Opet se opterecujemo nekim stvarima bezveze i ja bi volio da je sve redovno sigurno bi i rezultati bili bolji, ali imam jedno pitanje Jel ima neki igrač kome je smo dužni a da nisu dobili pare ?FKBilder je napisao/la: ↑12 nov 2022, 01:12Boli nas ****...Ako nema plata ili ako kasne, treba ne igrati, dovesti klub u zonu ispadanja....Ja bi im svima srezao kaznu po 5000 za ovo zadnje mjesto.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 nov 2022, 22:34Igraci nisu dobili platu 3 mjeseca, a zadnjih mjesec dana dobijaju lazna obecanja od propalica u upravi da ce bit plata. Cisto da se zna.
Evo ja cu ti reci u zadnja 3 mjeseca u Zelji bila jedna...jedna....ljudi treci...Yebem ti platu, Slobodu i boga.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Naravno da nema.
A jako su rijetki oni koji ne naplate masne kamate.
Cujem da Berba i Mensur, stari Slobodasi isto naplatise kamate nedavno, valjda fali para, nema oprastanja kamate.
Igracima valjda sljedece sedmice idu pare. Al sto smo vec konstatovali, vazda vadjenje na plate, a u Zelji to nije problem npr.
A jako su rijetki oni koji ne naplate masne kamate.
Cujem da Berba i Mensur, stari Slobodasi isto naplatise kamate nedavno, valjda fali para, nema oprastanja kamate.
Igracima valjda sljedece sedmice idu pare. Al sto smo vec konstatovali, vazda vadjenje na plate, a u Zelji to nije problem npr.
- Beduin
- Kontakt:
Jeste li za malo vatrometa i bakljade? Dosli biste, podrzali, neizlevatili?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zato sto nema kluba, nema autoriteta. Ne igraju da Sloboda bude bolja, nego da "odrade "jer nemaju gdje, nece ih niko,vecinu barem.
Imam osjecaj da se umije ujutro pogresno i ne igra mu se.
Cuj bore se trce. Ja nisam fudbaler smio bi kondiciono na megdan svakom fudbaleru Slobode.
Imam osjecaj da se umije ujutro pogresno i ne igra mu se.
Cuj bore se trce. Ja nisam fudbaler smio bi kondiciono na megdan svakom fudbaleru Slobode.
-
- Kontakt:
Za pocetak budi malo kulturniji i normalniji. Da mi je samo znat odakle imas informacije za zelju, a ne znas desavanja u svom klubu. Eto i da nema para u zelji, ljudi su barem vjerovatno iskreni i kazu im da nece bit para. Ovi nasi zavlace djecu iz dana u dan. Djeca za hrane vise nemaju. Al najgori su takvi ko ti, da li im u firmi kasni 2 dana plata, odmah bi u bojkot.FKBilder je napisao/la: ↑12 nov 2022, 01:12Boli nas ****...Ako nema plata ili ako kasne, treba ne igrati, dovesti klub u zonu ispadanja....Ja bi im svima srezao kaznu po 5000 za ovo zadnje mjesto.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 nov 2022, 22:34Igraci nisu dobili platu 3 mjeseca, a zadnjih mjesec dana dobijaju lazna obecanja od propalica u upravi da ce bit plata. Cisto da se zna.
Evo ja cu ti reci u zadnja 3 mjeseca u Zelji bila jedna...jedna....ljudi treci...Yebem ti platu, Slobodu i boga.
Volim tebe, više od sebe
Sta nas treba da zanima ima li plata ili nema, nas zanimaju rezultati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 nov 2022, 11:41Za pocetak budi malo kulturniji i normalniji. Da mi je samo znat odakle imas informacije za zelju, a ne znas desavanja u svom klubu. Eto i da nema para u zelji, ljudi su barem vjerovatno iskreni i kazu im da nece bit para. Ovi nasi zavlace djecu iz dana u dan. Djeca za hrane vise nemaju. Al najgori su takvi ko ti, da li im u firmi kasni 2 dana plata, odmah bi u bojkot.FKBilder je napisao/la: ↑12 nov 2022, 01:12Boli nas ****...Ako nema plata ili ako kasne, treba ne igrati, dovesti klub u zonu ispadanja....Ja bi im svima srezao kaznu po 5000 za ovo zadnje mjesto.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 nov 2022, 22:34Igraci nisu dobili platu 3 mjeseca, a zadnjih mjesec dana dobijaju lazna obecanja od propalica u upravi da ce bit plata. Cisto da se zna.
Hvala bogu ne radim za drugoga.
Ove ostale gluposti sto si nasarao necu ni komentarisati.
Jako dobro znam stanje u klubu, to me i nervira. A mi navijaci ne bi uopste trebali time se zamarat. Cuj nema plata i eto mi zadnji. Sta me boli k....ionako sve naplate. Mnogi po tri puta isto potrazivanje .Moze im se
Davno sam ja to prevazisao, jadni hudi igraci...sergiju da skupimo mozda.
