E moj @Hare(smijem li te ovako oslovljavati?).
Svi tvoji postovi zaslužuju upravo ovaj smiley(

). Država nam je ovakva, jer smo svi to zaslužili, prvo ti(stariji si od mene(nećemo o mudrosti, govorim o onom broju na ličnoj karti kada je datum rođenja u pitanju), dakle, kada je ista počela trunuti, ti si se trebao dići i uraditi pravu stvar), pa tek onda mi(pripadnici mlađe garde). Čovječe, budi iskren kada odgovoriš na ovo pitanje(ako budeš odgovar'o):"Razumiješ li ti ono što pročitaš? Ne, nije trik pitanje, kunem se. Dakle, ovdje se govori o Spahiću kao osobi koja može poslužiti kao primjer za neprofesionalizam. Nebitno kakvo ti mišljenje imaš o Begoviću, on je u ovome nebitan faktor(bitno je da Spaha NEMA PRAVO OVAKO PRIČATI, radilo se to o Asmiru, Edinu, Elviru ili Vedadu).
Mah, pusti mene, gori sam što uopće pokušavam ući u normalnu diskusiju sa osobama poput tebe i @Šabana. Tipični tvrdoglavci koji su zacrtali jedno, te od istog ne odmiču čak i kada znaju(doduše, znanje je nepoznat pojam vama) da nisu u pravu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”