FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Opet se ponavljam ali Cupo je trenutno ono sto je Benzema bio Realu prosle sezone.
Lik ima sve sto treba jednom napadacu, pitam se kako ovaj kvalitet nije ranije isplivao na povrsinu.
Penal cemo ostaviti sa strane, lose je to izvedeno a ja kako se sjecam on je uvijek iste izvodio sa kratkim zaletom.
Lik ima sve sto treba jednom napadacu, pitam se kako ovaj kvalitet nije ranije isplivao na povrsinu.
Penal cemo ostaviti sa strane, lose je to izvedeno a ja kako se sjecam on je uvijek iste izvodio sa kratkim zaletom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma kratki zalet je pušing, nema od toga kruha.
Jeste bgmi. Upratio sam taj potencijal u Leipzigu i na veliku radost je došao kod nas.
Ima trzavica, nekad i većih, ali period prilagođavanja treba uzeti u obzir. Ne djeluje mi kao neki lebensmann tako da odmah u startu imaš pozitivnu stavku. Djeluje senzibilno i smrt roditelja ostavlja traga.
De ligth tek treba dokazati klasu, na Lucasa ( iako mi je drag) se čeka već dovoljno dugo, ali te povrede koje nikad ne prestaju....
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko samo nonsalancije pri ovim zicerima. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Fizički jak, brzina zavidna za poziciju koju igra. A o osjećaju za igru ne treba pričati, prime Boateng čak i bolje brojke.geronimo je napisao/la: ↑08 nov 2022, 21:38Jeste bgmi. Upratio sam taj potencijal u Leipzigu i na veliku radost je došao kod nas.
Ima trzavica, nekad i većih, ali period prilagođavanja treba uzeti u obzir. Ne djeluje mi kao neki lebensmann tako da odmah u startu imaš pozitivnu stavku. Djeluje senzibilno i smrt roditelja ostavlja traga.
De ligth tek treba dokazati klasu, na Lucasa ( iako mi je drag) se čeka već dovoljno dugo, ali te povrede koje nikad ne prestaju....
Upamecano is the only non GK in the top 35 for Progressive Pass Distances. And he's doing all this at a 90.1% pass accuracy rate.

Lucas je stabilan bio u svakoj tekmi koju je igrao, samo je stvar povreda. De Ligt isto jako dobar, najbitnije da budu zdravi u krucijalno vrijeme. Bit će slatke muke koga ostaviti na klupu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
uzivanje je gledati razigranog Gnabrya
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj Tela. 
Kao onomad Morata prolazi kroz odbranu.

Kao onomad Morata prolazi kroz odbranu.

al je bio jako skrt, da nije zabio ovo to bi bilo za samara, sam mu Coman bio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo da vas podsjetim da Tel i Gravenberch dobijaju isti broj minuta 

MAŠINERIJA
Balon je uzivao veceras 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba istaci da je djecko star svega 17 i pol godina, dobija sansu na kapaljku a vec ima 4 gola na svom kontu. 

-
- Kontakt:
Zasluženo

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sveukupno ce ovim tempom dati vise golova nego ikada se Lewatom.I šta kažu ko će zamijeniti Lewatovih 40 golova po sezoni
-
- Kontakt:
Normalno kad su svi golovi odlazili na onog škrtonju.Omerbavarac je napisao/la: ↑08 nov 2022, 22:36Sveukupno ce ovim tempom dati vise golova nego ikada se Lewatom.I šta kažu ko će zamijeniti Lewatovih 40 golova po sezoni
I am not yet born; O hear me.
19 godina, brutalnoIt’s 20 goals and assist already this season for Jamal Musiala with FC Bayern, literally flying.![]()

Mane ništa ozbiljno, SP nije u opasnosti.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Musiala daleko najbolji mladi igrač svijeta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Jos jedna utakmica za uzivanciju veceras. Puno lijepih akcija, golova, a opet u velikom dijelu utakmice smanjenim intenzitetom, sta bi bilo da su svo vrijeme igrali u fullu.
Chupo iako nije zabio i veceras odlican. Bilo mi neobicno kad je Nagelsmann za njega izjavio da je vise desetka nego klasicna devetka, al sto ga vise gledam covjek stvarno stoji dosta udaljen od gola, igra jednostavno, sacuva loptu taman koliko treba i proslijedi je nekom, ali taj tajming urucivanja lopte je fantastican. Upravo zbog ove uloge na terenu ga cesto nema u zavrsnici napada al zato otvori prostor suigracima, dobro Nagelsmann kaze.
Gnabry napokon ocepio, igrac utakmice bez sumnje, al ovo je u njega klasika, hattrick pa ga nema par utakmica. Nadam se da ce ovaj put nastaviti s dobrim igrama.
I jos da za Tela kazem, primijetilo se to i prije a i ovaj danas potez dokazao, mali ima muda, to je obavezan atribut ako zelis biti wc igrac. Naravno da je u onoj situaciji bilo ispravno dodati, da je promasio itekako bi dobio kritiku trenera (mozda i ovako dobije), al rizik mu se isplatio, ko sto bi rekao Del Trotter: Tko ne riskira ne profitira!
Chupo iako nije zabio i veceras odlican. Bilo mi neobicno kad je Nagelsmann za njega izjavio da je vise desetka nego klasicna devetka, al sto ga vise gledam covjek stvarno stoji dosta udaljen od gola, igra jednostavno, sacuva loptu taman koliko treba i proslijedi je nekom, ali taj tajming urucivanja lopte je fantastican. Upravo zbog ove uloge na terenu ga cesto nema u zavrsnici napada al zato otvori prostor suigracima, dobro Nagelsmann kaze.
Gnabry napokon ocepio, igrac utakmice bez sumnje, al ovo je u njega klasika, hattrick pa ga nema par utakmica. Nadam se da ce ovaj put nastaviti s dobrim igrama.
I jos da za Tela kazem, primijetilo se to i prije a i ovaj danas potez dokazao, mali ima muda, to je obavezan atribut ako zelis biti wc igrac. Naravno da je u onoj situaciji bilo ispravno dodati, da je promasio itekako bi dobio kritiku trenera (mozda i ovako dobije), al rizik mu se isplatio, ko sto bi rekao Del Trotter: Tko ne riskira ne profitira!
Koliko bi bio nahajpaniji da je izabrao Engleze, a bolji je od Fodena samo ne igra kod Pepa. Mozda je i bolje sto je izabrao Svabe, da ne bi zavrsio ko i svi engleski talenti karijeru u 26oj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.