NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
...oni sad odlaze
u nove pobjede
za crno crvene
za crno crvene
Ne bojim se pitara
100 na jednoga
ne bojim se fukara? (cini mi se da je fukara)
ni drugih klosara
Celik aleale
Celik aleale
Celik aleale
u nove pobjede
za crno crvene
za crno crvene
Ne bojim se pitara
100 na jednoga
ne bojim se fukara? (cini mi se da je fukara)
ni drugih klosara
Celik aleale
Celik aleale
Celik aleale
-
- Kontakt:
Dođite na jug, nauciti cete brzo.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- limvolikce1945
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kirat410 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 18:50Sjecam se da je Duvnjak na jednom presu davno govorio da ne zele da imaju previse igraca, ali to vec lagano postaje obaveza i pod moranje. Nasi igraci su amateri koji rade druge poslove, studiraju ili su jos srednjoskolci. Moramo biti svjesni da ce nekada neko od njih morati izostati zbog svojih obaveza i to je opravdano. Zato nama bez obzira sto zelimo u veci rang na proljeće trebaju bar 2 dobra igraca. Vezni kao sto je Salkic sad i bek. Durmo moze izgurati do kraja ovu sezonu. Napad nam je top. Stoperi su također kriticni jer pored Isakovića nemas stopera kako treba. Sabic eto izostaje sa tekmi, a Muslic nije taj kvalitet. Vardo ti opet treba u veznom.
A za Sivca i Hondu nemas zamjene fakticki. Šehić je spor i trom nije to to vise. Ovi juniori sto su uglavnom na klupi ( Šibalo, Dzaferovic, Jasarevic, Cancar) nisu prava zamjena ni za jednog igraca. Oni se jos nisu dokazali kao sto su Ali, Durmis, Honda
Imam osjećaj da na nekim pozicijama imamo cak i viska igraca, kao sto je napad recimo gdje imas Mirsu, Karića, Karalića, Durmisa, Kolića, Međuseljca svi su oni ofanzivni, a za Sivca nemas zamjenu npr, na tome se treba poraditi ako bude moguce ikako na zimu
Vardo na štoperu vrhunski. Iz tekme u tekmu sve bolji i bolji. Pravi moderni štoper koji zna s loptom. U pozicioniranju sve bolji, duele ne gubi, zna proigrat, puno puno bolja opcija od Šabića.
U sredini imaš Žunu, Salkića i Mehića tako da ovo s Vardom na štoperu pun pogodak Duvnjaka.
Na koji dio mislis? Onaj prvi, Ulice puste su, dize se prasina za Robijasima... ili onaj sto se ranije pjevao "makar me vezali, maltretirali, samo tebe cu uvijek voljeti, a nisam ne, nisam pijan kunem se, vec zaljubljen u tebe, u tebe, naprijed Celik volim te..." ili si mislio na onaj "Celika vole samo balije, balije iz ponosne Zenice" sto se pjevao jos ranije

