FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
https://sportske..ba/ko-je-golgeter-sa-koseva-vec-je-zabio-16-golova/
Kakav je ovaj mali, je li ga ko gledao?
Kakav je ovaj mali, je li ga ko gledao?
Zadnja izmjena: Harakiri79, dana/u 02 avg 2023, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
To da se akademcima psuje i da bi se psovalo je laz. NIKAD se juniorima A nije reklo sve dok se trude, eventualni kiksevi su se trpili svakom. Jedino na sta se eventualno prigovaralo je bezobrazluk (Belmin, Radovac, Dal), ili kad nakon tri sezone seniorskog fudbala stagniras do neprepoznatljivosti, da li se nafuras pa ti postane besqrac kako igras ili nesta drugo, ne znam. Al tad vise nisi junior nego neko od koga se ocekuje da nosi ekipu. I to je tako u svakom klubu u Evropi. Primjer Chelsea, Mount njihov izdanak, bio strasan dvije sezone, sad u padu forme, i opravdano ga kritikuju. Ili McTominay u Manchesteru, TAA trenutno u Liverpulu... I opet kazem, niko od akademaca nikad nije uzet na zub kao sto su bili npr Rustemovic, Bekic ili Hebibovic. Bilo je kritika ali uvijek u ovoj situaciji - kad vec zaigraju drugu ili trecu sezonu i budu mnogo gori igraci nego u prvoj/prve dvije. Jbg kume, cijena i plata ti idu gore a ucinak na terenu opada.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Bez veze igrac cim nema mjesta u nasoj u17 

Kakav ba Belmin, frajer nije mogo biti starter u Mladosti iz Doboja a da neko uzme na njemu 200000 eura

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Zato bio kod nas prvi golman i zvanicno najbolji u ligi.
bilo je ponuda preko 200.000 € za njega.

Vule danas dobio nogu kod Ethnikos Achnas. ide uskoro clanak da je on kandidat za klupe. 

Kobiljar bio glavni igrac u Sablicevom Sarajevu, a s kontra strane krilo bio Bagarić. I neko kaze do trenera je bilo 

I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Dati Mamićima klub na vođenje.
Ako ne to onda Husref nek dodje i odradi pripreme te dovede igrače po svojoj volji. Izborio bi top 3 sasvim sigurno. A svaki drugi će završit ko Feđa i na ljeto će biti priča ko i sad i prošlo ljeto - remont nema druge.
Ako ne to onda Husref nek dodje i odradi pripreme te dovede igrače po svojoj volji. Izborio bi top 3 sasvim sigurno. A svaki drugi će završit ko Feđa i na ljeto će biti priča ko i sad i prošlo ljeto - remont nema druge.
-
- Kontakt:
Sretno Riki
Kvalitetom nije za Sarajevo ali da je davao sve od sebe,jeste.Realno nije se ni ocekivalo od njega da bude neki nosilac igra,dosao kad nije bilo fening u klubu a i tad mu svi predvidjali neku back up ulogu.Mislim da moze on puno vise od ovoga,samo da glavu sredi.Zelim mu sretno karijeru
Idemo dalje,tjeraj ove bezmudnjace

