radit.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Rezultat je skroz nebitan, svaka čast momcima što su izašli na teren a haram bilo svima koji su bili protiv odgode utakmice.
Eldaru prvenstveno a onda i komplet ekipi podrška do neba
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Tako je...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 14:47Rezultat je skroz nebitan, svaka čast momcima što su izašli na teren a haram bilo svima koji su bili protiv odgode utakmice.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nisam dobar citav dan kako sam cuo, nezamisliva tragedija. Nemogu da procesuiram da se fakat desilo.