Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la sarajlija89 » 17 feb 2011, 19:41

"I'm proud that i'm Juventino.I love these colours and everything that has to do with it"-Alessandro Del Piero,living legend of Juventus

pa tako i ta sezona u serie B...pokazali smo veliki ponos i dostojanstvo...jos smo vise zavoljeli klub..

Alex je jednom rekao da mu je bila cast igrati za Juve i u serie B...

osvojili smo i to...vjerovatno smo jedini klub na svijetu koji ima trofeje u svim takmicenjima u kojima smo igrali :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 17 feb 2011, 19:47

Problem italianske lige je nedostatak novca i veoma losa infrastruktura,stadioni su najgori od svih liga "petice".
Nazalost italijanska liga je propala htjeli neki to prihvatiti ili ne.Nema vise ni punih stadiona nema ni zvjezda u timovima.....(ovi danasnji "starsi" se nemogu porediti sa Vialijem,Ravanelijem,Baggiom,Maldinijem,Weah,Pagliucom,Batistuta,Maradona......)
Problem je i starost ekipa kao i same reprezentacije Italije.......sto je previse previse je
Nadam se da ce serija A vratiti staru slavu.......to ce se desiti kada se izvrse velika novcana ulaganja...odnosno ako dodju arapi i rusi uz pokojeg italijana :D

PS: Odlican clanak na ss.ba
Zadnja izmjena: RKO, dana/u 17 feb 2011, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
RIP SALE VILENJAK

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 feb 2011, 19:47

sarajlija89 je napisao/la:"I'm proud that i'm Juventino.I love these colours and everything that has to do with it"-Alessandro Del Piero,living legend of Juventus

pa tako i ta sezona u serie B...pokazali smo veliki ponos i dostojanstvo...jos smo vise zavoljeli klub..

Alex je jednom rekao da mu je bila cast igrati za Juve i u serie B...

osvojili smo i to...vjerovatno smo jedini klub na svijetu koji ima trofeje u svim takmicenjima u kojima smo igrali :)
[youtube][/youtube]

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 feb 2011, 19:48

sarajlija89 je napisao/la:vjerovatno smo jedini klub na svijetu koji ima trofeje u svim takmicenjima u kojima smo igrali :)
not

slika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 feb 2011, 19:58

Pa kup uefa je to :P :P

Al eto..moracemo vam ispunit zelju i osvojit u ovome formatu :lol:

@magica

PROUD TO BE JUVENTINO

Lijepo zizou kaze...
I played in two of the biggest clubs in the world. There are others, but it is difficult to match the Juve or Real Madrid honours.
«A couple of years ago I nearly went to Juve. People spoke to me about Turin, and said it is this and it is that, but Milan would be nicer. I said 'I'm not going for the bloody shops; I'm going because it's Juventus.»
Ne spominje nas koliko real...al ove dvije recenice su sasvim dovoljne

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 17 feb 2011, 20:07

**** majku na ovom forumu nista pametno nemozes procitati, ja sam budala sto sam se registrovao, svi pricaju o aktuelnim desavanjima a ovde se samo potencira prica o jubEntusu ( da upravo tako ) o kojima njihovi fanovi pokusavaju nekome nesto dokazati, pokazati, :roll: ...bolan koga zanima, sve jedno te isto prica vec nekoliko strana, a pretpostavljam ni prethodnih 400 nisu bolji....bravo svaka vam cast sve ste unistili
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 feb 2011, 20:11

@Sarajlija

Zidane je tih covek. Njemu je odgovaralo da igra u gradovima u kojima nema navijaca klubova za koje je tada nastupao. :mrgreen: A u Madridu, takodje, ne postoji modna scena. :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 feb 2011, 20:16

:lol: :lol:

Vidis o tome nisam mislio :lol:

ajd da se vratimo temi..mada stvarno nezz sta je lose ovdje..moze covjek svasta nauciti...

@magica

kako napoli igra..mozel bit sta...vidim dobar je sastav,mada sam ja iskreno mislio da ce oni svjesno ici da ispadnu i posvete se serie A...gdje imaju veliku sansu da izbore LP

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 feb 2011, 20:26

sarajlija89 je napisao/la::lol: :lol:

Vidis o tome nisam mislio :lol:

ajd da se vratimo temi..mada stvarno nezz sta je lose ovdje..moze covjek svasta nauciti...

@magica

kako napoli igra..mozel bit sta...vidim dobar je sastav,mada sam ja iskreno mislio da ce oni svjesno ici da ispadnu i posvete se serie A...gdje imaju veliku sansu da izbore LP
Bolji smo za sada, ali nista konkretno. Hamsik tek sad usao (60. minut).

slika

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 17 feb 2011, 21:02

0:0, ne mogu vjerovati da Napoli ne moze dobiti "Zutu podmornicu" . . . Fuj. . . Stvarno molim Boga da Inter odere onaj Bayern, da Roma prodje Shaktar i Milan nabije Totenham. . .

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 feb 2011, 21:04

MA nije problem ovo ce Villareal da dobije kod kuce i daj boze 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 feb 2011, 21:08

Ma osto je jos samo inter...

i to jer nije jos igrao :lol:

Potop :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 feb 2011, 21:11

sarajlija89 je napisao/la:Ma osto je jos samo inter...

i to jer nije jos igrao :lol:

Potop :mrgreen:
A s kim igra Juve? Nisam bas ispratio najbolje. :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 feb 2011, 21:13

Pusti ba Juve...juve je jedini neporazen talijanski tim u evropi ove sezone :lol: :lol:

Istina,sa nostalgijom i sjetom gledamo sve ovo...

Bez nas nije isto i tesko da ce bit napretka dok se Juve ne vrati...

Lose bgm... :evil:

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 17 feb 2011, 21:17

samo se nadajte da ce Inter ispasti, samo nemojte izgoriti u toj zelji :lol:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 feb 2011, 21:18

ma Juve bi ja prodao kakvim arapima, ovi vlasnici uloze 380 ,miliona u kriket a Juventusu polovnjake da se guze sa Lech Poznanom i ostaliim sranjima, tako je i sa ostalim italijanskim klubovima, hoce da osvajaju a ne daju marke, pa ako ne date ili nemate , prodajite onima koji imaju i hoce, a ima takvih
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 feb 2011, 21:21

pazzoetoogol je napisao/la:samo se nadajte da ce Inter ispasti, samo nemojte izgoriti u toj zelji :lol:
ja cu bit sretan ako Inter izbaci Bayern, toliko od mene i zelje da ispadnete :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 feb 2011, 21:22

Ma bayern prolazi bez brige 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 feb 2011, 21:22

ja cu bit sretan ako Inter izbaci Bayern, toliko od mene i zelje da ispadnete :D
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 feb 2011, 21:41

sarajlija89 je napisao/la:Pusti ba Juve...juve je jedini neporazen talijanski tim u evropi ove sezone :lol: :lol:

Istina,sa nostalgijom i sjetom gledamo sve ovo...

Bez nas nije isto i tesko da ce bit napretka dok se Juve ne vrati...

Lose bgm... :evil:
Prvi put da se slozim sa tobom danas. Iako ne mogu da svarim Gobbentus (cak i kad su Jugovic i Kovacevic igrali tamo, i sad sa Krasicem), nije isto sa Juventusom i bez njega. Da bi bila jaka Serie A mora da bude Juventus jak. Ali - senza Moggi. Mora i Milan da ojaca, Inter je dovoljno jak, Romu da kupe stranci i onda je to najjaca liga sveta posle EPL. Mi smo danas pokazali da smo egal sa 3om ekipom iz La Lige BBVN.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.