FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
58
24%

Ukupno glasova: 246

forgempp
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la forgempp » 08 nov 2022, 02:17

Sa kakvim amaterima u klubu imamo posla kad je u pitanju marketing i drustvene mreze najbolje vidimo na primjeru Posušja.
Na tiktok profilu video objavljen prije 10h ima preko 70 hiljada lajkova.
Sedamdeset hiljada! Reach preko pola miliona na jednoj objavi.
Neki video u skladu s trendovima, pun ih je tiktok takvih (tiktok profili Zenita, Feyenoorda, Mainza...i mnogih drugih).
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 nov 2022, 07:22

ko danas odlazi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 08 nov 2022, 08:01

NazorUso je napisao/la:
08 nov 2022, 00:53
siroliver69 je napisao/la:
07 nov 2022, 23:21
NazorUso je napisao/la:
07 nov 2022, 21:57

Hahahahahah jooooj teorija zavjere krv ti yebem :rol: :rol: :rol: ovo ni na Ezelu nema hahahah
@nazoruso ovo gore je istina, većina igrača zna da je Rijad slao poruke Dudicu prije KUP-a, vidjeli su to i znaju mnogi Velezovi igraci.
Nije mahalska, provjerite ako ste dobri s nekim igračem. Živa istina.
Sto nam to prije ne rekoste da i mi znamo :plac:
Ja mislio da preletači imaju veze samo sa političkim strankama, kad ono... :rol:
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 08 nov 2022, 08:09

NazorUso je napisao/la:
08 nov 2022, 00:53
NazorUso je napisao/la:

Hahahahahah jooooj teorija zavjere krv ti yebem :rol: :rol: :rol: ovo ni na Ezelu nema hahahah
@nazoruso ovo gore je istina, većina igrača zna da je Rijad slao poruke Dudicu prije KUP-a, vidjeli su to i znaju mnogi Velezovi igraci.
Sto nam to prije ne rekoste da i mi znamo :plac:
Tek se sad sjetili :kuknjava: :kuknjava:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 nov 2022, 08:19

andol je napisao/la:
07 nov 2022, 16:06
Shategabri je napisao/la:
07 nov 2022, 15:50
ElCartel11 je napisao/la:
07 nov 2022, 15:43
Ma očistiti cijelu ekipu od ovog skarta i ovih pokretaca bojkota ala Dizdarevic.

Jos uvijek stojim pri konstataciji Akademci + 5 stranaca ranga Jajalo/Benko i osvajas ligu.

Ali ne hajmo mi dati jake plate igracima, koji nicim nisu jaci od naših Akademaca. Pod jaci mislim na doprinos na terenu. Mene zaboli ako on nju zna zarolati ili provuci kroz noge, ako nema od njega učinka u vidu golova ili asistencija.
Catakovic, Nardin, Tomasevic, Suljic, Dzafic, Cirjak i ostala klapa koja sigurno nije jeftina po platama.
Akademci bi bili dosta jeftiniji, a te pare od ovih metuzalema usmjeris u strance kapitalce gdje ti najvise skripi.
Lakše reći nego učiniti.
U realnom svijetu fudbala, to su smiješne pare.
Možeš privući samo neke propalitete koji su eto prije 15 godina bili nekakvo ime.
15 akademaca ili nekih drugih mladih igraca (u-21) x 3000 = 45 000
5 kvalitetnih stranaca x 30 000 = 150 000
45 000 + 150 000 = 195 000
Znaci sa otprilike 200 milja mjesecno imas top ekipu.

A sta imas sada:
25 panjeva x prosjecna plata 12 000 = 300 000
Plus sto (organizovano i planski) pocnu bojkoti pa se dobiju raskidi uz velika obestecenja od kojih mnogi klosari imaju korist

Znaci sa manje para imas bolju ekipu i zdraviju sredinu. Ali tu emir hadzic i njegova raja nebi bili dobri jbg.
Za te pare imaš top ekipu ako ima ko da je vodi. Za našu ligu.
Međutim, problem je u tih 5 kvalitetnih stranaca, ponavljam, mi uglavnom dovodimo škart koji niko neće i koji dolazi tu da pokuša oživjeti karijeru.
Čak i oni koji valjaju nešto (Rahmanović) su došli iz tih razloga.
Ne znam odakle smrdi riba, al više i ta priča o bojkotu, ispadamo neozbiljni. Svaki put neki klanovi, neki bojkot ovog ili onog, halo imaju ugovori, jel bojkotuješ, nešto ne štima s tim ugovorima. Treba uglaviti klauzulu, ako bojkotuješ, ide po džepu.
Zamišljam da mi je u firmi tako i da se bojkotuje. Pa bilo bi svega.
Poslije Emira Hadžića će biti neki drugi Emir Hadžić. I poslije Dudića neki Dudić. Ne vidim neke ljude koji će doći da rade, kojima je stalo do kluba.
Mirvić se pita, a Mirvić bi da mu raja vodi klub. To je neozbiljno.
Koševo Zapad

