FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

GG3
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la GG3 » 06 nov 2022, 22:31

arminz je napisao/la:
06 nov 2022, 22:28
Dvije kontre i to je to. Nije da ga branim, al sta da Inzaghi radi kad ti ekipa promasi sve prilike.
Ma to je sve ok, al reci mi samo kako ova Izmjena Darmian za Kapitena ekipe !
Il Recimo Miky igra 80 min a imas Asllania zeljnog igre.. igra i Postavka od pocetka je bila katastrofa…
Plus igra sad neku formaciju gdje mu je Lau 40m od gola na krilu 😂
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 06 nov 2022, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 06 nov 2022, 22:32

Bolje osvojit ligu i ispast u grupi LP nego sramotiti se u ligi i ispasti u 1/8 LP.
Nekima haman nije jasno kako fudbal funkcionise. Kada se naucimo braniti onda cemo pobjedjivati, do tada cemo gubiti protiv loseg Juventusa, slabe Rome, Milana van forme i sl. Ne moze se svaka utakmica pobijediti, ali eto moze se naredat 5-6 poraza a nije ni polusezona.
Sve dok se tu ne poradi na odbrani i ne pocne se napdacima rezati plata jer ne mogu realizirati sanse, nece biti napretka tu nekog. Pored toga trenera se moze otpustiti jer ionako necemo nista ni dobiti ni izgubiti ako on ostane do kraja.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 nov 2022, 22:34

I prije ovog poraza je scudetto bio izgubljen ali sad preostaje i grcevita borba za LP, a i to ce biti tesko dohvatiti s obzirom na gori h2h protiv konkurencije.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 06 nov 2022, 22:43

arminz je napisao/la:
06 nov 2022, 22:28
Dvije kontre i to je to. Nije da ga branim, al sta da Inzaghi radi kad ti ekipa promasi sve prilike.
Pa kakve veze ima sto smo promasili. Nekada i zabijemo nemoguce.
Kontre i generalno lose sve branimo. Mi ne mozemo protiv desetkovanog Juventusa da uzmemo stvar u svoje ruke. Nije to samo protiv Juventusa, slicno protiv Rome se izgubilo, manje vise i Milana. Dakle kada jer Barella u onoj situaciji, logicno bi bilo da dobar trener se prodere da pravi faul igrac.
Druga stvar je zapravo sto nasi igraci uvijek mekano ulaze u duele neke, ima izuzetaka, ali npr Barella u tom duelu veoma veoma mekano, ostali takodjer.
Mislim da smo generalno lose odigrali u drugom poluvremenu. Prvo je bilo dobro, ali ovaj pad igre je nesto sto se stalno desava.

I svako malo, sta je mogao, nije do njega itd a mi 5 poraza vec nakupili.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 06 nov 2022, 22:52

Evo fudbalski strucnjaka na sve strane sto ovo sto ono otkaz ovom otkaz onom uvedi onog izvedi ovog.
Statistika na nasoj strani golovi na njihovoj zasluzena pobjeda i to je to utakmica je odlicno bila postavljena imali pet stopostotni nismo iskoristili ljudi iz prvog suta gol i sve pade ko domino efekat i to je to jeb.. ga FORZA INTER

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 06 nov 2022, 22:57

Ma ekipa je igracki na nivou kakav je i Simone trener zato i ne treba ocekivat nesto vise od plasmana u LP. Nemamo igraca koji moze sam nesto napravit, krila su nikakva a ova formacija se zestoko oslanja na njih. Nema vise Perisica i Hakimija da probijaju strane. Nemas sirinu pa s klupe igraju Bellanova, Darmian, Gagliardini, Acerbi, Correa, Miki tako da nije ni cudo sto ekipa padne kad se naprave izmjene

Dva igraca koja smo morali dovest su nas poderala veceras, Kostic i Bremer. Sreca treci nije igro jer bi i on dao gol sigurno. Suning se mora skontat sta ce s klubom, il pocet ulagat i jacat ekipu, il ako im je stiska onda prodat nekom ko hoce ulagat. Jer ako prodjemo jos jedno ljeto ko zadnja dva mi necemo moc vise izborit LP.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 06 nov 2022, 23:02

arminz je napisao/la:
06 nov 2022, 22:57
Ma ekipa je igracki na nivou kakav je i Simone trener zato i ne treba ocekivat nesto vise od plasmana u LP. Nemamo igraca koji moze sam nesto napravit, krila su nikakva a ova formacija se zestoko oslanja na njih. Nema vise Perisica i Hakimija da probijaju strane. Nemas sirinu pa s klupe igraju Bellanova, Darmian, Gagliardini, Acerbi, Correa, Miki tako da nije ni cudo sto ekipa padne kad se naprave izmjene

