E ovo meni smeta. Bolji odnos sa komsijama? Ma ko im yebe mater, sto mostarskisin kaze ljudi bi najradije da nas nema nikako. Treba ici sto dalje od njih. Godinama nas karaju, necemo se lagati. Sta nam Beus radi? Oni vise mrze Velez nego sto vole Zrinski, a mi hocemo bolji odnos. Mi brzo zaboravljamo neke stvari. FujKevelj kaze da mu je cilj da imamo bolje odnose s komsijama, savezom itd, pa druze kakvi crni odnosi kada bi ljudi najradije da nas nema nikako.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ne branim nikoga, ali malo se raspitajte ko je bio na sastanku da se igra 1:1. Ne kakite prvo provjerite. I je li ikad iko između našuh tražio da tako bude.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:24Pa trenutno ni jedna ni druga opcija nisu bas dobre za nas, Sose i Steta su super momci ali ih **** sto je i Niksic s njima koji nije nista bolje od Hurde da se razumijemo. Pisem iskljucivo za Hurdu jer ce njegova grupa biti u UO, ostali nemaju sanse i nece da imaju posla s Keveljom iz dosta razloga. Normalno da se trebaju ujediniti ali idemo u smjeru gdje ce samo jedna struja biti u klubu. Hasic je to drzao pod kontrolom i cim je dobio suspenziju sve se pocelo raspadati.1922VFC1981 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:08Vidi ovo legendo, vjerujem da si mladji dosta od mene pa su zato i ovako impulsivni tvoji postovi.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:07
Ako hoces da gledas Velez u kojem Hurda vedri i oblaci i na taj nacin prikuplja glasace, bujrum. Zna se da tu nisu iskrene i postene namjere te da je cilj da sebi obezbjedi sto vise glasaca preko kluba.
Hocu da gledam Velez koji nije sluga politici nego obrnuto. Nijedan od njih nije “gruhnuo” nista svoje.
Prije svega mene bi bila sramota jbt majku ijednom clanu od ovih 49 ljudi u skupstini, skupstini koja je izabrala Hasica za predsjednika i donijela mnogo uspjeha nasem Velezu.
Druga stvar, pominjes glasove/glasace za hurdu za kojeg me zaboli qrc a ne spominjes drugu stranu kako si gore napisao-stranu niksica? On kako sam te razumio ne prikuplja glasove za izbore?
Pominjes u negativnom kontekstu kevelja koji je bio ukoliko se dobro sjecam od prvog dana u UO, onom UO koji je najuspjesniji u zadnjih 30godina?(a da bi bio u UO morao si sudjelovat sa 100.000 konvertibilnih maraka na godisnjem nivou)
Pominjes kako niko od njih nije dao svoj novac klubu, a sad pronadji na internetu koji klub je u posljednje 4 godine najvise novca dobio od vlasti sa svih nivoa, pa pronadji koliko smo dobijali do 2016?
Zadnjih par mjeseci konstanto pisem kako se trebamo ujediniti i sklopiti vecu,snazniju upravu a ne podjeliti kao sto ti dijelis u svojim postovima.
Samo svi zajedno mozemo nastaviti dalje graditi Velež, podjele na ove i one nece donijet nista dobro!
Sad pitanje za tebe. Zar bi trebali uvijek preci preko svega i da nam bude ok npr kada se Kevelj zalaze da se odigra nerijeseno u Kaknju da bi Zrinjski isao u europu? Zato nas i guzi ko stigne s vremena na vrijeme jer brzo zaboravljamo nakon par lijepih rijeci. Kevelj kaze da mu je cilj da imamo bolje odnose s komsijama, savezom itd, pa druze kakvi crni odnosi kada bi ljudi najradije da nas nema nikako.
Da me ne shvatis pogresno, niti sam ljubitelj SDA niti sam SDP ili bilo koje druge stranke. Zanima me iskljucivo Velez i normalno da bih volio da u klubu budu ljudi koji imaju ciste namjere i dugorocne planove kako bi se klub dalje trebao razvijati. Sto se mene tice neka citav UO bude SDA struja ali mojne mi Kevelja kad znamo i ti i ja da je mutan lik do bola i da necemo daleko dogurati.
Njihov razor u UO je privatne prirode.
Mostar u srcu, Velež do groba!
Stani malo djemba, na stranu razdor u upravi koji je nastao u zadnje vrijeme, ali Kevelj je napustio UO skoro godinu dana prije toga na izričit zahtjev nekih članova da neće nastaviti rad u klubu ako on ostane.
