3 Germany 9.500 13.500 12.687 18.083 13.333 67.103 4/ 6
4 Italy 11.928 10.250 11.375 15.428 10.857 59.838 4/ 7
Schalke skupio više bodova na gostovanju neg roma i milan doma...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
kaoi prošle sezone opet je sve na nama tj ovaj puta imamo priliku opet da satremo SERIU A. Oni su prestignuti i spremni za poraz i kada bi Bayern sada izbacio Intera bila bi to jedna velika prekretnica za Njemački nogomet. Nadam se da ćemo uspjeti, držite nam Palce!adnan24 je napisao/la:SERIE A dominira...e sad bavarci da vas vidimo...na vas je red
geronimo je napisao/la: @adnane, ne se brines, bayceka ce to rijesiti u svoju korist![]()
i u korist svih bundesligasa.
zato je vama sledeća sezona tipa "prekriži jedno" : Liga prvaka il Bundesliga ...adnan24 je napisao/la:geronimo je napisao/la: @adnane, ne se brines, bayceka ce to rijesiti u svoju korist![]()
i u korist svih bundesligasa.
Ja se nadam i u isto vrijeme vjerujem...cak sam i par opklada "odradio" u korist Bayerna tako da...
A u isto vrijeme prolaz Bayera i Bayerna vjerovatno znaci njihove dodatne probleme u bundesligi sto nije uopste lose...
Krizamo bundesligu...dosta i cetvrto mjesto...ligu prvaka uzimamo...thulkazal je napisao/la:
zato je vama sledeća sezona tipa "prekriži jedno" : Liga prvaka il Bundesliga ...
probaj otvoriti za Köln pa ako moze onda je u pitanju klupska diskriminacija prema StuttgartuUstanik88 je napisao/la:zašto ne mogu otvoriti temu VfB Stuttgart u čemu je štos
vjerovatnodon_burza je napisao/la:probaj otvoriti za Köln pa ako moze onda je u pitanju klupska diskriminacija prema StuttgartuUstanik88 je napisao/la:zašto ne mogu otvoriti temu VfB Stuttgart u čemu je štos
Treba dodati da Eintracht jos nije postigao gola u drugom dijelu sezone.volimliverpool je napisao/la:Večeras zanimljiva utakmica između Nurnberga i Frankfurta...
U prvom dijelu sezone,Frankfurt je slavio 2:0 kod kuće.Međutim,upali su u seriju loših rezultata,čak 8 utakmica bez pobjede (6 poraza i 2 remija).![]()
Nurnberg ove sezone prejak kući uz 7 pobjeda i 4 poraza te nijednog neriješenog rezultata.
Mislim da večeras Eintracht prekida ovu crnu seriju pobjedom.Zona ispadanja sve im je bliža,a i ova crna serija mora se negdje zaustaviti.Moje mišljenje je da večeras Frankfurt dobija Nurnberg...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.