FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
58
24%

Ukupno glasova: 246

NazorUso
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NazorUso » 08 nov 2022, 16:16

VenamaHrabrih je napisao/la:
08 nov 2022, 09:27
Neko postavi negdje fotografiju Ajle. Nisam obraćao pažnju, ali bigami, baš lijepa žena. Vidi se da drži do sebe. Pa nešto kontam, ako druge tjeramo jer su žene, lezbače, ublehe, ili šta već, možemo li ovu ostaviti jer je lijepa?
Eh sad... budući da Ajla, navodno, čita forum, želio bih je pitati u koji ide teretanu? Ne bih joj dosađivao, samo bih uživao u pogledu kao posmatrač umjetničko djelo. Izdaleka. Nešto kao: "Ne, nemoj mi prići,
Jer hoću izdaleka
Da volim i gledam
Tvoja oka dva..."
Uglavnom, ja sam u BrickFit-u. Dođi među ovo nas malo civiliziranih Sarajlija što je preostalo.

Jesu li licne stvari sigurne ili ce joj neko klepiti novcanik ? Kaze da joj je to najvaznije prilikom odabira teretane...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 nov 2022, 16:18

esprit24 je napisao/la:
08 nov 2022, 15:46
Ajde mangupi Ayla vas ceka :kafa:
Pa evo ako cita forum ne psuju joj svi, onaj jutros joj poeziju citira.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 nov 2022, 16:28

JavierBosnia je napisao/la:
08 nov 2022, 14:03
O cemu pricamo kad imas dobar broj raje koja vjeruje da je glavni problem ugovor sa Mozzartom i pozivaju da se isti raskine :rol: :rol:
:thumbup: tuzno ali je tako!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 08 nov 2022, 16:30

Hajdeee je napisao/la:
08 nov 2022, 11:52
Mahala u kontekstu ove price, i slicnih, je personifikacija raznih "poznanika", drugova iz kafane, "rodjska od poznanika", fudbalskih menadzera, rodica od svalerki, familije od raznih "drugarica"itd i sl.
Nije to neka zavjerenicka grupa sa hijararhijom i registrovana kao udruzenje gradjana u sudu, pod nazivom " UG Mahala".

Zna se sta znaci "mahala".
Bravo. Niko bolje ne bi objasnio.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 08 nov 2022, 16:34

ado-hz je napisao/la:
08 nov 2022, 14:52
Jasmin Ščuk 32god bio babaroga u Ceskoj i u ovoj kukuruz ligi moze igrati jos 3god i da bude najbolji slobodan je igrac, vezni kakav nam treba.
Al koga to boli qurac kad ce celava ubleha dovesti igraca od nekog svog jarana.

Milan Savic 22god nase papire ima i igrao za mladu U21 bio dosta solidan u Cukarickom bio,igra desno krilo takodje slobodan. Al koga to qurac boli kad ce nama hadzija dovesti nekog garu kojeg su kako kazu pratili dugo a ni majka mu ne zna da je polufudbaler.
Šćuk ili Šećerović isto. Čak je meni Šećerović i bolji igrač od Jasmina. Češka liga je nula. Kvalitet se negleda nikao, već ko ti je menadžer. Ko ima boljeg menadžera on igra.

Milan Savić onako, ništa. Bio je u najboljem klubu u Srbiji za mlade igrače i ništa nije pokazao, sa 22 godine već je trebao nešto napraviti. Recimo, vršnjak mu Kovač, je ubica. Njegov naredni korak je neki klub iz liga petica ili u tom rangu nešto.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 08 nov 2022, 16:48

NazorUso je napisao/la:
08 nov 2022, 16:16
VenamaHrabrih je napisao/la:
08 nov 2022, 09:27
Neko postavi negdje fotografiju Ajle. Nisam obraćao pažnju, ali bigami, baš lijepa žena. Vidi se da drži do sebe. Pa nešto kontam, ako druge tjeramo jer su žene, lezbače, ublehe, ili šta već, možemo li ovu ostaviti jer je lijepa?
Eh sad... budući da Ajla, navodno, čita forum, želio bih je pitati u koji ide teretanu? Ne bih joj dosađivao, samo bih uživao u pogledu kao posmatrač umjetničko djelo. Izdaleka. Nešto kao: "Ne, nemoj mi prići,
Jer hoću izdaleka
Da volim i gledam
Tvoja oka dva..."
Uglavnom, ja sam u BrickFit-u. Dođi među ovo nas malo civiliziranih Sarajlija što je preostalo.