Zadnja izmjena: phillies, dana/u 07 nov 2022, 07:53, ukupno mijenjano 1 put.
Vardo potpuno drugi igrac kako ga je stavio na stopera. Veliko otkrice i polako postaje igrac koji je za vece domete, samo jos da prestane mlatarat rukama u toku utakmicePonosniSmogovci je napisao/la: ↑07 nov 2022, 00:26kirat410 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 18:50Sjecam se da je Duvnjak na jednom presu davno govorio da ne zele da imaju previse igraca, ali to vec lagano postaje obaveza i pod moranje. Nasi igraci su amateri koji rade druge poslove, studiraju ili su jos srednjoskolci. Moramo biti svjesni da ce nekada neko od njih morati izostati zbog svojih obaveza i to je opravdano. Zato nama bez obzira sto zelimo u veci rang na proljeće trebaju bar 2 dobra igraca. Vezni kao sto je Salkic sad i bek. Durmo moze izgurati do kraja ovu sezonu. Napad nam je top. Stoperi su također kriticni jer pored Isakovića nemas stopera kako treba. Sabic eto izostaje sa tekmi, a Muslic nije taj kvalitet. Vardo ti opet treba u veznom.
A za Sivca i Hondu nemas zamjene fakticki. Šehić je spor i trom nije to to vise. Ovi juniori sto su uglavnom na klupi ( Šibalo, Dzaferovic, Jasarevic, Cancar) nisu prava zamjena ni za jednog igraca. Oni se jos nisu dokazali kao sto su Ali, Durmis, Honda
Imam osjećaj da na nekim pozicijama imamo cak i viska igraca, kao sto je napad recimo gdje imas Mirsu, Karića, Karalića, Durmisa, Kolića, Međuseljca svi su oni ofanzivni, a za Sivca nemas zamjenu npr, na tome se treba poraditi ako bude moguce ikako na zimu
Vardo na štoperu vrhunski. Iz tekme u tekmu sve bolji i bolji. Pravi moderni štoper koji zna s loptom. U pozicioniranju sve bolji, duele ne gubi, zna proigrat, puno puno bolja opcija od Šabića.
U sredini imaš Žunu, Salkića i Mehića tako da ovo s Vardom na štoperu pun pogodak Duvnjaka.
Fali nama jedan iskusan igrač da moze zamjeniti Isakovića tokom igre, svi strijepimo i gledamo u njega kad izađe zbog povrede hoce li moci nastaviti,bez njega bi rinaka bili nazad.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Taj, taj sado-mazo dio sa vezanjem i maltretiranje.phillies je napisao/la: ↑07 nov 2022, 07:48Na koji dio mislis? Onaj prvi, Ulice puste su, dize se prasina za Robijasima... ili onaj sto se ranije pjevao "makar me vezali, maltretirali, samo tebe cu uvijek voljeti, a nisam ne, nisam pijan kunem se, vec zaljubljen u tebe, u tebe, naprijed Celik volim te..." ili si mislio na onaj "Celika vole samo balije, balije iz ponosne Zenice" sto se pjevao jos ranije![]()

-
- Kontakt:
Jel moguce da ce sada vladati i u kantonu 4.god ? 

Sad kad uzme i pravosuđe, pada nam tuzba i na kantonalnom sudu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije to zadnji sud. Ima jos sudova koji nisu pod njegovim utjecajem.
Celik!3,2,2.
Boli nas qrac, jesu li imali najvise glasova, jesu. Imaju li najvise ruku u Skupstini, imaju...Sad sto se oni ne mogu ni sa kim, nije nas problem. Pare na sunce Jasmine

Naravno ovo je zayebancija...niko normalan nije ni ocekivao ove pare.
Ima li nas spremnih ovdje na forumu da finansijski pomognemo da klub nabavi novu opremu za Livestream, izvještaje s utakmice, izjave igrača i trenera i svih ostalih zanimljivosti koje nam klub može pružiti? Mislim da se može jednostavno organizovati preko donatorskih karti uplate pa me zanima da li bismo mogli to podržati, svako u svojoj mogućnosti..
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Mislim da za tim nema potrebe. Smatram da i ekipa iz multimedije ne želi praviti neki neki veći iskorak jer ti se može desiti( a i nadamo se) da nećeš imati pravo snimati utakmice. Također, pretpostavljam da je trenutna oprema zadovoljavajuća za povremene izvještaje i izjave.laudrop je napisao/la: ↑07 nov 2022, 13:28Ima li nas spremnih ovdje na forumu da finansijski pomognemo da klub nabavi novu opremu za Livestream, izvještaje s utakmice, izjave igrača i trenera i svih ostalih zanimljivosti koje nam klub može pružiti? Mislim da se može jednostavno organizovati preko donatorskih karti uplate pa me zanima da li bismo mogli to podržati, svako u svojoj mogućnosti..
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Šta je s onom opremom, kamerom sto je momak iz austrije skuoljao preko live da se snimaju neke utakmice i to. Il je to ta kamera što trenutno radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.