- Beduin
- Kontakt:
Zasto ne podignu papire, jer pravno to mogu nakon kasnjenja nekoliko plata i neplacenih doprinosa, pa ne nadju drugi klub, a tuzbom dobiju pare koje im Sloboda duguje?antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 nov 2022, 11:41Za pocetak budi malo kulturniji i normalniji. Da mi je samo znat odakle imas informacije za zelju, a ne znas desavanja u svom klubu. Eto i da nema para u zelji, ljudi su barem vjerovatno iskreni i kazu im da nece bit para. Ovi nasi zavlace djecu iz dana u dan. Djeca za hrane vise nemaju. Al najgori su takvi ko ti, da li im u firmi kasni 2 dana plata, odmah bi u bojkot.FKBilder je napisao/la: ↑12 nov 2022, 01:12Boli nas ****...Ako nema plata ili ako kasne, treba ne igrati, dovesti klub u zonu ispadanja....Ja bi im svima srezao kaznu po 5000 za ovo zadnje mjesto.antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 nov 2022, 22:34Igraci nisu dobili platu 3 mjeseca, a zadnjih mjesec dana dobijaju lazna obecanja od propalica u upravi da ce bit plata. Cisto da se zna.
To bi bilo fer i prema Slobodi jer ne bi zapostavljali igre na terenu i rezultate, a ujedno bi manje zaduzivali Slobodu, jelde?
Ovako ce kukati, dobiti poneki dinar bez ikakve borbe ma terenu i znoja, a svakako ce naplatiti svaki dinar + kamate.
I ko ovdje jediji gubi? Sloboda, naravno.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ja smatram da ovi igraci, pogotovo mladji ( oba Osmica, Vosnjak, Devedzic itd) daju maksimum od prvog kola spram ovog sistema igre koji imamo. Nije se osjetio pad ni u ovom periodu kad nema plate. Problem je sto ovim sistemom rada uprave ne mozes dovest ni trenera ni igraca. Niko ti nece doc u klub gdje nema plate i gdje su igraci nezadovoljni. Ovo sto smo uzeli bodova, uzeli smo na individualni kvalitet, kad se digne Komazecu il Saidu, pa odigraju dobru utkm. Ja ovdje ne opravdavam nikog, al ovo sto se radi, nece nas izvuci i mrtve zone.Beduin je napisao/la: ↑12 nov 2022, 11:51Zasto ne podignu papire, jer pravno to mogu nakon kasnjenja nekoliko plata i neplacenih doprinosa, pa ne nadju drugi klub, a tuzbom dobiju pare koje im Sloboda duguje?antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 nov 2022, 11:41Za pocetak budi malo kulturniji i normalniji. Da mi je samo znat odakle imas informacije za zelju, a ne znas desavanja u svom klubu. Eto i da nema para u zelji, ljudi su barem vjerovatno iskreni i kazu im da nece bit para. Ovi nasi zavlace djecu iz dana u dan. Djeca za hrane vise nemaju. Al najgori su takvi ko ti, da li im u firmi kasni 2 dana plata, odmah bi u bojkot.FKBilder je napisao/la: ↑12 nov 2022, 01:12
Boli nas ****...Ako nema plata ili ako kasne, treba ne igrati, dovesti klub u zonu ispadanja....Ja bi im svima srezao kaznu po 5000 za ovo zadnje mjesto.
To bi bilo fer i prema Slobodi jer ne bi zapostavljali igre na terenu i rezultate, a ujedno bi manje zaduzivali Slobodu, jelde?
Ovako ce kukati, dobiti poneki dinar bez ikakve borbe ma terenu i znoja, a svakako ce naplatiti svaki dinar + kamate.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Naravno, to smo svi saglasni da ovako ne ide i nema hajra. Klub tone li tone.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 nov 2022, 12:02Ja smatram da ovi igraci, pogotovo mladji ( oba Osmica, Vosnjak, Devedzic itd) daju maksimum od prvog kola spram ovog sistema igre koji imamo. Nije se osjetio pad ni u ovom periodu kad nema plate. Problem je sto ovim sistemom rada uprave ne mozes dovest ni trenera ni igraca. Niko ti nece doc u klub gdje nema plate i gdje su igraci nezadovoljni. Ovo sto smo uzeli bodova, uzeli smo na individualni kvalitet, kad se digne Komazecu il Saidu, pa odigraju dobru utkm. Ja ovdje ne opravdavam nikog, al ovo sto se radi, nece nas izvuci i mrtve zone.Beduin je napisao/la: ↑12 nov 2022, 11:51Zasto ne podignu papire, jer pravno to mogu nakon kasnjenja nekoliko plata i neplacenih doprinosa, pa ne nadju drugi klub, a tuzbom dobiju pare koje im Sloboda duguje?antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 nov 2022, 11:41
Za pocetak budi malo kulturniji i normalniji. Da mi je samo znat odakle imas informacije za zelju, a ne znas desavanja u svom klubu. Eto i da nema para u zelji, ljudi su barem vjerovatno iskreni i kazu im da nece bit para. Ovi nasi zavlace djecu iz dana u dan. Djeca za hrane vise nemaju. Al najgori su takvi ko ti, da li im u firmi kasni 2 dana plata, odmah bi u bojkot.