Jesu li licne stvari sigurne ili ce joj neko klepiti novcanik ? Kaze da joj je to najvaznije prilikom odabira teretane...
Hahahahahahahahahahahaha... ti si baš opsjednut mnome. Iako nisam "odtijeh", ne mogu reći da mi ne laska. Jbg, nisam korisnik društvenih mreža, pa da me baš zapratiš, ali mogu naći uvijek vremena za obožavatelje.
Vidiš, ti si prava personifikacija mahalskog goveda. Vodiš brigu o tuđem životu, jer nemaš svog, ili ti je toliko bijedan i isprazan, pa vodiš računa o mom (mislim životu, mada bi ti volio voditi brigu baš o MOME, obzirom da sam ti preokupacija). Razumjem ja tvoje projiciranje frustracija. Ako je to način da ozdraviš, samo nastavi, stojim ti 24/7 na raspolaganju. Ljubomora je bolest, izjeda te. Nađi život.
BTW, imaju ormarići u teretani, no sikiriki. Mada bi se ti baš obrukao da ti neko izvuče novčanik.
Treba li ti para?

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 08 nov 2022, 17:08

Poezijom protivu mahale:

"I o Ajli riječ se poče,
I o čaru njena lica
I svi redom priznadoše
Da je rijetka ljepotica..."

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 08 nov 2022, 17:20

nokee je napisao/la:
08 nov 2022, 16:28
JavierBosnia je napisao/la:
08 nov 2022, 14:03
O cemu pricamo kad imas dobar broj raje koja vjeruje da je glavni problem ugovor sa Mozzartom i pozivaju da se isti raskine :rol: :rol:
:thumbup: tuzno ali je tako!
Tuzno je i to sto vi ne vjerujete ni u sta,mislite da pratite Svedsku prvu ligu,sve fer i posteno :rol:
Vama sigurno i oni turci iz zenice bili fer i posteni,dok se nije saznalo,pa eto gdje je Celik sad,Jedan Juventus izbacen u tamo neku cetvrtu ligu zbog namjestanja tekmi,umjesani bili,Milan,Fiorentina,Lacio itd,,,al jok bosnjo kad vjeruje to nema granica,gdje ce ba nas Mirvic il neko treci upustat se u to,hajte molim vas,ma dajte....ne kazem da jeste,al brate kako tako vjerujete kao da smo mi neki serijatski klub il sta vec,odsjeku jezik ako slazes :rol:

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 08 nov 2022, 18:04

Shategabri je napisao/la:
08 nov 2022, 14:08
SejoSexon je napisao/la:
08 nov 2022, 14:02
Nemoj da se ljutite ali sve dok ne budete imali budzet 30 miliona I više eura nemojte očekivati totalnu dominaciju, takav je odnos snaga realno. Pa Hajduk ima 30 tak miliona eura pa ne može Dinamu nista, jer oni imaju duplo više. Ali opet sa tih 30 tak miliona imaju jako finih igrača. Ovo sve 5 ili 6 miliona na današnji vakat je varakanje. Ozbiljna priča počinje sa 20 i više miliona, ali tek počinje.
Eto Zrinjski nema 30 miliona, pa ima dominaciju.
Znači to nije presudno bar kad je u pitanju PLBiH.
Covjek je skroz u pravu samo pare odlucuju. Ne moras imati 30 ili 20 miliona,moras imati vise od ostalih. Zrinjski je bas primjer za to .
Pisao sam vec klubovi su uglavnom drustveni ili privatni. Dinamo i Zvezda su drustveni. Nas nase drustvo nece,ne zeli,kao sto nije zeljelo ni KK Bosnu. Pljunuli su nas i sutnuli u stranu. Pa smo se morali privatizirati i upali smo u ruke opakog i zlog kineskog mafijasa,dok se njega ne rijesimo,nama nekog velikog napretka nema. Nama ostaje samo pedeset nijansi patnje.
Dok zrinjski je vec cedo svoje zajednice. Oni su pravi komunisticki klub,podsjecaju me po organizaciji na Sarajevo 80-ih. Iza njih je hercegbosna sa svim firmama,aluminij,sume,elektroprivreda,ppd. Sve sto ima,sve stoji iza njih. Ne daju im previse para ali daju dovoljno,da su finansijski najstabilniji,sto donosi i rezultat. One godine,kad je Aluminij pao,odmah nisu izborili Evropu. Ali su to sanirali i idu dalje. A mi sa nasim nacinom poslovanja,malo vracamo dugove,malo dernecimo,malo kokuzamo im finansijski nismo dorasli. A osim toga takav nacin poslovanja dovodi i do medjuljudskih trvenja i sukoba. Evo i sad se ujedamo oko gluposti k'o pascad.
Sto je nepotrebno,moramo se primiriti,ujediniti i zajedno pokusati ostvariti kakav takav sportski rezultat pa ce i ostalo doci po sebi,popraviti se !!