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 08 nov 2022, 08:22

FCUM je napisao/la:
08 nov 2022, 07:22
ko danas odlazi
Nadam se Salčin i Rashid u paketu, s tim da bi volio da celavo zlo naknadno objasni kojom linijom je Rashid uopšte doveden, ko ga je skautirao i na kojim utakmicama je skautiran ?

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 nov 2022, 08:27

Lucas je napisao/la:
08 nov 2022, 08:22
FCUM je napisao/la:
08 nov 2022, 07:22
ko danas odlazi
Nadam se Salčin i Rashid u paketu, s tim da bi volio da celavo zlo naknadno objasni kojom linijom je Rashid uopšte doveden, ko ga je skautirao i na kojim utakmicama je skautiran ?
ogradilo se celavo **** dobro sa garom
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 08 nov 2022, 08:30

sta bi na kraju sa onim crnogorcem,sumnjam ja da su tu kao nesto zapeli papiri
kako je onaj crnac dosao uopste ko ga je preporucio ko ga je skautirao,ima li covjek da jede sta i kolika mu se vodi plata
jel igrace makar malo sramota

nismo mi ni za qrca

malo sam se ljetos zajebavao kad sam govorio da nece pasti ni prva pahulja a mi cemo u rekonstrukciju,ko bi rekao da je to bila tolika istina,**** ti i fudbal i adziju ,pa zar smo toliko nesposobni
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 08 nov 2022, 08:34

Zar je moguće da se samo u Sarajevu godinama priča o bojkotu igrača. Mnoge ekipe su ušle i izašle iz ove najgore lige na Balkanu, gubili bodove, titule, trpile svakave uprave, ali nigdje se nije pričalo o bojkotu igrača. U Sarajevu je to barem svako dvije godine tema i to sa različitim igračima i različitim trenerima.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 08 nov 2022, 08:35

Nemojte se raja djaba nervirat,pravi investitor ne dovodi Ayle,Hadzice,trenere iz nase lige i sl ublehe.Odma se u startu vidjelo da od toga nema nista.
Ako nekad to bude ozbiljna prica prepoznat ce se to u startu sa pravim ljudima i ozbiljnim investicijama a do tad sabura,tavorit kao i do sad u ovoj kaljuzi od lige ponekad izac malo u evropu koje pretkolo i tjt.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 nov 2022, 08:54

samoSA je napisao/la:
08 nov 2022, 08:35
Nemojte se raja djaba nervirat,pravi investitor ne dovodi Ayle,Hadzice,trenere iz nase lige i sl ublehe.Odma se u startu vidjelo da od toga nema nista.
Ako nekad to bude ozbiljna prica prepoznat ce se to u startu sa pravim ljudima i ozbiljnim investicijama a do tad sabura,tavorit kao i do sad u ovoj kaljuzi od lige ponekad izac malo u evropu koje pretkolo i tjt.
A koji su to pravi ljudi? Sad ne branim nikoga, al najlakse je srrati, a ne razumis se u tematiku uopste. Ko je pravi covjek na kojoj poziciji?
Evo bubam Hadzibegic SD? Nikad radio taj posao koliko znam.. Direktor kluba? Isto, nikad.. Ko ti garantuje da je s njim ista bolje?
Postavlja se pitanje sta mi uopste ocekujemo od investitora? Da dovede Nenada Bjelicu u klub, da pljune 10mil svake sezone u vjetar? Da napravi stadion za 100mil? Sta je pravi investitor?