1922VFC19811922VFC1981 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:08Vidi ovo legendo, vjerujem da si mladji dosta od mene pa su zato i ovako impulsivni tvoji postovi.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:07Ako hoces da gledas Velez u kojem Hurda vedri i oblaci i na taj nacin prikuplja glasace, bujrum. Zna se da tu nisu iskrene i postene namjere te da je cilj da sebi obezbjedi sto vise glasaca preko kluba.1922VFC1981 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 20:38Nemaju nikakvu vezu s Velezom a svako malo kanton/federacija/drzava gruhne pare Velezu(a ti ljudi na celu). Al cemo im zato **** sve po spisku![]()
Jadna nam majka kad smo ovakvi![]()
Hocu da gledam Velez koji nije sluga politici nego obrnuto. Nijedan od njih nije “gruhnuo” nista svoje.
Prije svega mene bi bila sramota jbt majku ijednom clanu od ovih 49 ljudi u skupstini, skupstini koja je izabrala Hasica za predsjednika i donijela mnogo uspjeha nasem Velezu.
Druga stvar, pominjes glasove/glasace za hurdu za kojeg me zaboli qrc a ne spominjes drugu stranu kako si gore napisao-stranu niksica? On kako sam te razumio ne prikuplja glasove za izbore?
Pominjes u negativnom kontekstu kevelja koji je bio ukoliko se dobro sjecam od prvog dana u UO, onom UO koji je najuspjesniji u zadnjih 30godina?(a da bi bio u UO morao si sudjelovat sa 100.000 konvertibilnih maraka na godisnjem nivou)
Pominjes kako niko od njih nije dao svoj novac klubu, a sad pronadji na internetu koji klub je u posljednje 4 godine najvise novca dobio od vlasti sa svih nivoa, pa pronadji koliko smo dobijali do 2016?
Zadnjih par mjeseci konstanto pisem kako se trebamo ujediniti i sklopiti vecu,snazniju upravu a ne podjeliti kao sto ti dijelis u svojim postovima.
Samo svi zajedno mozemo nastaviti dalje graditi Velež, podjele na ove i one nece donijet nista dobro!

Vrlo tačno zapažanje!
Pojedinci žive u bajkama.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Neću ni ja nikakve klanove, podjele da se razumijemo, ali zanimljivo kako "Trebamo se ujediniti" bez obzira o čemu se radi, je li sport, politika (a s obzirom da unutar ovih 49 članova skupštine ima dosta političara smatram da je vrijedno pomena) vazda završi na tome da jedni budu donji, od kojih se samo očekuje da klimaju glavom i ustupe sve bez kritike ovim drugim koji će kolo voditi, svako ko se ne slaže sa ovom raspodjelom dijeli, razara, bombarduje klub
I samo da pitam, je li se ovo "država/federacija/kanton nam je najviše para dala pa moramo biti zahvalni" odnosi na ono tokom ljeta kada je klub iznio demant i rekao da nismo dobili ni blizu toliko para od federalnog nivoa? Kada su iz budžeta dali više turskoj televiziji nego klubu koji je te godine izborio Evropu? I zar nismo tokom perioda prije 2016. stalno dobijali nove sponzore od svakakvih kompanija kao preduslov da ta kompanija može surađivati sa vladom Federacije?
Ne prizivam se nimalo na ta vremena ali kada možeš selektivno objavljivati podatke, mogu i ja
I samo da pitam, je li se ovo "država/federacija/kanton nam je najviše para dala pa moramo biti zahvalni" odnosi na ono tokom ljeta kada je klub iznio demant i rekao da nismo dobili ni blizu toliko para od federalnog nivoa? Kada su iz budžeta dali više turskoj televiziji nego klubu koji je te godine izborio Evropu? I zar nismo tokom perioda prije 2016. stalno dobijali nove sponzore od svakakvih kompanija kao preduslov da ta kompanija može surađivati sa vladom Federacije?
Ne prizivam se nimalo na ta vremena ali kada možeš selektivno objavljivati podatke, mogu i ja
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Ma drug razdvajaju nas jedne od drugih kao da nas ima milion ovde, zatvaraju svjesno oci i pisu lazi iako i sami znaju da nisu upravu . Ziviomozak je napisao/la: ↑07 nov 2022, 11:061922VFC19811922VFC1981 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:08Vidi ovo legendo, vjerujem da si mladji dosta od mene pa su zato i ovako impulsivni tvoji postovi.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:07
Ako hoces da gledas Velez u kojem Hurda vedri i oblaci i na taj nacin prikuplja glasace, bujrum. Zna se da tu nisu iskrene i postene namjere te da je cilj da sebi obezbjedi sto vise glasaca preko kluba.