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 08 nov 2022, 18:16

Kad ce pocet ovi akademci sto igraju ofanzivinje konacno poceti gurati u prvi tim konkretno
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 08 nov 2022, 18:18

NisamInSajder je napisao/la:
08 nov 2022, 16:34
ado-hz je napisao/la:
Jasmin Ščuk 32god bio babaroga u Ceskoj i u ovoj kukuruz ligi moze igrati jos 3god i da bude najbolji slobodan je igrac, vezni kakav nam treba.

Milan Savic 22god nase papire ima i igrao za mladu U21 bio dosta solidan u Cukarickom bio,igra desno krilo takodje slobodan. Al koga to qurac boli kad ce nama hadzija dovesti nekog garu kojeg su kako kazu pratili dugo a ni majka mu ne zna da je polufudbaler.
Milan Savić onako, ništa. Bio je u najboljem klubu u Srbiji za mlade igrače i ništa nije pokazao, sa 22 godine već je trebao nešto napraviti. Recimo, vršnjak mu Kovač, je ubica. Njegov naredni korak je neki klub iz liga petica ili u tom rangu nešto.
Pa dobro, logicno, da je pokazao nesto ne bi se spominjao ovdje da nama dodje, nego bi ga analizirali navijaci klubova iz lige petice, eto nesto poput tog drugog momka...

Cattivo
Kontakt:

Post Postao/la Cattivo » 08 nov 2022, 19:04

Sanchez1987 je napisao/la:
08 nov 2022, 17:20
[Tuzno je i to sto vi ne vjerujete ni u sta,mislite da pratite Svedsku prvu ligu,sve fer i posteno :rol:
Vama sigurno i oni turci iz zenice bili fer i posteni,dok se nije saznalo,pa eto gdje je Celik sad,Jedan Juventus izbacen u tamo neku cetvrtu ligu zbog namjestanja tekmi,umjesani bili,Milan,Fiorentina,Lacio itd,,,al jok bosnjo kad vjeruje to nema granica,gdje ce ba nas Mirvic il neko treci upustat se u to,hajte molim vas,ma dajte....ne kazem da jeste,al brate kako tako vjerujete kao da smo mi neki serijatski klub il sta vec,odsjeku jezik ako slazes :rol:
Kažeš ti da jeste, svaki drugi post ti je neka informacija ko je s kim u talu i ko koga udara po ušima. Da je pravne države ti bi odgovarao pred sudom za klevete svako malo. Idi momčino u tužilaštvo prijavi sve što znaš, pomozi klubu da se otarasi takvih lopova. Od 50 talova i malverzacija koje pominješ, ako jedna prođe biće odlično. Ako ne smiješ prijavit lično, uradi to bar anonimno

