FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
vala Suljic moze iduci da bude
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ode Kobiljar, sad su nam svi problemi rijeseni 
Kako se Bosnjo zadovolji kozmetickom promjenom pa to nije humano...
Kako se Bosnjo zadovolji kozmetickom promjenom pa to nije humano...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Nemas jedno krilo da valja,recimo Ikic je samo solidan nista visenokee je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:09Lijevi bek bolji od Tomasevica
2 stopera klasa
Napadac pokretniji od Nardina
Rezervni golman iskusniji
Uz ovih 5 igraca i povratak na kosevo, sa kvalitetnim trenerom koji fakat zna taktiku postaviti, stvaranju malo pozitivnije atmosfere medju rajom, mislim da ce to puno bolje izgledati na proljece, iskreno..
- napoleon72
- Kontakt:
Za beka i napadaca bih ja dao minute Jovasevicu i Bijelonji. Naravno, ako mogu doci klasa igraci, sto da ne, ali ako ce opet doci neko ovog ranga, neka hvala.nokee je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:09Lijevi bek bolji od Tomasevica
2 stopera klasa
Napadac pokretniji od Nardina
Rezervni golman iskusniji
Uz ovih 5 igraca i povratak na kosevo, sa kvalitetnim trenerom koji fakat zna taktiku postaviti, stvaranju malo pozitivnije atmosfere medju rajom, mislim da ce to puno bolje izgledati na proljece, iskreno..
Za napadaca bi takodje bilo dobro krenut po Kulenovica. Da napad na proljece cine Hamza - novi napadac - Bijelonja, ili u najgorem slucaju Hamza - Bijelonja - Nurdin, s tim da bih rado Bijelonji ukazao povjerenje i ispred Hamze. Odavno akademija nije izbacila kvalitetnog ofanzivca, a vala nikom nismo ni pruzili priliku. Dobro, imali smo opravdanje da smo od 2015. do prosle sezone imali Benku pa Mersu, njih ne bi Haland izbacio iz prve postave, al sad kad nam nijedan spic nije neka pljacka, moglo bi se komotno probat s nekim juniorom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Nikakav golman. To ce se vidjeti i kada ode iz Sarajeva.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- Shategabri
- Kontakt:
Mali se nafurao da je Bufon.
Imao je nekog kvaliteta, al s ovakvom glavom federalka i to je to.
Koševo Zapad
Kakav je god golman. mogao si uzeti 200.000 € + za njega. i to je los posao ako ode sada za 0.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma očistiti cijelu ekipu od ovog skarta i ovih pokretaca bojkota ala Dizdarevic.
Jos uvijek stojim pri konstataciji Akademci + 5 stranaca ranga Jajalo/Benko i osvajas ligu.
Ali ne hajmo mi dati jake plate igracima, koji nicim nisu jaci od naših Akademaca. Pod jaci mislim na doprinos na terenu. Mene zaboli ako on nju zna zarolati ili provuci kroz noge, ako nema od njega učinka u vidu golova ili asistencija.
Catakovic, Nardin, Tomasevic, Suljic, Dzafic, Cirjak i ostala klapa koja sigurno nije jeftina po platama.
Akademci bi bili dosta jeftiniji, a te pare od ovih metuzalema usmjeris u strance kapitalce gdje ti najvise skripi.
Jos uvijek stojim pri konstataciji Akademci + 5 stranaca ranga Jajalo/Benko i osvajas ligu.
Ali ne hajmo mi dati jake plate igracima, koji nicim nisu jaci od naših Akademaca. Pod jaci mislim na doprinos na terenu. Mene zaboli ako on nju zna zarolati ili provuci kroz noge, ako nema od njega učinka u vidu golova ili asistencija.
Catakovic, Nardin, Tomasevic, Suljic, Dzafic, Cirjak i ostala klapa koja sigurno nije jeftina po platama.
Akademci bi bili dosta jeftiniji, a te pare od ovih metuzalema usmjeris u strance kapitalce gdje ti najvise skripi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Shategabri
- Kontakt:
Možda da je nastavio igrati kao prošle sezone.
Sad bi ga morao zamotati u cenera da ga nekom uvališ.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Lakše reći nego učiniti.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:43Ma očistiti cijelu ekipu od ovog skarta i ovih pokretaca bojkota ala Dizdarevic.
U realnom svijetu fudbala, to su smiješne pare.
Možeš privući samo neke propalitete koji su eto prije 15 godina bili nekakvo ime.
Koševo Zapad
- siroliver69
- Kontakt:
Misli celava uš da mu pogubljeni Mirvic moze leđa sačuvati od Hordi.
Zayebo si se seljak, zayebo.
