neces bit jediniBlanco je napisao/la:E ovako cu ja kad barca bude gubila

Govorili ste da ce se Paja zalit na sudijske odluke

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
neces bit jediniBlanco je napisao/la:E ovako cu ja kad barca bude gubila
Pričaj mi kako su suci "stalno" na strani FCB-a?Blanco je napisao/la:@Leader-u pa daj stalno su vam suci bili naklonjeni i ti sad odjednom vi pokradeni , onaj zuti za Song-a Messi se zaleti u njih 4 i i Song ga srusi odmah zuti, i sad se vi zalite
Izvini ali vi se nemate pravo zaliti na sudije , nakon onog Ovreba koji vam je sve dao u onoj utakmici protiv Chelsea
Jbg stari ali je tako
Mislis ovaj Ovrebo ??osgood je napisao/la:Jel se to na suđenje žalite? Kako vas nije stid, ako se žalite? Jeste se žalili kad su Ovrebo i Platini režirali da prođete Chelsea?
Donnie Darko je napisao/la:Blanco je napisao/la: I ovo pa normalno da cu se radovati , kad dva kiksa zaredom neko ostvari . Uđe to u psihu , sjebu se ljudi vidis da je Real imao takva dva kiksa , jedan za drugim :S
Sad kako ce vam biti ima da gorite![]()
Mi igramo u subotu vi u nedjelju , mi pobjedimo na bod dolazimo , vas uvati prpa Llorente vam da gol , i tako vi jos jednom izgubite i eto nas![]()
Treba se sada okrenuti utakmicama Primere,kao sto kazes,slijedi utakmica protiv Ahletic Bilbaa.Opasan protivnik,sto su i pokazali vec.Potrebna je pobjeda itekako ovdje.Leader je napisao/la:Sinoć je Pep napravio veliku grešku zamjenom Villa - Keita. Ali mlad je on trener, pa mu se može pogledati kroz prste.
Nadam se da će FCB na kraju proći, pa će to za njega biti bezbolno iskustvo.
Okrenimo se vikendu. Na Camp Nou stiže Bilbao, ekipa koja je u CDR na Camp Nou odigrala 0:0. Nezgodan protivnik, baš me zanima kako će reagirati nakon 2 kiksa zaredom igrači FCB-a.
Siguran sam da bi i oni koji su prije par dana pričali kako će FCB pobijediti protiv koga god da igra, samo je pitanje koliko će golova protivnik primiti, sada bi i oni potpisali minimalne pobjede makar zabili i u 90oj.
Meni je ove sezone prioritet Primera, toga sam mišljenja od početka sezone, CL je lutrija.
hacked?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Dragi članovi, većina vas je čula kako je naša stranica FC Barcelona Bosnia koja je imala preko 18 000 članova misteriozno nestala. Ko je krivac, ne znamo, niti ćemo ulaziti u detalje. Sada je ovdje nova stranica pod izmijenjenim imenom, ali sve ostaje isto. Na vama je da pozovote sve svoje prijatelje Culese i da nas reklamirate gdje možete, a na nama da nastavimo raditi tamo gdje smo stali.
Evo nova grupa
http://www.facebook.com/****
Vjerovatno,neznam nista vise.Na Jednom je napisao/la:hacked?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Dragi članovi, većina vas je čula kako je naša stranica FC Barcelona Bosnia koja je imala preko 18 000 članova misteriozno nestala. Ko je krivac, ne znamo, niti ćemo ulaziti u detalje. Sada je ovdje nova stranica pod izmijenjenim imenom, ali sve ostaje isto. Na vama je da pozovote sve svoje prijatelje Culese i da nas reklamirate gdje možete, a na nama da nastavimo raditi tamo gdje smo stali.
Evo nova grupa
http://www.facebook.com/****
I mene podsjeti al na 2 i 1 malu...DAVID VILLA 7' je napisao/la:@Leader:Ne vrijedi njima objasnjavati.
Ali sam grohotm smijem kad se javi neki navijac real madrida,uvjek me podsjeti na
Ima uzvratna utakmica,jos je na nou camp.Tako vidio se u četrfinalu.
Ja cu samo reci da bi mene bilo stid se diciti tom pobjedom kad cijeli svijet zna na koji nacin ste dosli do nje!!!HZ_ilidzaa je napisao/la: I mene podsjeti al na 2 i 1 malu...
11-1 !
haman kod njihi ne pali ona - cega se pametan stidi - budala se dici.amertiger je napisao/la:Ja cu samo reci da bi mene bilo stid se diciti tom pobjedom kad cijeli svijet zna na koji nacin ste dosli do nje!!!HZ_ilidzaa je napisao/la: I mene podsjeti al na 2 i 1 malu...
11-1 !
Ti vjerovatno ne znas jer ocigledno imas 12 godina ili si zaostao u razvoju ili si jednostavno ono sto bi se reklo đon obraz pa se dicis takvim stvarima!!!
Mes Que Un Club
i mene to interesuje - al ce biti "povoljna" cijena od kojih 1200 KM + bez karteScof1eld je napisao/la:jel zna iko ista o ovoj ponudi centrotransa za finale kupa kralja ?
Zašto se ovaj video na YouTube-u nemože gledati više?Leader je napisao/la:Izgleda da je Messiev gol čist:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.