Pričam danima kako dobro igraju ne znam o čemu pričaš, čim su potpisali Hardya znao sam da će biti dobri, ali da li im se isplati ići u PO kad je ovako dobra draft klasa, nije upitan kvalitet ekipe uopće.Amirutah1988 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 06:40Kako potcjenjujete Utah,o kakvoj lutriji pričate,Mitchell je otisao ,dobili Sextona i Markkanena,nema šanse da se jednog od njih odreknu,Clarksona nece dati ni jednoj ekipi,duplo je više drazi navijacima nego Gobert-Mitchell.
Snaga Utah-a ove sezone je timski ucinak,sasvim nova energija,perfektan trener,imaju jednostavno sve.
Prica o lutriji i trejdovima je smijesna,nema od toga ništa
NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2022-23 regular season
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 08 nov 2022, 06:53, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Pa pola ekipe im otpisaste,Clarksona,Markkanena,Olynyka,Beasleya.
Razumijem da Utah nije "popularna ekipa",ali nikad nece biti losi,iako to mnogi žele.
Sto se tiče sezone,mislim da ce polako se okrenuti vecim ciljevima,to je svakako PO,ali znatno visi cilj od prethodnih sezona.
Trenutni roster im to dozvoljava,i vec smo dokazali da smo top ekipa.
Markkanen ove sezone osvaja nagradu
Razumijem da Utah nije "popularna ekipa",ali nikad nece biti losi,iako to mnogi žele.
Sto se tiče sezone,mislim da ce polako se okrenuti vecim ciljevima,to je svakako PO,ali znatno visi cilj od prethodnih sezona.
Trenutni roster im to dozvoljava,i vec smo dokazali da smo top ekipa.
Markkanen ove sezone osvaja nagradu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Clipersi dobili Clevland,Clipersi su dobra ekipa uz Pelicanse su najviše namučili Utah dosad,te dvije utakmice su bile najteže,i sigurno ce ove tri ekipe navedene biti dobre na Zapadu ove sezone,uz naravno Portland
Nema smisla ići u lottery nakon ovakvog starta Utaha, pogotovo što su pokazali da se mogu nositi poprilično sa svim ekipama koje su projektovane iznad njih. Dobili 2X Denver, Wolvese, 2X Memphis, Clippe, 2X Lakerse, Pelicanse, to nije znak slučajnosti. Treba odati priznanje malom Hardyu, moderna i brza košarka, puno drivea, protoka lopte, baš prilagođena rosteru kakvog ima.
Valjalo je od Clarksona napraviti lika koji dijeli lopte, na career highu je u asistima, kao i Conley. Nema izraženog ega u ekipi, sve dok tako bude oni su na putu ka sigurnom PO-u.
Valjalo je od Clarksona napraviti lika koji dijeli lopte, na career highu je u asistima, kao i Conley. Nema izraženog ega u ekipi, sve dok tako bude oni su na putu ka sigurnom PO-u.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
U potpunosti se slazem,Clarkson nakon slabog pocetka prvih par utakmica,počinje da liči na igrača kakav je bio prethodnih sezona,jedino što mu malo zamjeram je ponekad bespotrebno forsiranje šuteva.
Sexton je zvjer,top atleta,on je prilično dobra zamjena za Mitchella,samo se nadam da ce više igrati.
Conley naravno uvjek dobar,uz njegove asistencije Utah ima igru,vrlo bitan igrač.
Markkanen je jednostavno čudo,nakon odlaska Mitchella,mnogi su tugovali ali ja sam znao da ce dolazak Markkanena i Sextona u ekipu biti top.
Olynyka su nakon sto je ozvanicen dolazak u Utah,mnogi navijači u Salt Lake Citiyu ismijavali,šprdali,pisalo se sve i svasta.
Mnogima je začepio usta do sad,jedino što ima mali problem je što brzo nakupi lične greške,ali je vrlo koristan igrač.
Kessler je igrač koji ima mnogo potencijala,on ce u narednom periodu biti vrh u NBA ,vjerujte,možda čak izgradi bolje karijeru i od Goberta.
Sexton je zvjer,top atleta,on je prilično dobra zamjena za Mitchella,samo se nadam da ce više igrati.
Conley naravno uvjek dobar,uz njegove asistencije Utah ima igru,vrlo bitan igrač.
Markkanen je jednostavno čudo,nakon odlaska Mitchella,mnogi su tugovali ali ja sam znao da ce dolazak Markkanena i Sextona u ekipu biti top.
Olynyka su nakon sto je ozvanicen dolazak u Utah,mnogi navijači u Salt Lake Citiyu ismijavali,šprdali,pisalo se sve i svasta.
Mnogima je začepio usta do sad,jedino što ima mali problem je što brzo nakupi lične greške,ali je vrlo koristan igrač.
Kessler je igrač koji ima mnogo potencijala,on ce u narednom periodu biti vrh u NBA ,vjerujte,možda čak izgradi bolje karijeru i od Goberta.
Tako i ja mislim ali još je rano, mnoge ekipe se traže, Vukovi iako imaju bolju ekipu na papiru igraju očajno.dirkules je napisao/la: ↑08 nov 2022, 07:03Nema smisla ići u lottery nakon ovakvog starta Utaha, pogotovo što su pokazali da se mogu nositi poprilično sa svim ekipama koje su projektovane iznad njih. Dobili 2X Denver, Wolvese, 2X Memphis, Clippe, 2X Lakerse, Pelicanse, to nije znak slučajnosti. Treba odati priznanje malom Hardyu, moderna i brza košarka, puno drivea, protoka lopte, baš prilagođena rosteru kakvog ima.
LAL odlučili donijeti Top3 picka NOP.
Bilo bi dobro vidjeti koliko ova Utah može, ali nikad ne podcijeni Aingea, ako dođe dobra ponuda sa dosta pickova rasprodati će sve, ali realno dobili su bruku pikova za Spidu i Goberta, pa mogu igrati ozbiljnu košarku.
Jedna jako dobra ekipa ali ne treba ni preuveličavati fino im ide za sada.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
- Kontakt:
Dragi Emire,prica o rasprodaji je završena tema,menadzment je jasno rekao za Clarksona da ostaje u ekipi i tu je stavljena tačka.
Markkanen je vec dozivio veliki popularnost i vec je cijenjen što od trenera,suigrača ,pa do fanova,tako da i njega možete otpisati u vezi razmjene.
Sexton je tu i on je buducnost ekipe zajedno sa Markkanenom,Kesslerom.
Nikakve ponude Utah nece više razmatrati,to je jasno rečeno na raznim sajtovima,pa i oficijalnoj stranici kluba,imas obracanje Aingea.
Markkanen je vec dozivio veliki popularnost i vec je cijenjen što od trenera,suigrača ,pa do fanova,tako da i njega možete otpisati u vezi razmjene.
Sexton je tu i on je buducnost ekipe zajedno sa Markkanenom,Kesslerom.
Nikakve ponude Utah nece više razmatrati,to je jasno rečeno na raznim sajtovima,pa i oficijalnoj stranici kluba,imas obracanje Aingea.
Jel realno da uz gotovo savrsenu partiju Stepha, GSW dobili samo 3 razlike? Bas su u banani
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

