Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
benitez me iznervirao sto mu nije dao sansu od prve minute....
ABD vratit ce nam se legenda jednog dana....

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- el-fighter
- Kontakt:
Svakako da je Sami veliki čovjek i igrač. Pošto nepratim Liverpool stalno, može li mi neko reći šta je bilo sa Hypijom. Da li se oprosti od nogometa, napustio Liverpool ili nešto treće.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- reds_forever
- Kontakt:
Xabi has three years left on his contract,” said Benitez. “We are really pleased with him and we don’t want to sell. I had a private conversation with his agent.
“ My idea is very clear, he has three years left and we don’t want to sell him.
“He has said he is happy here. He is saying that in every single interview.
“We want to keep key players, the spine of the team. If we want to do business we can do it with other players. It’s not a question of selling players we don’t want to sell.”
“ My idea is very clear, he has three years left and we don’t want to sell him.
“He has said he is happy here. He is saying that in every single interview.
“We want to keep key players, the spine of the team. If we want to do business we can do it with other players. It’s not a question of selling players we don’t want to sell.”
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Liverpool have put a mind-blowing £50million package together to try and bring Carlos Tevez to Anfield in the summer, according to reports.
Tottenham were ready to table an £18million bid only to be told by Kia Joorabchian that Liverpool have agreed to pay a £26million transfer fee and pay Tevez £160,000-a-week over 3-years.
A **** close to the deal has said: “It seems amazing that Liverpool have the money to do this when you consider their owners are looking for funds.
“Spurs were told that Liverpool were going to get the deal done and that Tevez was very happy about it.”
Tottenham were ready to table an £18million bid only to be told by Kia Joorabchian that Liverpool have agreed to pay a £26million transfer fee and pay Tevez £160,000-a-week over 3-years.
A **** close to the deal has said: “It seems amazing that Liverpool have the money to do this when you consider their owners are looking for funds.
“Spurs were told that Liverpool were going to get the deal done and that Tevez was very happy about it.”
You are someone else I am still right here
Bravo, slazem se 100 % s tobom.LFCBiH je napisao/la:Ma razlika je sto MAscerano po formacijskom mjestu ima tu nezahvalnu ulogu da razbija protivnicke napade pa u to spada i poneki tehnicki faul koji za posledicu ima zuti karton ...fera je napisao/la:dobije i mascherano u svakoj utakmici karton pa je igracina. tevez je veliki borac i odlican igrac ja bi ga volio vidjeti u dresu liverpoola nema veze sto je igrao za manchester. radije bi vidio teveza nego onog **** ronalda. mnogi spominju đeku ja ne znam zasto bi on napustao wolfsburg, ako ode negdje trebace mu citava sezona da se privikne a ovako ce igrati ligu sampiona...
A Dzeku bi volio vidjeti u FCL to sto kazes da ce trebati cijela sezona da se prilagodi nebih se slozio jer ako ima talenat i ako je pravi porfesionalac onda ce to brzo i bezbolno da preboli sjeti se samo Torresa staje uradio u svojoj premijernoj sezoni u FCL..
Masch igra na takvoj poziciji da i "treba" da dobija kartone, ali ono sto radi tevez se granici s gluposcu.
Osim toga, mislim da Dzeki a bogami ni negredu ne bi trebala citava sezona da se uigraju, pa covjece, iza sebe imaju Gerrarda

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Svaka cast za post, nema se sta dodati.Gerrard je napisao/la:Ocigledno mnogi od vas ne igraju fudbal , i ne mogu shvatiti sta je uloga Teveza na terenu ... Torres ce ako dodje Tevez sljedece sezone zabiti 30 golova , jer Carlos razvlaci odbranu vuce igrace na sebe a zna i zabiti vrhunski igrac ... !
Porediti Džeku i Torresa nije realno jer je Torres dvije tri godine prije Liverpoola igrao na vrhunskom nivou ... dok je Edin tek ove pokazao sta zna ... treba on jos mnogo raditi
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/engles ... 35250.aspx
kralj
Osim ovo: - vezano za temu Livpool. Idalje mi je jedan on najdrazih igraca, ali ovakvi "ispadi" mu deff ne trebaju.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- reds_forever
- Kontakt:
sad ce ih se odmah 20 " nabrat " na ovu temu da prokomentiraju taj klip
Nesto bas gledam.... ovaj benitez stalno govori "samo da torres i gerrard budu zdravi bez povreda" sada ga strah i zbog ovih kvalifikacijskih utakmica..majke mi kao da mu je to opsesija postala..

Nesto bas gledam.... ovaj benitez stalno govori "samo da torres i gerrard budu zdravi bez povreda" sada ga strah i zbog ovih kvalifikacijskih utakmica..majke mi kao da mu je to opsesija postala..

