Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 17 feb 2011, 11:41

Pilšek:

Došao je u klub previše brzo, bio je i bolestan, a još se nije navikao na novu sredinu. Ipak, vjerujem da će s njim biti sve uredu. Treba mu da postigne jedan ili dva gola u Premijer ligi i onda će sve krenuti kako treba. Velika je razlika između Bundeslige i engleske lige. Osim toga, u Volfsburgu je cijela ekipa radila za njega, a u Sitiju se za sve mora boriti sam, a još je prilično nov. Treba mu još vremena i više prostora.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 feb 2011, 12:24

Tevez:

"Nas dvojica na terenu za sada funkcionišemo prilično dobro. Nemamo nesuglasica i neslaganja i to je veoma bitno. Kada je Džeko u igri ja se povlačim prema sredini terena i tamo obavljam svoj posao. To dobro funkcioniše za sada", zaključio je Tevez.
:lol: :lol: :lol:

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 17 feb 2011, 12:26

Goalgetter je napisao/la:Tevez:

"Nas dvojica na terenu za sada funkcionišemo prilično dobro. Nemamo nesuglasica i neslaganja i to je veoma bitno. Kada je Džeko u igri ja se povlačim prema sredini terena i tamo obavljam svoj posao. To dobro funkcioniše za sada", zaključio je Tevez.
ma to je u tevezovom nekom paralelnom svijetu DOBRO :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 feb 2011, 12:58

ja nigdje nisam vidio na goal.com taj clanak
Thomas Müller - Fußballgott

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 17 feb 2011, 13:10

Goalgetter je napisao/la:Tevez:

A ljepotana što je "dobrica"! :lol:
On se kao povlači prema sredini, a Džeko mora na 'centar' po loptu!!!
Sa onako sebičnim i arogantnim saigračima, u ekipi koja de fakto i nema "vezni red" u igri - teško našem Dijamantu.... :evil:
Bosno moja poharana....

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 17 feb 2011, 13:39

Ponos Torina je napisao/la:Ja neznam sta se vi svi nesto brinete za Dzeku,pa nije on dijete,punoljetan je snaci ce se on i bez vas,kao i do sada....
Vala, stvarno se pretjeruje... Kakav crni pritisak, pa neće da vrši komplikovane operativne zahvate na otvorenom srcu...

Sve što Džeko treba da napravi, je da loptu smjesti u mrežu iz golmana, što češće to bolje... Neš ti pritiska...
http://www.powerplaymanager.com/r219458

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 17 feb 2011, 13:56

Necromacer je napisao/la:Pametujte vi sta hocete ali englezi lagano vrse pritisak na Dzeku... Mancini je vec rekao da je ovo malo od Edina. Procitajte na skysports-u i na guardianu. Nece imati jos puno prilike da se steli i uigrava. Kada nekoga platite 27 miliona funti, onda opravdanja nema...to sto ga mi prionalazimo je subjektivno

OK.
A šta danas nije 'subjektivno', pogotovo ovdje!?
Englezi vrše pritisak???
Je l' to, po tvom, očekuju da im Džeko vrati pare, jer "grande Mančini" je rekao.....???
Bosno moja poharana....

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 feb 2011, 14:24

nisam dzekin fan ali gledao sam svih 90 min aris - city i u toj utakmici dzeko je bio najbolji igrac city-a
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 17 feb 2011, 14:28

don_burza je napisao/la:ja nigdje nisam vidio na goal.com taj clanak
http://www.goal.com/de/news/835/premier ... e-leichte-

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2011, 17:55

Kataklizma komunizma :mrgreen:
Džeko je vrhunski napadač, nema ekipe, lige, planete, u kojima njegov talenat i umjeće neće doći do izražaja. Polahko, još se navikava i on na ekipu, i ekipa na njega... došao je u nezgodno vrijeme, pripreme nije odradio s ekipom, nije trenirao više od 20 dana...te okolnosti možda ne utiču na terminu s rajom, al vrhunski sport je nešto drugo. Ja sam zadovoljan dosad viđenim. Mala zamjerka Manciniju je što ga je u vatru gurnuo odmah po 90'. Mislim da je skontao da je pogriješio.
Pa iako se desi ono što prizivaju ovi pesimisti, Džeko sigurno neće završiti u Blackburnu, Boltonu i sl. Ne sekirajte se vi za Džeku.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 feb 2011, 18:03

e kad veliki Van Basten pohvali ovako Džeku, onda zaista nešto vrijedi...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2011, 18:15

muXmania je napisao/la:e kad veliki Van Basten pohvali ovako Džeku, onda zaista nešto vrijedi...
Jedan jedini,i neponovljivi...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 feb 2011, 19:11

VanBasten je napisao/la:Kataklizma komunizma :mrgreen:
Džeko je vrhunski napadač, nema ekipe, lige, planete, u kojima njegov talenat i umjeće neće doći do izražaja. Polahko, još se navikava i on na ekipu, i ekipa na njega... došao je u nezgodno vrijeme, pripreme nije odradio s ekipom, nije trenirao više od 20 dana...te okolnosti možda ne utiču na terminu s rajom, al vrhunski sport je nešto drugo. Ja sam zadovoljan dosad viđenim. Mala zamjerka Manciniju je što ga je u vatru gurnuo odmah po 90'. Mislim da je skontao da je pogriješio.
Pa iako se desi ono što prizivaju ovi pesimisti, Džeko sigurno neće završiti u Blackburnu, Boltonu i sl. Ne sekirajte se vi za Džeku.
:!:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 18 feb 2011, 11:22

E da kazem nesto i Dzekoljubcima kad sam se vec registrovao a pretpostavljam da cu uskoro biti opet BANovan a i popljuvan jer nemam isto misljenje kao vecina i govorim ono sto mislim i sto mislim da je istina.....