Evo makar Fukare da se podrze sad, da se proslavi rodjendan jednim finim vatrometom sirom grada. Ko mogne i finansijski podrzati moze se javiti u grupu ili meni licno.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Naravno. Ovo treba da podrze svi koji su barem jedan period bili na sjeveru. Mada eto mnogo bolje za klub bi bilo kada bi se svi poceli vracat u grupu, da se konacno rijese nesuglasice, jer smo tu svi zbog Slobode, valjda. Da je jaka grupa, ne bi sigurno ovako stanje bilo. A i za finansijsku podrsku nije problem, tu smo da poguramo sviBeduin je napisao/la: ↑12 nov 2022, 12:09Naravno, to smo svi saglasni da ovako ne ide i nema hajra. Klub tone li tone.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 nov 2022, 12:02Ja smatram da ovi igraci, pogotovo mladji ( oba Osmica, Vosnjak, Devedzic itd) daju maksimum od prvog kola spram ovog sistema igre koji imamo. Nije se osjetio pad ni u ovom periodu kad nema plate. Problem je sto ovim sistemom rada uprave ne mozes dovest ni trenera ni igraca. Niko ti nece doc u klub gdje nema plate i gdje su igraci nezadovoljni. Ovo sto smo uzeli bodova, uzeli smo na individualni kvalitet, kad se digne Komazecu il Saidu, pa odigraju dobru utkm. Ja ovdje ne opravdavam nikog, al ovo sto se radi, nece nas izvuci i mrtve zone.Beduin je napisao/la: ↑12 nov 2022, 11:51
Zasto ne podignu papire, jer pravno to mogu nakon kasnjenja nekoliko plata i neplacenih doprinosa, pa ne nadju drugi klub, a tuzbom dobiju pare koje im Sloboda duguje?
Evo makar Fukare da se podrze sad, da se proslavi rodjendan jednim finim vatrometom sirom grada. Ko mogne i finansijski podrzati moze se javiti u grupu ili meni licno.

Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Za adresu komotno mozes u grupi Fukare se javiti u pp, mozes direktno vodji A.J. a mozes i meni u pp, jer cu i ja ih pogurati za vatromet.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 nov 2022, 12:16Naravno. Ovo treba da podrze svi koji su barem jedan period bili na sjeveru. Mada eto mnogo bolje za klub bi bilo kada bi se svi poceli vracat u grupu, da se konacno rijese nesuglasice, jer smo tu svi zbog Slobode, valjda. Da je jaka grupa, ne bi sigurno ovako stanje bilo. A i za finansijsku podrsku nije problem, samo daj pravu adresu za toBeduin je napisao/la: ↑12 nov 2022, 12:09Naravno, to smo svi saglasni da ovako ne ide i nema hajra. Klub tone li tone.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 nov 2022, 12:02
Ja smatram da ovi igraci, pogotovo mladji ( oba Osmica, Vosnjak, Devedzic itd) daju maksimum od prvog kola spram ovog sistema igre koji imamo. Nije se osjetio pad ni u ovom periodu kad nema plate. Problem je sto ovim sistemom rada uprave ne mozes dovest ni trenera ni igraca. Niko ti nece doc u klub gdje nema plate i gdje su igraci nezadovoljni. Ovo sto smo uzeli bodova, uzeli smo na individualni kvalitet, kad se digne Komazecu il Saidu, pa odigraju dobru utkm. Ja ovdje ne opravdavam nikog, al ovo sto se radi, nece nas izvuci i mrtve zone.
Evo makar Fukare da se podrze sad, da se proslavi rodjendan jednim finim vatrometom sirom grada. Ko mogne i finansijski podrzati moze se javiti u grupu ili meni licno.![]()
075 ❤
075 ❤
Isto sam usao da napisem. Ako nista trebamo da stanemo svi i podrzimo i proslavimo 35 godina drugarstva,druzenja, gostovanja,navijanja itd.. Mnogi od nas su kroz to navijanja i gostovanja upoznali raju s kojom smo i dan danas. Financijski sam uvijek spreman podrzati koliko god “zinuli” nije problem.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Evo Velez se oprostio od Mehe Ćosića. Sad ne znam da li ima dogovoren klub ili je slobodan igrač. A jako bi ga volio vidjeti kod nas.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- Sjenjak1919
- Kontakt:
SLOBODA ILI NIŠTA
Samo vidis ko sudi, i sve bude jasno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Nema veze, nek dodju **** ih grob. 0:1 sutra laganooooooooo
SLOBODA ILI NIŠTA
Sutra ne očekujem ni bod, što zbog nas, što zbog protivnika, što zbog sudije, ali:
IGRAJ IGRAJ SLOBODO ŠAMPIONE LE ALE

IGRAJ IGRAJ SLOBODO ŠAMPIONE LE ALE

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.