meni ova statistika nije jasna sa Tatumom
znam igraca sto ima 9 utakmica
324 poena
76 rebounds
75 asista
ili ja nesto mješam
znam igraca sto ima 9 utakmica
324 poena
76 rebounds
75 asista
ili ja nesto mješam
dobre guzove ima Belma
Pa da tu može i Luka kad odigra iduću

Ove brojke za SF su vrhunske.
Tatum je vrhunski bez daljnega
nije mi bio jasan kriterij ove statistike, nista vise.
Na sta je Ben Simmons pao?
Na parket.
nije mi bio jasan kriterij ove statistike, nista vise.
Na sta je Ben Simmons pao?
Na parket.

dobre guzove ima Belma
-
- Kontakt:
Ja opet skače po koljenima, pretrnuo sam sinoć jer je izgledalo loše.
Inače kako je Tatum ušao u ligu imao 10-0 protiv Memphisa (4-0) protiv Ja.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Steph Curry.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Shategabri
- Kontakt:
Bogme GSW bi mogli sa jaranima LAL. Tanko ovo nešto skroz.
Igraju Curry i Wiggins, ostalo tanko.
Klupa loša i nikakva.
Igraju Curry i Wiggins, ostalo tanko.
Klupa loša i nikakva.
Koševo Zapad
1x Denverdirkules je napisao/la: ↑08 nov 2022, 07:03Nema smisla ići u lottery nakon ovakvog starta Utaha, pogotovo što su pokazali da se mogu nositi poprilično sa svim ekipama koje su projektovane iznad njih. Dobili 2X Denver, Wolvese, 2X Memphis, Clippe, 2X Lakerse, Pelicanse, to nije znak slučajnosti. Treba odati priznanje malom Hardyu, moderna i brza košarka, puno drivea, protoka lopte, baš prilagođena rosteru kakvog ima.

zanimljiv izbor Denvera koji je ostao u europi

Koja je ovo sezona Doncica kako nema postenog ASa pored sebe,peta valjda?,frajer je najbolji igrac lige uz Giannisa i nema postene druge opcije.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Clarkson jedino od ostalih iz prošle sezone ima vrijednost, ono da bi neko potegao pick, dva da bi pojačao klupu. Conley 35 godina, još godina ugovora, izašao je iz katastrofalnog PO-a, nema vrijednost 1st roundera. Ostali roster su sve mladi igrači gdje Malik najstariji sa 26, ne računajući Gaya penzionera, fina jezgra koja se uz ove pickove može nadograđivati.emir18 je napisao/la: ↑08 nov 2022, 07:20Tako i ja mislim ali još je rano, mnoge ekipe se traže, Vukovi iako imaju bolju ekipu na papiru igraju očajno.dirkules je napisao/la: ↑08 nov 2022, 07:03Nema smisla ići u lottery nakon ovakvog starta Utaha, pogotovo što su pokazali da se mogu nositi poprilično sa svim ekipama koje su projektovane iznad njih. Dobili 2X Denver, Wolvese, 2X Memphis, Clippe, 2X Lakerse, Pelicanse, to nije znak slučajnosti. Treba odati priznanje malom Hardyu, moderna i brza košarka, puno drivea, protoka lopte, baš prilagođena rosteru kakvog ima.
LAL odlučili donijeti Top3 picka NOP.
Bilo bi dobro vidjeti koliko ova Utah može, ali nikad ne podcijeni Aingea, ako dođe dobra ponuda sa dosta pickova rasprodati će sve, ali realno dobili su bruku pikova za Spidu i Goberta, pa mogu igrati ozbiljnu košarku.
Jedna jako dobra ekipa ali ne treba ni preuveličavati fino im ide za sada.
Sorry moja greška

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.