FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

MElloo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la MElloo » 17 feb 2011, 19:39

Blanco je napisao/la:E ovako cu ja kad barca bude gubila :D
neces bit jedini :D
Govorili ste da ce se Paja zalit na sudijske odluke :lol: :lol:

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 17 feb 2011, 19:40

Jel se to na suđenje žalite? Kako vas nije stid, ako se žalite? Jeste se žalili kad su Ovrebo i Platini režirali da prođete Chelsea?

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 17 feb 2011, 19:41

@Leader-u pa daj stalno su vam suci bili naklonjeni i ti sad odjednom vi pokradeni , onaj zuti za Song-a Messi se zaleti u njih 4 i i Song ga srusi odmah zuti, i sad se vi zalite
Izvini ali vi se nemate pravo zaliti na sudije , nakon onog Ovreba koji vam je sve dao u onoj utakmici protiv Chelsea

Jbg stari ali je tako ;)
Hala Madrid !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 feb 2011, 19:44

Kako su neki ljudi ograniceni,to je nevjerovatno.Yebo vas sudija,mi samo spominjemo tu gresku,ali ga uopste ne krivimo za poraz.Nije sudija kriv,realno je tesko procjeniti u onoj situaciji.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 17 feb 2011, 20:03

Blanco je napisao/la:@Leader-u pa daj stalno su vam suci bili naklonjeni i ti sad odjednom vi pokradeni , onaj zuti za Song-a Messi se zaleti u njih 4 i i Song ga srusi odmah zuti, i sad se vi zalite
Izvini ali vi se nemate pravo zaliti na sudije , nakon onog Ovreba koji vam je sve dao u onoj utakmici protiv Chelsea

Jbg stari ali je tako ;)
Pričaj mi kako su suci "stalno" na strani FCB-a?

FCB oštećen vs. Intera prošle sezone u 1/2 CL:
- Milito zabio gol iz zaleđa, s 2:1 bi na Camp Nou bila druga priča. Bojanu poništen regualaran gol, također je Pique zabio iz zaleđa.

FCB oštećen u finalu CL 2006e. vs Arsenala, na sreću bez posljedica.

VS. Chelsea na Camp Nou je Barça oštećena, osim što je Ballack trebao dobiti žuti i tako ne bi imao pravo nastupa u uzvratu, za FCB nije suđen penal:

slika

FCB bi otputovao u London s 1:0 prednost, velika je to stvar. Abidal nezasluženo isključen, nedosuđen penal za FCB:

slika

Sinoć FCB oštećen.

Ali ja se ne žalim na suce, i oni znaju pogriješiti. Kada se donese neka odluka u korist FCB, a na štetu protivnika, odmah se govori o nekakvim urotama, podižu se hajke na suce. Kada je slučaj obrnut, svi šute, jer eto, FCB je najbolja ekipa na svijetu za koje igraju vanzemaljci, pa ih se može oštetiti.
Zadnja izmjena: Leader, dana/u 17 feb 2011, 20:05, ukupno mijenjano 2 puta.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 17 feb 2011, 20:03

osgood je napisao/la:Jel se to na suđenje žalite? Kako vas nije stid, ako se žalite? Jeste se žalili kad su Ovrebo i Platini režirali da prođete Chelsea?
Mislis ovaj Ovrebo ??

[youtube][/youtube]
.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 feb 2011, 20:09

@Leader:Ne vrijedi njima objasnjavati.
Ali sam grohotm smijem kad se javi neki navijac real madrida,uvjek me podsjeti na slika
Ima uzvratna utakmica,jos je na nou camp.Tako vidio se u četrfinalu.
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 17 feb 2011, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 17 feb 2011, 20:22

Sinoć je Pep napravio veliku grešku zamjenom Villa - Keita. Ali mlad je on trener, pa mu se može pogledati kroz prste.
Nadam se da će FCB na kraju proći, pa će to za njega biti bezbolno iskustvo.

Okrenimo se vikendu. Na Camp Nou stiže Bilbao, ekipa koja je u CDR na Camp Nou odigrala 0:0. Nezgodan protivnik, baš me zanima kako će reagirati nakon 2 kiksa zaredom igrači FCB-a.

Siguran sam da bi i oni koji su prije par dana pričali kako će FCB pobijediti protiv koga god da igra, samo je pitanje koliko će golova protivnik primiti, sada bi i oni potpisali minimalne pobjede makar zabili i u 90oj.

Meni je ove sezone prioritet Primera, toga sam mišljenja od početka sezone, CL je lutrija.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 feb 2011, 20:31

Donnie Darko je napisao/la:
Blanco je napisao/la: I ovo pa normalno da cu se radovati , kad dva kiksa zaredom neko ostvari . Uđe to u psihu , sjebu se ljudi vidis da je Real imao takva dva kiksa , jedan za drugim :S
Sad kako ce vam biti ima da gorite :D
Mi igramo u subotu vi u nedjelju , mi pobjedimo na bod dolazimo , vas uvati prpa Llorente vam da gol , i tako vi jos jednom izgubite i eto nas :D
;)
slika

inteligentan baner blaugraninog navijaca - e pravo me nasmija - kratko jasno :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 feb 2011, 20:34

Leader je napisao/la:Sinoć je Pep napravio veliku grešku zamjenom Villa - Keita. Ali mlad je on trener, pa mu se može pogledati kroz prste.
Nadam se da će FCB na kraju proći, pa će to za njega biti bezbolno iskustvo.