Samo svi zajedno mozemo nastaviti dalje graditi Velež, podjele na ove i one nece donijet nista dobro!![]()
Vrlo tačno zapažanje!
Pojedinci žive u bajkama.
#musvdg
Ne trebaju nama dušmani sa strane,dosta nam naši samo.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Kako sad se spominje samo Kevelj i ekipa vs Šoše,Šteta, Nikšić.
Gdje se Kemo izgubio u ovoj priči?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
bira se izmedju Kevelja i Keme Marica. Sosu i Niksica je neko naknadno dodao (ili izmislio)Espiritosanto je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:45Kako sad se spominje samo Kevelj i ekipa vs Šoše,Šteta, Nikšić.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
emil02in je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:51Ne znam ko će dobiti mandat od skupštine,ali ako bude tu Husarić, pa onaj lafo menadžer kreten što je na Malti bio na baušteli,Pika,Kadrić nema se čemu nadati.
Ovo za glasove sda je smiješno,pa na žalost velika većina navijača glasa već za tu istu stranku ...

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
U pravi si,nadao sam se da će me demantovati ovi izbori ali na žalost nisuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:53emil02in je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:51Ne znam ko će dobiti mandat od skupštine,ali ako bude tu Husarić, pa onaj lafo menadžer kreten što je na Malti bio na baušteli,Pika,Kadrić nema se čemu nadati.
Ovo za glasove sda je smiješno,pa na žalost velika većina navijača glasa već za tu istu stranku ...
![]()
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ko god da bude nama je za Velež navijati!Ado1922 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:47bira se izmedju Kevelja i Keme Marica. Sosu i Niksica je neko naknadno dodao (ili izmislio)Espiritosanto je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:45Kako sad se spominje samo Kevelj i ekipa vs Šoše,Šteta, Nikšić.
Mostar u srcu, Velež do groba!
Ja bi prije podjelio grupe na:Ado1922 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:47bira se izmedju Kevelja i Keme Marica. Sosu i Niksica je neko naknadno dodao (ili izmislio)Espiritosanto je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:45Kako sad se spominje samo Kevelj i ekipa vs Šoše,Šteta, Nikšić.
1. Kevelj, Voloder..
2. Hasić, Šoše..
3. Nikšić, Šteta...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Kakve su prognoze?mozak je napisao/la: ↑07 nov 2022, 17:33Ja bi prije podjelio grupe na:Ado1922 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:47bira se izmedju Kevelja i Keme Marica. Sosu i Niksica je neko naknadno dodao (ili izmislio)Espiritosanto je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:45Kako sad se spominje samo Kevelj i ekipa vs Šoše,Šteta, Nikšić.
1. Kevelj, Voloder..
2. Hasić, Šoše..
3. Nikšić, Šteta...
-
- Kontakt:
Milion informacija,Hasić odustao pa izgleda da je opet tu itd....
Jedino je sigurno izgleda da je Kevelj kandidat sa hercegovačkim ogrankom sda.
-
- Kontakt:
22 osvojena boda što je statistički gledano da je ovo za Velež jedna od najboljih polusezona u posljednjih 20 godina , bez ijednog treninga i bez ijedne utakmice na stadionu "Rođeni" uz sve okolnosti u kojim se klub nalazi ovo je odličan rezultat i sve što treba je podrška, a ne negativizam.
+1Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:1122 osvojena boda što je statistički gledano da je ovo za Velež jedna od najboljih polusezona u posljednjih 20 godina , bez ijednog treninga i bez ijedne utakmice na stadionu "Rođeni" uz sve okolnosti u kojim se klub nalazi ovo je odličan rezultat i sve što treba je podrška, a ne negativizam.
Po meni, Kevelj, Voloder i ostala ekipa su bliži preuzimanju kluba.
-
- Kontakt:
Jel Voloder direktor Autocesta ili neki drugi?mozak je napisao/la: ↑07 nov 2022, 19:47Po meni, Kevelj, Voloder i ostala ekipa su bliži preuzimanju kluba.
Taj.Espiritosanto je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:00Jel Voloder direktor Autocesta ili neki drugi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.