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 08 nov 2022, 19:35

Ja licno mislim da nismo u talu s kladionicarskom mafijom, možda sam sumnjao kad je onaj rumeni sto je pobjegao u Srbiju igrao ne mogu se sjetiti prezimena a l da se sjetim povratio bih koliko mi je lik odvratan bio. Povalio nas je direktno sezonu kad smo prosuli prednost nad borcem.
Meni smeta sama reklama kladionice na našem dresu, smeta mi sto nasa oficijalna stranica kompletnu objavu posveti Mozzart kladionici, smeta mi promovisanje kocke. Mislim da su neki Englezi, možda Bolton jasno i glasno stali protiv kladionica. Ako smo spali na to da nas vadi nekih 50k (i to dabogda) od kladionicarskog smeca i ako smo mi njihova marioneta da ih moramo reklamirati onda daj da igramo s juniorima nece nam nista taj novac znaciti.
Prvi put kad je došlo do toga da kladara bude nas sponzor razmisljao sam koliko klub sam od sebe moze uraditi da se izuzme i svih ponuda svijeta.
Mislim da boljeg marketinskog poteza nikad ne bi napravili.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 08 nov 2022, 19:42

spezial je napisao/la:
08 nov 2022, 18:18
NisamInSajder je napisao/la:
08 nov 2022, 16:34
ado-hz je napisao/la:

Pa dobro, logicno, da je pokazao nesto ne bi se spominjao ovdje da nama dodje, nego bi ga analizirali navijaci klubova iz lige petice, eto nesto poput tog drugog momka...
Pa recimo da u ekipi imaš Suljića, Džafića, Ikića, Varešanovića, Irfana Ramića, pa iz akademije Pramenkovića, Lamadžemu, Ljukovca. Nema logike, a ni mjesta da dovodiš njega ili bilo koje drugo krilo. Varešanović je svakako više pokazao od tog Savića.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 nov 2022, 19:52

egocentrik je napisao/la:
08 nov 2022, 19:35
Ja licno mislim da nismo u talu s kladionicarskom mafijom, možda sam sumnjao kad je onaj rumeni sto je pobjegao u Srbiju igrao ne mogu se sjetiti prezimena a l da se sjetim povratio bih koliko mi je lik odvratan bio. Povalio nas je direktno sezonu kad smo prosuli prednost nad borcem.
Meni smeta sama reklama kladionice na našem dresu, smeta mi sto nasa oficijalna stranica kompletnu objavu posveti Mozzart kladionici, smeta mi promovisanje kocke. Mislim da su neki Englezi, možda Bolton jasno i glasno stali protiv kladionica. Ako smo spali na to da nas vadi nekih 50k (i to dabogda) od kladionicarskog smeca i ako smo mi njihova marioneta da ih moramo reklamirati onda daj da igramo s juniorima nece nam nista taj novac znaciti.
Prvi put kad je došlo do toga da kladara bude nas sponzor razmisljao sam koliko klub sam od sebe moze uraditi da se izuzme i svih ponuda svijeta.
Lutrija Bosne i Hercegovine je jedan od naših najdugovječnijih sponzora, ne sjećam se da je iko ikad to spomenuo u negativnom kontekstu. Teško da raja nije upućena u to jer su tu jako dugo prisutni, bile su reklame i sve ostale prateće stvari. Zašto je Mozzart problem ako lutrija nije svih ovih godina?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 08 nov 2022, 20:00

Stvarno ne znam zašto se trudite objašnjavati to vezano za kladare.

Ljudi u Bosni još uvijek igraju bingo i kerove - mislim da je to dovoljno da se skonta mentalitet, a i njihovo znanje o toj branši.

EDIT. Jedino razumijem neke vjerske razloge pa da ljudima smeta reklama.
The saddest thing in life is wasted talent.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 08 nov 2022, 20:25