Zayebo si se seljak, zayebo.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovaj klub je sampion u donosenju pogresnih odluka. Ni strategije, ni vizije, u remont idemo svakih 6 mjesec,a pritom imas najbolju akademiju u drzavi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
15 akademaca ili nekih drugih mladih igraca (u-21) x 3000 = 45 000Shategabri je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:50Lakše reći nego učiniti.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:43Ma očistiti cijelu ekipu od ovog skarta i ovih pokretaca bojkota ala Dizdarevic.
Možeš privući samo neke propalitete koji su eto prije 15 godina bili nekakvo ime.
5 kvalitetnih stranaca x 30 000 = 150 000
45 000 + 150 000 = 195 000
Znaci sa otprilike 200 milja mjesecno imas top ekipu.
A sta imas sada:
25 panjeva x prosjecna plata 12 000 = 300 000
Plus sto (organizovano i planski) pocnu bojkoti pa se dobiju raskidi uz velika obestecenja od kojih mnogi klosari imaju korist
Znaci sa manje para imas bolju ekipu i zdraviju sredinu. Ali tu emir hadzic i njegova raja nebi bili dobri jbg.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kao da bi to navijaci istrpili. Realno je bilo da se ove godine ekipa podmladi i da se ove godine Evropa halali. Ali brate moj, pa mi treneru psujemo majku nakon dva kola. Ovdje bi se akademci usrali od straha jer bi nakon prve greske dobivali pisma sa metkom. Ovaj klub je taoc navijaca, to ce biti jos dugo dok im neko ne objasni gdje im je mjesto. Tu si da podrzis klub, nisi tu da odredjujes transfer politiku, ko ide, a ko dolazi.andol je napisao/la: ↑07 nov 2022, 16:0615 akademaca ili nekih drugih mladih igraca (u-21) x 3000 = 45 000Shategabri je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:50Lakše reći nego učiniti.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:43Ma očistiti cijelu ekipu od ovog skarta i ovih pokretaca bojkota ala Dizdarevic.
5 kvalitetnih stranaca x 30 000 = 150 000
45 000 + 150 000 = 195 000
Znaci sa otprilike 200 milja mjesecno imas top ekipu.
A sta imas sada:
25 panjeva x prosjecna plata 12 000 = 300 000
Plus sto (organizovano i planski) pocnu bojkoti pa se dobiju raskidi uz velika obestecenja od kojih mnogi klosari imaju korist
Znaci sa manje para imas bolju ekipu i zdraviju sredinu. Ali tu emir hadzic i njegova raja nebi bili dobri jbg.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kad jedan akademac pokaze da moze igrat, onda i ne zasluzuje da mu se psuje. Evo ti Sahinovica, fakat nam je valjao vise puta, napravio je gresku pocetnicku proslu utakmicu, i nije mu se zamjerilo nit treba, greske se morju desavat. Evo trenutno isto tako Mulalic mali recimo vidjelo se da moze igrat i ne treba malcu psovat majku zbog neke greske. Evo i Andrej bio je akademac sad je postao jedan od igraca koji mora jednostavno da igra i najbolji je na terenu trenutno od svih i ne zasluzuje da mu se ista psuje i ako napravi neku gresku u buduce
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Ma samo da se vise vratimo na Kosevo, eboga vise Zenica....
Prije 20-ak godina Goran Bregović u intervjuu za BH Dane je rekao:"Sarajevo je čudo od selendre." Popljuvasmo ga kako samo mi to znamo i oprostismo. A bio je upravu. Grad/kanton Sarajevo 600 hiljada stanovnika nema 15 milionera (a ima ih preko stotinu) koji bi vidjeli profit u sportu, digli Sarajevo, Zelju i KK Bosnu iz ponora i doveli u Sarajevo Ligu šampiona, Eurolaugue i ABA ligu. 15 milionera koji bi znali kako da naprave stadion od 20 000 mjesta s trznim centrima, garazama... Kanton Sarajevo najveci budzet u državi isti mizerni iznos daje svima npr isto ako neni vise nekakvim sparsima za koje igra sin ministra sporta i kk bosni koja je tom minisyru dala hljeb. Znate zasto nema u gradu tih 15 milionera koji hoce? Zato sto je Sarajevo čudo od selendre. Pogledajte koliko je medju tim bogatašima sarajlija (jerlija) a koliko dodjoša! Znam da idu kritike ali to vam/nam je tako.
Nema nikakvog kvaliteta, mrzim golmane koji iz peterca primaju golove a on je jedan od njih.Shategabri je napisao/la: ↑07 nov 2022, 15:35Mali se nafurao da je Bufon.
Imao je nekog kvaliteta, al s ovakvom glavom federalka i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Kyle88, miguelramos, NazorUso, plisek i 38 gostiju.