Okrenimo se vikendu. Na Camp Nou stiže Bilbao, ekipa koja je u CDR na Camp Nou odigrala 0:0. Nezgodan protivnik, baš me zanima kako će reagirati nakon 2 kiksa zaredom igrači FCB-a.

Siguran sam da bi i oni koji su prije par dana pričali kako će FCB pobijediti protiv koga god da igra, samo je pitanje koliko će golova protivnik primiti, sada bi i oni potpisali minimalne pobjede makar zabili i u 90oj.

Meni je ove sezone prioritet Primera, toga sam mišljenja od početka sezone, CL je lutrija.
Treba se sada okrenuti utakmicama Primere,kao sto kazes,slijedi utakmica protiv Ahletic Bilbaa.Opasan protivnik,sto su i pokazali vec.Potrebna je pobjeda itekako ovdje.

Sto se tice ovih pobjeda,nikad nisam bio opterecen time,vazno je samo da Barca pobjedi.Naravno,sto vise razlike,to bolje,ali na kraju je ipak pobjeda najvaznije,kako god.

Takodjer,Primera prioritet,LP sta bude bude,dosta faktora tu utice jos,a CDR cemo vidjeti.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 17 feb 2011, 20:34

Hajd bolan ljudi nevrijedi se prepirati s ovima sto nas mrze. Šta je bilo bilo je. Izvući pouke i odraditi posao u uzvratu kako treba. Uopšte nesumnjam u nas prolaz. A neznam sto su svi digli hajku na Barcelonu, izgube jednom u sto godina i odmah katastrofa.Pa i oni su ljudi od krvi i mesa. Čujemo se za osmi mart, da proslavimo :)
mes que un club

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 feb 2011, 20:58

Dragi članovi, većina vas je čula kako je naša stranica FC Barcelona Bosnia koja je imala preko 18 000 članova misteriozno nestala. Ko je krivac, ne znamo, niti ćemo ulaziti u detalje. Sada je ovdje nova stranica pod izmijenjenim imenom, ali sve ostaje isto. Na vama je da pozovote sve svoje prijatelje Culese i da nas reklamirate gdje možete, a na nama da nastavimo raditi tamo gdje smo stali.
Evo nova grupa
http://www.facebook.com/****
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Na Jednom
Kontakt:

Post Postao/la Na Jednom » 17 feb 2011, 21:05

DAVID VILLA 7' je napisao/la:Dragi članovi, većina vas je čula kako je naša stranica FC Barcelona Bosnia koja je imala preko 18 000 članova misteriozno nestala. Ko je krivac, ne znamo, niti ćemo ulaziti u detalje. Sada je ovdje nova stranica pod izmijenjenim imenom, ali sve ostaje isto. Na vama je da pozovote sve svoje prijatelje Culese i da nas reklamirate gdje možete, a na nama da nastavimo raditi tamo gdje smo stali.
Evo nova grupa
hacked?

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 17 feb 2011, 21:06

Na Jednom je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Dragi članovi, većina vas je čula kako je naša stranica FC Barcelona Bosnia koja je imala preko 18 000 članova misteriozno nestala. Ko je krivac, ne znamo, niti ćemo ulaziti u detalje. Sada je ovdje nova stranica pod izmijenjenim imenom, ali sve ostaje isto. Na vama je da pozovote sve svoje prijatelje Culese i da nas reklamirate gdje možete, a na nama da nastavimo raditi tamo gdje smo stali.
Evo nova grupa
hacked?
Vjerovatno,neznam nista vise.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 feb 2011, 00:38

jel zna iko ista o ovoj ponudi centrotransa za finale kupa kralja ?
ser del barça es el millor que hi ha !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 feb 2011, 01:38

DAVID VILLA 7' je napisao/la:@Leader:Ne vrijedi njima objasnjavati.
Ali sam grohotm smijem kad se javi neki navijac real madrida,uvjek me podsjeti na slika
Ima uzvratna utakmica,jos je na nou camp.Tako vidio se u četrfinalu.
I mene podsjeti al na 2 i 1 malu...

11-1 !

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 18 feb 2011, 01:45

HZ_ilidzaa je napisao/la: I mene podsjeti al na 2 i 1 malu...

11-1 !
Ja cu samo reci da bi mene bilo stid se diciti tom pobjedom kad cijeli svijet zna na koji nacin ste dosli do nje!!!
Ti vjerovatno ne znas jer ocigledno imas 12 godina ili si zaostao u razvoju ili si jednostavno ono sto bi se reklo đon obraz pa se dicis takvim stvarima!!!

Mes Que Un Club
Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 02:43

amertiger je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la: I mene podsjeti al na 2 i 1 malu...

11-1 !
Ja cu samo reci da bi mene bilo stid se diciti tom pobjedom kad cijeli svijet zna na koji nacin ste dosli do nje!!!
Ti vjerovatno ne znas jer ocigledno imas 12 godina ili si zaostao u razvoju ili si jednostavno ono sto bi se reklo đon obraz pa se dicis takvim stvarima!!!

Mes Que Un Club
haman kod njihi ne pali ona - cega se pametan stidi - budala se dici.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 02:45

Scof1eld je napisao/la:jel zna iko ista o ovoj ponudi centrotransa za finale kupa kralja ?
i mene to interesuje - al ce biti "povoljna" cijena od kojih 1200 KM + bez karte :mrgreen:

Na Jednom
Kontakt:

Post Postao/la Na Jednom » 18 feb 2011, 09:18

Leader je napisao/la:Izgleda da je Messiev gol čist:
[youtube][/youtube]
Zašto se ovaj video na YouTube-u nemože gledati više? :roll:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: JoeBleck i 2 gosta.