Pljusnemo svi sebi jedan samar pa se dozoves, vidis da je danas pogotovo u nasu cemer ligu tesko dovesti bilo koga ko ce uloziti ikakve pare a kamoli nekakve desetine milki. Evo kone na prodaju sa svom svojom imovinom, pa evo ne znaju sta ce od ponuda... Realnost!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 nov 2022, 08:58

PapirnaMarka je napisao/la:
08 nov 2022, 00:14
NazorUso je napisao/la:

E dobro mu je poslao onda, ubili ih u finalu nisu na go pogledali čitavu utakmicu, da ne bi naših promašaja i prokletih penala oni nikad ne bi osvojili.
Upravo to hahahaha, mi 5 zicera isfulali, ljudi na srecu dobili. Sta mu je mogao poslat, u koju stranu se Belmin baca na penalima? :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 nov 2022, 09:02

nokee je napisao/la:
08 nov 2022, 08:54
samoSA je napisao/la:
08 nov 2022, 08:35
A koji su to pravi ljudi? Sad ne branim nikoga, al najlakse je srrati, a ne razumis se u tematiku uopste. Ko je pravi covjek na kojoj poziciji?
Evo bubam Hadzibegic SD? Nikad radio taj posao koliko znam.. Direktor kluba? Isto, nikad.. Ko ti garantuje da je s njim ista bolje?
Postavlja se pitanje sta mi uopste ocekujemo od investitora? Da dovede Nenada Bjelicu u klub, da pljune 10mil svake sezone u vjetar? Da napravi stadion za 100mil? Sta je pravi investitor?

Pljusnemo svi sebi jedan samar pa se dozoves, vidis da je danas pogotovo u nasu cemer ligu tesko dovesti bilo koga ko ce uloziti ikakve pare a kamoli nekakve desetine milki. Evo kone na prodaju sa svom svojom imovinom, pa evo ne znaju sta ce od ponuda... Realnost!
Pravi ljudi su oni s kojima ćemo valjda biti u top 3, boriti se za titulu, minimum imati Evropu.
Mi prošle sezone ostasmo bez Evrope, sve su prilike da ćemo i ove...jesu tebi ovi pravi ljudi da vode klub?

Dobro, čemer liga i mi u takvoj čemer ligi sa ponajboljom finansijskom situacijom se trebamo zadovoljiti nekom 5. pozicijom?
Ako je to realnost, super. Da se naviknemo.
I neka Emira, Ajle i kompanije. Dobro je sve.

Samo ću reći još ovo. Nemaš osnova da ih braniš. Nikakvog. Dobili su sve, a mi izgledamo nikako.
Koševo Zapad

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 08 nov 2022, 09:19

Stavili su nakon 2 mjeseca nove slike igracima na TM :kafa: cijene ne izgleda dobro. mislm na prvi pogled 4 gore 2-3 ostaje iste i ostalo ide u pm :D

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 08 nov 2022, 09:27

Neko postavi negdje fotografiju Ajle. Nisam obraćao pažnju, ali bigami, baš lijepa žena. Vidi se da drži do sebe. Pa nešto kontam, ako druge tjeramo jer su žene, lezbače, ublehe, ili šta već, možemo li ovu ostaviti jer je lijepa?
Eh sad... budući da Ajla, navodno, čita forum, želio bih je pitati u koji ide teretanu? Ne bih joj dosađivao, samo bih uživao u pogledu kao posmatrač umjetničko djelo. Izdaleka. Nešto kao: "Ne, nemoj mi prići,
Jer hoću izdaleka
Da volim i gledam
Tvoja oka dva..."
Uglavnom, ja sam u BrickFit-u. Dođi među ovo nas malo civiliziranih Sarajlija što je preostalo.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 08 nov 2022, 09:44

forgempp je napisao/la:
08 nov 2022, 02:17
Sa kakvim amaterima u klubu imamo posla kad je u pitanju marketing i drustvene mreze najbolje vidimo na primjeru Posušja.
Na tiktok profilu video objavljen prije 10h ima preko 70 hiljada lajkova.
Sedamdeset hiljada! Reach preko pola miliona na jednoj objavi.
Neki video u skladu s trendovima, pun ih je tiktok takvih (tiktok profili Zenita, Feyenoorda, Mainza...i mnogih drugih).
S obzirom na trenutne rezultate naseg kluba, mislim da bi u Titovoj bio pozar 10h poslije, a ne 70k lajkova poznavajuci nasu "objektivnu" publiku. :D

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 nov 2022, 09:44

Miliii moooj papci su okupirali ovaj grad, sta da ti pricaam miliii mooj
GRMI SA SJEVERA!
1946

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 nov 2022, 09:57

08 nov 2022, 09:02
nokee je napisao/la:

Pravi ljudi su oni s kojima ćemo valjda biti u top 3, boriti se za titulu, minimum imati Evropu.
Mi prošle sezone ostasmo bez Evrope, sve su prilike da ćemo i ove...jesu tebi ovi pravi ljudi da vode klub?