Ja sam do ove zadnje utakmice gotovio Dzeku i imao strpljenja..Vjerovao sam u njega, jedva cekao dan kad ce igrati, trazio neke linkove da ga gledam, psovao Teveza jer sam se nafurao da je sebican, psovao Manchinija jer sam mislio da je u krivu kada gubi povjerenje u Dzeku..........

E dosta vise.....Tevez je za Dzeku masina i svemirski brod kada je fudbal u pitanju, pa ko tvrdi suprotno neka se dobro pogleda u ogledalo i sam sebe pita sta to tvrdi i kaze....Dzeko je na terenu ko bez glave..On pojma vise nema ni gdje da trci ni kako da se otkriva....Gori od zelje da zabije gol i ko kaze da je Tevez sebican on je lud..Pa Dzeko je sebican, hoce da zabije a ne moze...Otima loptu iz nogu od ljudi...Sa 3 metra suta neki traljavac....sa 16 ne moze pogoditi okvir gola...Ljudi koji su od njeg manji za glavu skacu bolje od njega...Svaki igrac ga odpuha u duelu....

A dobio 100 miliona...Cega ba? Ma daj ba Dzeko, na dobrom si putu da budes posudjen u Championship...

Nije da ja ne volim Dzeku i da sam zloban ili ljubomoran na njegove milione, boli me ona stvar, no primjetio sam da sam postao budala i fanatik ganjajuci nesto sto nema veze sa stvarnoscu....
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 feb 2011, 11:25

BANovici je napisao/la:E da kazem nesto i Dzekoljubcima kad sam se vec registrovao a pretpostavljam da cu uskoro biti opet BANovan a i popljuvan jer nemam isto misljenje kao vecina i govorim ono sto mislim i sto mislim da je istina.....

Ja sam do ove zadnje utakmice gotovio Dzeku i imao strpljenja..Vjerovao sam u njega, jedva cekao dan kad ce igrati, trazio neke linkove da ga gledam, psovao Teveza jer sam se nafurao da je sebican, psovao Manchinija jer sam mislio da je u krivu kada gubi povjerenje u Dzeku..........

E dosta vise.....Tevez je za Dzeku masina i svemirski brod kada je fudbal u pitanju, pa ko tvrdi suprotno neka se dobro pogleda u ogledalo i sam sebe pita sta to tvrdi i kaze....Dzeko je na terenu ko bez glave..On pojma vise nema ni gdje da trci ni kako da se otkriva....Gori od zelje da zabije gol i ko kaze da je Tevez sebican on je lud..Pa Dzeko je sebican, hoce da zabije a ne moze...Otima loptu iz nogu od ljudi...Sa 3 metra suta neki traljavac....sa 16 ne moze pogoditi okvir gola...Ljudi koji su od njeg manji za glavu skacu bolje od njega...Svaki igrac ga odpuha u duelu....

A dobio 100 miliona...Cega ba? Ma daj ba Dzeko, na dobrom si putu da budes posudjen u Championship...

Nije da ja ne volim Dzeku i da sam zloban ili ljubomoran na njegove milione, boli me ona stvar, no primjetio sam da sam postao budala i fanatik ganjajuci nesto sto nema veze sa stvarnoscu....

To si sve zakljucio gledajuci utakmicu protiv arisa

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 feb 2011, 11:28

Kaze ti lik da je gotivio Dzeku DO zadnje tekme. Sta ti nije jasno tu :?

I ovaj @banovic u svoja tri posta je napisao mnogo vise, nego li neko napise za tri hiljade postova, i uopste ne zasluzuje ban.
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 18 feb 2011, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 18 feb 2011, 11:31

sve utakmice od kada je dosao u Man City druze..svaku...

Treba njemu haman pola godine ali ne da se navikne na engleski fudbal, nego da se oporavi od hodanja i sijela zadnjih mjeseci....Umjesto da je trenirao i tempirao top formu za ovu zivotnu priliku, on je zadnje utakmice u Wolfsburgu igrao turisticki i malo malo cekao kad ce u Sarajevo da skita....

I sta onda drugo nego ocekivati da ce ga onaj Baloteli skroz preseliti na klupu..Ako onaj Baloteli imalo bude u formi, Dzeko moze samo da sanja da zapocne utakmicu pa cak i da udje u nekoj vaznijoj utakmici jer ono sto je Dzeko pokazao do sada je nista i za jednog igraca koji vrijedi 10 miliona a o 100 miliona da i ne pricamo....
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 feb 2011, 11:31

nisam ja reko da on zasluzuje ban daleko od toga

nego ovo sto je napisao

otima loptu iz nogu VS aris
sa tri metra suta traljavo VS aris
sa 16 nepogodi okvir VS aris

gotivim ga i ja svaku utakmicu al na kraju opet kazem da mi ode dzaba 90 minuta zivota

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 18 feb 2011, 11:49

Ne znam cemu vise rasprava...Dzeko je dokazao da je svjetska klasa i tacka.
Sad je sve stvar forme i adaptacije...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 feb 2011, 12:29

PIRKE33 je napisao/la:Ne znam cemu vise rasprava...Dzeko je dokazao da je svjetska klasa i tacka.
Sad je sve stvar forme i adaptacije...
potpis!!!konacno neko pametan na ovom forumu....hvala bogu da ima i takvih..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, General505, Jegres, s4mke, Sheyi i 57 gostiju.