Kvalitetom nije za Sarajevo ali da je davao sve od sebe,jeste.Realno nije se ni ocekivalo od njega da bude neki nosilac igra,dosao kad nije bilo fening u klubu a i tad mu svi predvidjali neku back up ulogu.Mislim da moze on puno vise od ovoga,samo da glavu sredi.Zelim mu sretno karijeru
Idemo dalje,tjeraj ove bezmudnjace
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bravo. Meni je to veca sramota za ovo smece od grada i drzave nego sve i jedna kradja i politicka malverzacija. Jbt pa i vucic i mamic i vecina politicara su kriminalci, ali bar malo ulazu u sport i neke tako stvari. Kod nas samo znaju napravit 400 dzamija, a drzava nam u sportskom i kulturnom smislu ne postoji. ZalosnoŠTA_JE je napisao/la: ↑07 nov 2022, 16:55Prije 20-ak godina Goran Bregović u intervjuu za BH Dane je rekao:"Sarajevo je čudo od selendre." Popljuvasmo ga kako samo mi to znamo i oprostismo. A bio je upravu. Grad/kanton Sarajevo 600 hiljada stanovnika nema 15 milionera (a ima ih preko stotinu) koji bi vidjeli profit u sportu, digli Sarajevo, Zelju i KK Bosnu iz ponora i doveli u Sarajevo Ligu šampiona, Eurolaugue i ABA ligu. 15 milionera koji bi znali kako da naprave stadion od 20 000 mjesta s trznim centrima, garazama... Kanton Sarajevo najveci budzet u državi isti mizerni iznos daje svima npr isto ako neni vise nekakvim sparsima za koje igra sin ministra sporta i kk bosni koja je tom minisyru dala hljeb. Znate zasto nema u gradu tih 15 milionera koji hoce? Zato sto je Sarajevo čudo od selendre. Pogledajte koliko je medju tim bogatašima sarajlija (jerlija) a koliko dodjoša! Znam da idu kritike ali to vam/nam je tako.
E cuj mamici, tbjrb osudjeni kriminalci i to bas u fudbalskom klubu. E to bi bilo da zakuju zadnji ekser u klub. Bosnji je ok da tako neki vode klub a problem je dres da se da Stojnicu prije nego je uopste pokrenuta optuznica. Ma ja ba!SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:08Dati Mamićima klub na vođenje.
Ma mi smo otišli u 3 p.m
Na rijadovoj poziciji imamo dovoljno igraca, nije se vala nesto ni pokazao. Sretno, idemo dalje
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Sta kaze Aylah? Jel prebila koga danas vrla direktorica ili se još oporavlja od jučerašnjeg poraza od Borca?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Picke su to cim vrijedja zenu, djecu i porodich iza tastaturePapirnaMarka je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:36Sta kaze Aylah? Jel prebila koga danas vrla direktorica ili se još oporavlja od jučerašnjeg poraza od Borca?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Da si malo upratio ne bi to govorio. Obojicu su reketirali vrhovne sudije i na kraju ih je sve otkrio. Nije sve istina sto se cita na mainstream medijima i dovoljno je samo pogledat Dinamo koji svake godine uzima titulu i dobija Chelsea, Tottenham, West Ham itd. E tad bi (možda) mogli biti najbolji klub na balkanu a ne sa direktoricom koja ne zna šta je ofsajd.nokee je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:27E cuj mamici, tbjrb osudjeni kriminalci i to bas u fudbalskom klubu. E to bi bilo da zakuju zadnji ekser u klub. Bosnji je ok da tako neki vode klub a problem je dres da se da Stojnicu prije nego je uopste pokrenuta optuznica. Ma ja ba!SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:08Dati Mamićima klub na vođenje.
Tacno sam napamet znao sta ces nspisati. Mislis da su ga bezveze tjerali iz Dinama? Nije se ugradjivao u ugovore dovedenih i prodanih igraca godinama? Nije pokrao Dinamo? Nije jos bolji Dinamo od kako je otisao.. Druze sve su to cinjenice, a kod nas narod sve drugacije percepira. Tjeraju covjeka koji ih spasi od bankrota a prizivaju zasluzeno osudjenog kriminalca.. To smo mi!SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:44Da si malo upratio ne bi to govorio. Obojicu su reketirali vrhovne sudije i na kraju ih je sve otkrio. Nije sve istina sto se cita na mainstream medijima i dovoljno je samo pogledat Dinamo koji svake godine uzima titulu i dobija Chelsea, Tottenham, West Ham itd. E tad bi (možda) mogli biti najbolji klub na balkanu a ne sa direktoricom koja ne zna šta je ofsajd.nokee je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:27E cuj mamici, tbjrb osudjeni kriminalci i to bas u fudbalskom klubu. E to bi bilo da zakuju zadnji ekser u klub. Bosnji je ok da tako neki vode klub a problem je dres da se da Stojnicu prije nego je uopste pokrenuta optuznica. Ma ja ba!SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:08Dati Mamićima klub na vođenje.
Dodji u klub, sta se qurcis preko tastature, fino ti je napisala!PapirnaMarka je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:36Sta kaze Aylah? Jel prebila koga danas vrla direktorica ili se još oporavlja od jučerašnjeg poraza od Borca?
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sad bi potpisao da se on ili neko drugi ugrađuje u ugovore i uzima za sebe pare a da mi gledamo evropske utakmice na Koševu i da se svake godine borimo za titulu. I ovako uzimaju masnu lovu a mi karine svake godine. Tkd da ti je otprilike izbor između ta dva. Vi bi nekoga ko će prositi ispred stadiona a u isto vrijeme voditi klub da se borimo za titulu i da igramo Evropu hahahahahahaha. I vama da se da prilika uzimali bi pare od Sarajeva kao i svakog ostalog biznisa - jer na kraju krajeva fudbal danas je samo biznis.nokee je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:59Tacno sam napamet znao sta ces nspisati. Mislis da su ga bezveze tjerali iz Dinama? Nije se ugradjivao u ugovore dovedenih i prodanih igraca godinama? Nije pokrao Dinamo? Nije jos bolji Dinamo od kako je otisao.. Druze sve su to cinjenice, a kod nas narod sve drugacije percepira. Tjeraju covjeka koji ih spasi od bankrota a prizivaju zasluzeno osudjenog kriminalca.. To smo mi!SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:44Da si malo upratio ne bi to govorio. Obojicu su reketirali vrhovne sudije i na kraju ih je sve otkrio. Nije sve istina sto se cita na mainstream medijima i dovoljno je samo pogledat Dinamo koji svake godine uzima titulu i dobija Chelsea, Tottenham, West Ham itd. E tad bi (možda) mogli biti najbolji klub na balkanu a ne sa direktoricom koja ne zna šta je ofsajd.
Haveru @nokee, kontam te Bogami. Jasno mi je da si za racionalna rješenja i da ne podnosiš nekonstruktivne kritike.nokee je napisao/la: ↑07 nov 2022, 19:00Dodji u klub, sta se qurcis preko tastature, fino ti je napisala!PapirnaMarka je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:36Sta kaze Aylah? Jel prebila koga danas vrla direktorica ili se još oporavlja od jučerašnjeg poraza od Borca?
Al se nadam da ti je ovo bilo ironično. Pa bolan gdje u svijetu ima da direktor nečega tako postupa? Bez obzira na uzroke..
The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], Kyle88, USB, VolimoSarajevo i 40 gostiju.