Dobro, čemer liga i mi u takvoj čemer ligi sa ponajboljom finansijskom situacijom se trebamo zadovoljiti nekom 5. pozicijom?

Samo ću reći još ovo. Nemaš osnova da ih braniš. Nikakvog. Dobili su sve, a mi izgledamo nikako.
Ama ponovicu jos jednom, ako hoces shvati ako ne i to je ok. Znaci ne branim nikoga, samo samo protiv jednoga a to je tjeranje Mirvica. Ako je to razjasnjeno odgovoricu ti na post.

Napisao sam da se postavlja pitanje ko je dobar, misleci na to evo ide Ajla, ide Hadzija. Iako opet cu ponoviti, ona kao direktor nema nikakve veze sa sportskim dijelom i mahom joj se pripisuju idiotarije od imena na instagramu do oblacenja (pisi sad opet da je branim), ovo zadnje joj je prvi veci kiks. To je fakt volili je mi ili ne. A sto se mene tice nek ide i ona i Hadzija..
i koga dovesti za sd? Topica? Pa lako je ublehe bacati sa strane gledas, i evo dodjes u fks da se stelis, prvi klub da radis.. Nije to bas tako jednostavno..
Naravno da se necemo zadovoljiti ni sa cim osim borbom za titulu svake godine, napisao sam ti cemer liga u smislu dovodjenja novog investitora, al hajd ti okreno kako tebi odgovara. Ko ce ti ba doci ovdje uloziti kes, popunjavati rupe, gurati akademiju?
A kunem ti se da imamo rezultat, da smo u bod dva sa Zrinjskim, niko spomenuo nebi ni Ajlu ni poturu ni zene u klubu. To mi je najidiotnije od svega. Zabije Sloboda go on (ne ti) spominje Poturu, lezbace itd.. Mozak!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 nov 2022, 10:06

nokee je napisao/la:
08 nov 2022, 09:57
08 nov 2022, 09:02
nokee je napisao/la:

Ama ponovicu jos jednom, ako hoces shvati ako ne i to je ok. Znaci ne branim nikoga, samo samo protiv jednoga a to je tjeranje Mirvica. Ako je to razjasnjeno odgovoricu ti na post.

Napisao sam da se postavlja pitanje ko je dobar, misleci na to evo ide Ajla, ide Hadzija. Iako opet cu ponoviti, ona kao direktor nema nikakve veze sa sportskim dijelom i mahom joj se pripisuju idiotarije od imena na instagramu do oblacenja (pisi sad opet da je branim), ovo zadnje joj je prvi veci kiks. To je fakt volili je mi ili ne. A sto se mene tice nek ide i ona i Hadzija..
i koga dovesti za sd? Topica? Pa lako je ublehe bacati sa strane gledas, i evo dodjes u fks da se stelis, prvi klub da radis.. Nije to bas tako jednostavno..
Naravno da se necemo zadovoljiti ni sa cim osim borbom za titulu svake godine, napisao sam ti cemer liga u smislu dovodjenja novog investitora, al hajd ti okreno kako tebi odgovara. Ko ce ti ba doci ovdje uloziti kes, popunjavati rupe, gurati akademiju?
A kunem ti se da imamo rezultat, da smo u bod dva sa Zrinjskim, niko spomenuo nebi ni Ajlu ni poturu ni zene u klubu. To mi je najidiotnije od svega. Zabije Sloboda go on (ne ti) spominje Poturu, lezbace itd.. Mozak!
Pa Mirvića ne možeš otjerati ni da hoćeš.
Jedino ako on sam odluči da ode.

Činjenica je da nije dobar posao urađen. Na papiru je izgledalo dobro, međutim mi smo dobili punu vreću mlatimuddana.
Uz sve to dobili smo trenera koji se pokazao da nije kapacitet za naš klub.
Pa što bi spomenuo? Da ide dobro, znači da i dobro radi. Stvari su proste.
Ima nešto što se zove odgovornost. Ako si nekakav direktor, bogme si i dobro odgovoran.
Koševo Zapad

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 nov 2022, 10:12

Ayla i Potura su se spominjale i prije pocetka sezone, i kad nas je najveca euforija tresla. Jedna se blamirala izjavama (a i dosla u klub sa pogolemom historijom mutnih radnji sa Magodom, ZOI84 i sl.), druga prodavala informacije iz kluba za cvaju kad je bila tu u proslom mandatu. Hadzija se ugradjivao u ugovore, syebao neke top transfere onda itd. I sad svi tu u klubu i kao, bez razloga ih raja proziva. Smijesno.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.