7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
City ispada, kao sto neko napisa Leipzig je nivo ekipa koje su izbacivale Citya bez vecih problema.
Chelsea mi je 50/50. Spursi prolaze bez vecih problema. Milan je najslabija ekipa osmine finala tako da ih je zrijeb fino pomazio.
Liverpool je blagi favorit i ocekujem da prodjemo i da na kraju bez vecih problema osvojimo obzirom da nece vise biti spanaca do kraja. Finale vjerovatno sa Tottenhamom opet
Rano je za prognoze. Svjetsko u međuvremenu kao i zimski prelazni rok. Ekipe mogu biti nebo i zemlja naspram trenutnih
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Spursi su već izbacivali Milan - 2010-11. Legendarni okršaj Gattusa i Jordana.
Bayern je prije par godina ispao od PSG-a samo zbog ozljede Lewandowskog protiv Andore. Srediće oni katarsku plastiku, ne bude li nepredviđenih komplikacija sa ozljedama.