MortemHz je napisao/la:
08 nov 2022, 19:52
Lutrija Bosne i Hercegovine je jedan od naših najdugovječnijih sponzora, ne sjećam se da je iko ikad to spomenuo u negativnom kontekstu. Teško da raja nije upućena u to jer su tu jako dugo prisutni, bile su reklame i sve ostale prateće stvari. Zašto je Mozzart problem ako lutrija nije svih ovih godina?
Kada je stranica posvetila objavu lutriji bih, kada su lutrija BiH i FKS imali javno eksponirano partnerstvo da bukvalno iz pastete samo sto ne izadje. Sama reklama odigraj Sarajevo i dobitak je 20% veci ili tako nesto je degutantno jer time navodis ljude da bacaju svoj novac. svaki nas navijac se kladi na nas a mi u rasulu. Kladionice su prije svega psiholozi veliki, to ljudi ne kontaktu. Bacim i ja listic, sistem na markicu dvije dobitak obavezno 200 300 hiljada cisto iz neke mogucnosti da dobijes veliku lovu za mal ulog, a i volim sport nevezano za kladionicu. Lutrija BiH simbol drzave, možda lose rečeno ali prije svega ime i to državno pisaj ga, mozzart kladionica nesto sasvim drugo. "Privatni", "kapital", to je 10 15% kladionica vise kockarnica jer koliko znam mogu se igrati aparati iz kreveta ne moras upaliti auto **** se oko parkinga svasta nesto uglavnom slozicemo se da nije ni blizu isto. Kocka je pogubna za nase drustvo generalno za zivotnu sredinu.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 08 nov 2022, 20:51

08 nov 2022, 20:25
MortemHz je napisao/la:
Kada je stranica posvetila objavu lutriji bih, kada su lutrija BiH i FKS imali javno eksponirano partnerstvo da bukvalno iz pastete samo sto ne izadje. Sama reklama odigraj Sarajevo i dobitak je 20% veci ili tako nesto je degutantno jer time navodis ljude da bacaju svoj novac. svaki nas navijac se kladi na nas a mi u rasulu. Kladionice su prije svega psiholozi veliki, to ljudi ne kontaktu. Bacim i ja listic, sistem na markicu dvije dobitak obavezno 200 300 hiljada cisto iz neke mogucnosti da dobijes veliku lovu za mal ulog, a i volim sport nevezano za kladionicu. Lutrija BiH simbol drzave, možda lose rečeno ali prije svega ime i to državno pisaj ga, mozzart kladionica nesto sasvim drugo. "Privatni", "kapital", to je 10 15% kladionica vise kockarnica jer koliko znam mogu se igrati aparati iz kreveta ne moras upaliti auto **** se oko parkinga svasta nesto uglavnom slozicemo se da nije ni blizu isto. Kocka je pogubna za nase drustvo generalno za zivotnu sredinu.
Kad i ako Lutrija bude imala takvu marketinšku strategiju, onda će im i stranica posvećivati objave i raditi sve što Lutrija bude zahtijevala.

Tu se klub pita ko i ljudi na forumu.

Fino si rekao da su kladionice veliki psiholozi.. i ne samo to, nego i sportiste, i ekonomisti, ma i astronauti ako je to potrebno.

Cilj su novci. Isti je cilj i Mozzartu i Centrotransu.

Nema smisla ljude prozivati zato što ulažu više u promociju nego drugi.
The saddest thing in life is wasted talent.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 08 nov 2022, 21:31

Govorio je Dudić i o Sarajevu.

“Nisam bio u prilici da gledam cijelu utakmicu (protiv Slobode u posljednjem kolu). Bio sam spriječen da gledam, jer sam bio na putu. Teško je komentarisati Sarajevo, prije 20-ak dana sam ga i vodio, teško mi je još uvijek. Nije to neka specijalna igra. Krenulo je sve spektakularno i fenomenalno, ali neki pritisak javnosti u Sarajevu je negativan. Ja ne znam kako je Sarajevo prolazilo derbije, mi smo nakon boda na ‘Grbavici’ sa igračem manje napravili negativnu atmosferu da to ništa nije valjalo” – rekao je Dudić.

Dudić je za “Novu BH” dodao da je uvjeren da Sarajevo može do kraja sezone obezbijediti vrh tabele i izlazak u Evropu.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 08 nov 2022, 21:44

MortemHz je napisao/la:
Druže to dvoje nikako ne možeš porediti. U osnovi cilj lutrije i kladionice je isti da ostvare što veći profit a način na koji oni rade tj. daju usluge je veoma različit. Lutrija pogađaš neke random brojeve a ovdje se kladiš tj. između ponuđeni utakmica biraš ko će pobijediti, koliko golova itd. Dakle ti kao sportski klub potpišeš ugovor sa jednom od najvećih kladionica na Balkanu što je veoma kontradiktorno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, SamoDaKazeem i 53 gosta.