SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Spamm jednostavno nije imao srece sa odgodom kola
i u kratkom razdoblju smo im nanijeli dva poraza od kojih se nisu mogli oporaviti
zacinili smo malo trecu ligu al svakako im sretno u barazu
cestitke bilderi i topnici i sretno u ligi 2
i u kratkom razdoblju smo im nanijeli dva poraza od kojih se nisu mogli oporaviti
zacinili smo malo trecu ligu al svakako im sretno u barazu
cestitke bilderi i topnici i sretno u ligi 2
Previse se raspravlja o trecem rangu takmicenja. 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Prerano opalili po sampanjcu

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ak sam dobro vidio. Izgubismo ligu na gol razliku. Mislish ima bolju za +1
Baraz ce biti medijski praćeniji kada u njemu nastupa Spamm. Sve je to marketing omladino, a sledece sezone vi cete natrag na pašnjake trece lige, a Spamm ce se ispaliti u orbitu prve lige. Tik-tak-tik 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Uh hvala stari, kako smo se iskoprcali iz zone ispadanja pa dosli do titule, stvarno pojma nemam. Valjalo je potrefiti svako kolo na pravoj strani. Cak i ovaj nesretni poraz nasom greskom smo ustvari bili bolji, bas nas je krenulo bilo.
Bravo Bado, bravo Hammeru <3
Support Velez, It's logical! ★
Rezultati posljednjeg kola su ubaceni, bacite pogled pa da ide tabela
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
28 SEZONA

Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Parovi finala kupa izlaze veceras, Finale je na programu u srijedu, dok je baraz na programu za vikend cime zatvaramo 28. Sezonu. Nakon toga slijedi mala pauza, plan za 29. Sezonu koji ce se uglavnom odnositi na to da li cemo tri kola odigrati tokom SP da ga ucinimo jos zanimljivim.
Max Allegri
- __Liedson__
- Kontakt:
Najvise bodova i postignutih pogodaka u sve tri lige
Cestitke saigracima, kao i prvim pratiljama iz Crazy Legs
Dobra, muska borba od pocetka pa do zadnjeg kola. Cijelo vrijeme u bod-dva razlika, na kraju cak izjednaceno.
Cestitke i Cekicarima na osvojenoj tituli, kao i Bilderima i Topnicima na ulasku u cvajtu.
E sad jedna druga stvar, posto je sezona gotova a svjetsko prvenstvo se blizi htio sam da predlozim ako ima zainteresovanih da i to prvenstvo malo takmicarski ispratimo. Radi se o jednoj aplikaciji (Kicktipp), ja bih napravio jednu ligu za nas gdje bi se svi mogli prijaviti i tipovati na utakmice svjetskog prvenstva. Vise informacija i sve detaljnije bi se dalje objasnilo ako bude zainteresovanih.

Cestitke saigracima, kao i prvim pratiljama iz Crazy Legs

Dobra, muska borba od pocetka pa do zadnjeg kola. Cijelo vrijeme u bod-dva razlika, na kraju cak izjednaceno.
Cestitke i Cekicarima na osvojenoj tituli, kao i Bilderima i Topnicima na ulasku u cvajtu.
E sad jedna druga stvar, posto je sezona gotova a svjetsko prvenstvo se blizi htio sam da predlozim ako ima zainteresovanih da i to prvenstvo malo takmicarski ispratimo. Radi se o jednoj aplikaciji (Kicktipp), ja bih napravio jednu ligu za nas gdje bi se svi mogli prijaviti i tipovati na utakmice svjetskog prvenstva. Vise informacija i sve detaljnije bi se dalje objasnilo ako bude zainteresovanih.

- legenda reala
- Kontakt:
Nemoj bgti praviti jos veci cirkus od ovog
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja sam zainteresiran ako nece mig praviti nista sad za svjetsko, ako hoce onda dajem prednost ss.ba
Realnije je ipak da Jedinstvo Manchester meksa drva nece cijepati, prevelika je razlika u kvaliteti

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Postavit ćemo anketu, da vidimo sta zeli ostatak igraca. Pa cemo na osnovu ankete odluciti.
Max Allegri
- bavariapivo
- Kontakt:
@Otelo @StevieG8
jbt predzadnji smo u zadnjoj ligi, mislim da mozemo i moramo bolje. Mada ne znam sta vama bi, da ste vas dvojica samo po tri gola dali. Hajmo zasukat rukave i krenuti slijedece sezone opet na drugu ligu.
jbt predzadnji smo u zadnjoj ligi, mislim da mozemo i moramo bolje. Mada ne znam sta vama bi, da ste vas dvojica samo po tri gola dali. Hajmo zasukat rukave i krenuti slijedece sezone opet na drugu ligu.
Kasnile platebavariapivo je napisao/la: ↑08 nov 2022, 10:53@Otelo @StevieG8

Naredna sezona je naša

Ovo mi je vjerovatno najgora sezona ikad, nisu me htjeli rezultati nikako.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbg ne znam nisam neki kladionicarOtelo je napisao/la: ↑08 nov 2022, 11:05Kasnile platebavariapivo je napisao/la: ↑08 nov 2022, 10:53@Otelo @StevieG8
jbt predzadnji smo u zadnjoj ligi, mislim da mozemo i moramo bolje. Mada ne znam sta vama bi, da ste vas dvojica samo po tri gola dali. Hajmo zasukat rukave i krenuti slijedece sezone opet na drugu ligu.![]()
Naredna sezona je naša![]()
Ovo mi je vjerovatno najgora sezona ikad, nisu me htjeli rezultati nikako.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Račun bez krčmara se ne pravi, a krčmar kaže da dok lige ne pocnu nema prvenstva, da dahnem malo i ko ljudi pregledamo svjetsko

Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.