Ne treba tu računati prvu sezonu, od druge su ključevi ekipe u potpunosti kod njega i roster se tada počeo krojiti.
Zato se sad čuvaju pickovi, još samo da ovaj '23 1st rounder ode za New York iz KP deala i tu su assetsi za neki budući deal.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ne treba tu računati prvu sezonu, od druge su ključevi ekipe u potpunosti kod njega i roster se tada počeo krojiti.
I sve to izgleda lijepo u RSu i nece voditi nigdje.Mogu komotno biti i 1.seed, ali svaki iole bolji poznavalac NBAa zna da bez superstara nema ni titule u istom.Ova UTA to nema, niti ima ikog ko to moze postati, ako cemo realno.Amirutah1988 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 18:26Clarkson ce ostati u Utahu,nema šanse da Ainge prihvati bilo kakvu ponudu,Clarkson -Sexton djeluje jako dobro,Conley dominira asistencijama,Markkanen top,Beasley može i bolje,Vanderbilt se još nije adaptirao,Olynyk bolje od očekivanog,Kessler ce biti![]()
Ja sam ti rekao da su im mladi igraci svi ocajni. Ovdje su neki uzdizali Wisemana i Kumingu.
Jeste,imaš pravo,"nabio" je na sebe kompleks omraženog plačljivka koji je u utakmici Dallas -Utah samo tražio i gledao prema sudijama da se svira nepostojeci faul.
Bi se usrećili...dedo, propast i igrač za sezonu-dvije.
znaci placljivko i verovatno ima srecu, evo peta godina, kod suteva sto mu sve ulazi?Amirutah1988 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 07:30Jeste,imaš pravo,"nabio" je na sebe kompleks omraženog plačljivka koji je u utakmici Dallas -Utah samo tražio i gledao prema sudijama da se svira nepostojeci faul.
To obično i radi,uostalom na Eurobasketu je na utakmica BIH-Slovenija pokazao kakav je igrač sa svojim odnosom prema protivničkim igračima ,ali i reakcijama nakon poraza.
Ovo je on za mene
Ne bi GSW postali najjača franšiza da su takve dealove prihvatali.
Što da ne, isto kao što GSW može na sreću osvojit 4 prstena u 8 godina
Silver se umijesao kao onomad Stern
nisam gluplji trade u zivotu vidio, ovo ko je napravio se prije toga dobro spalio sa 2 cistaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.