Ma znam, svi oni glumataju, ali ne valja to sto prica da se ne radi, a on radi. Ma dzaba njemu moze glumit , moze razbit covjeku glavu, ma on je meni kralj xD.Gerrard je napisao/la:hehe taj klip se dugo stavlja na ovu temu , nista lose Gerrard zna da glumi penal , ali to je sastavni dio igre , npr kod njega ces rijetko vidjeti da glumi faule van kaznenog prostora , ali ovo ja razumijem potpuno u tom trenutku se ne biraju sredstva da se pobjedi ...
- el-fighter
- Kontakt:
Nemam ništa protiv Teveza. Naprotiv, Liverpoolu treba jedan igrač da pomogne Torresu u napadu. Tevez je na toj poziciji odličan, a može zabiti dosta golova.
Velež do groba života mi moga
- TheScouser
- Kontakt:
I sto je najvaznije vec znamo da je Tevez igrac za EPL. Iskreno, volio bih da dovedemo Silvu pa da bude otkrovenje kao Dzeko u Njemackoj ali cisto sumnjam.el-fighter je napisao/la:Nemam ništa protiv Teveza. Naprotiv, Liverpoolu treba jedan igrač da pomogne Torresu u napadu. Tevez je na toj poziciji odličan, a može zabiti dosta golova.
Uz svu nevjerovatnu inteligenciju, dribling, sjajan osjecaj za prostor i neupitnu tehniku sumnjam da bi mogao opstati u EPL, a opet u drugu ruku mogao bi biti nas novi Luis Garcia, sto bi svaki istinski navijac Liverpoola volio vidjeti

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
According to English media ****, Liverpool are tracking Portsmouth right-back Glen Johnson again. The Reds seem ready to offer 15 milion pounds and were already interested in January.
Gerrard je napisao/la:Ocigledno mnogi od vas ne igraju fudbal , i ne mogu shvatiti sta je uloga Teveza na terenu ... Torres ce ako dodje Tevez sljedece sezone zabiti 30 golova , jer Carlos razvlaci odbranu vuce igrace na sebe a zna i zabiti vrhunski igrac ... !
Porediti Džeku i Torresa nije realno jer je Torres dvije tri godine prije Liverpoola igrao na vrhunskom nivou ... dok je Edin tek ove pokazao sta zna ... treba on jos mnogo raditi
kralj
Pa Torres je i prosle sezone zabio 30 golova koliko me sjecanje sluzi i ove sezone da nije bilo onih povreda ubjedjen sam da bi dao puno puno vise golova abd sledece sezone nadam se da ce Torresa obici povrede onda ce biti sve ok ..
Nama treba samo dva igraca poput Baryja Silve i njima slicnih igraca a ostalo ce biti ...
Znam daje u premiershipu dao 24 itd.. ali mislio sam na ukupan broj golova u sezoni tj u svim takmicenjima ..
bravo kralju to ja govorim sve vrijeme. 100% se slazem sa svime sto si rekao.Gerrard je napisao/la:Ocigledno mnogi od vas ne igraju fudbal , i ne mogu shvatiti sta je uloga Teveza na terenu ... Torres ce ako dodje Tevez sljedece sezone zabiti 30 golova , jer Carlos razvlaci odbranu vuce igrace na sebe a zna i zabiti vrhunski igrac ... !
kralj
You are someone else I am still right here
Evo cuo sam jedan vic vezan za Livpool, mozda je vec bio postan, ali eto nek se nadje:
Q: Which ship has never docked in Liverpool?
A: PremierShip
Jest da mi je drag Livpool, ali vic je beton

- TheScouser
- Kontakt:
Haha, dobar dobarGenghis je napisao/la:Evo cuo sam jedan vic vezan za Livpool, mozda je vec bio postan, ali eto nek se nadje:

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Iduce godine cete nas ponovo ovako gledati:

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jos blize... nadam se da mislish "najblize"... bilo bi vrijeme da se usidri i taj brodicTheScouser je napisao/la:Haha, dobar dobarGenghis je napisao/la:Evo cuo sam jedan vic vezan za Livpool, mozda je vec bio postan, ali eto nek se nadje:
Jest da mi je drag Livpool, ali vic je betonsamo su se malkice zeznuli, bio je vise puta u luci samo ne u ovoj preimenovanoj. Ove godine smo bili blizu, iduce aBd jos blize

samo se nadam da cete zaposliti ancelottija... onda ce to biti potpun dozivljaj, talijan na klupi i talijanski nacin igre na terenu... haha, e da je jednom biti prvak europe, za promjenu to bi bilo veoma lijepo ... zar ne??Virtu4l je napisao/la:Iduce godine cete nas ponovo ovako gledati:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
hahahahahhahahahahahahaha upravu si hahahahahhahahahahahaha oplakah na sabahu :dackeey je napisao/la:samo se nadam da cete zaposliti ancelottija... onda ce to biti potpun dozivljaj, talijan na klupi i talijanski nacin igre na terenu... haha, e da je jednom biti prvak europe, za promjenu to bi bilo veoma lijepo ... zar ne??Virtu4l je napisao/la:Iduce godine cete nas ponovo ovako gledati:
Steven GERRARD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.