Dva igraca koje smo morali dovest su nas poderala veceras, Kostic i Bremer. Sreca treci nije igro jer bi i on dao gol sigurno. Suning se mora skontat sta ce s klubom, il pocet ulagat i jacat ekipu, il ako im je stiska onda prodat nekom ko hoce ulagat. Jer ako prodjemo jos jedno ljeto ko zadnja dva mi necemo moc vise izborit LP.
U sustini sve si obuhvatio kako jeste.
Mislim realno sagledano ali treba uzeti u obzir da ni konkurencija nista nije bolja pa zato samo pomenuo da inzaghi mora bolje naprosto.

Hakimi i Perisic su drugi nivo. Lukaku od prije 2 god svakako. Eriksen naravno, ali opet kazem, ni konkurencija se nije pojacala. Eto ti kod Milana igra manje vise Giroud idalje. Juventus je isto los, Roma katastrofa, Napoli je jos i dobar naspram ostalih.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 06 nov 2022, 23:21

tiffoso je napisao/la:
06 nov 2022, 23:02
arminz je napisao/la:

Dva igraca koje smo morali dovest su nas poderala veceras, Kostic i Bremer. Sreca treci nije igro jer bi i on dao gol sigurno. Suning se mora skontat sta ce s klubom, il pocet ulagat i jacat ekipu, il ako im je stiska onda prodat nekom ko hoce ulagat. Jer ako prodjemo jos jedno ljeto ko zadnja dva mi necemo moc vise izborit LP.
Mislim realno sagledano ali treba uzeti u obzir da ni konkurencija nista nije bolja pa zato samo pomenuo da inzaghi mora bolje naprosto.

Hakimi i Perisic su drugi nivo. Lukaku od prije 2 god svakako. Eriksen naravno, ali opet kazem, ni konkurencija se nije pojacala. Eto ti kod Milana igra manje vise Giroud idalje. Juventus je isto los, Roma katastrofa, Napoli je jos i dobar naspram ostalih.
Ne bih se bas slozio da konkurencija nije jaca u odnosu na proslu godinu.

Milanova mlada sampionska ekipa je za jednu godinu starija i iskusnija. Iako su puni prosjecnih igraca imaju dva ili tri igraca koji donose prevagu, ono sto smo mi izgubili odlascima Hakimija i Perisica npr. Koliko samo utakmica su igrali prelose, al prelomi Leao ili Theo nekim prodorom. Mi to vise nemamo. Pioli je skonto kako se osvaja u Italiji, zakljucaj nazad a naprijed ce se vec nesto uvaljat. Hoce, al ako imas jednog il dva igraca koji iz nicega naprave nesto.

Juventus se dobro pojaco preko ljeta, al ih dosta yebu povrede. Allegri je cini se naucio ekipu ono isto sto sam gore naveo za Milan i Piolija i oni ce se dizat sve vise. Sarri u svojoj drugoj godini isto dosta dobro dotego Lazio, za Napoli nemam potrebe nista pisat. Odlican primjer kako se sa malo ulaganja osvjezi i pojaca ekipa.

Znaci svi su napredovali ili igracki ili igrom. Mi smo nazadovali i u jednom i u drugom.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 07 nov 2022, 08:34

arminz je napisao/la:
06 nov 2022, 23:21
tiffoso je napisao/la:
06 nov 2022, 23:02
arminz je napisao/la:

Ne bih se bas slozio da konkurencija nije jaca u odnosu na proslu godinu.

Milanova mlada sampionska ekipa je za jednu godinu starija i iskusnija. Iako su puni prosjecnih igraca imaju dva ili tri igraca koji donose prevagu, ono sto smo mi izgubili odlascima Hakimija i Perisica npr. Koliko samo utakmica su igrali prelose, al prelomi Leao ili Theo nekim prodorom. Mi to vise nemamo. Pioli je skonto kako se osvaja u Italiji, zakljucaj nazad a naprijed ce se vec nesto uvaljat. Hoce, al ako imas jednog il dva igraca koji iz nicega naprave nesto.

Juventus se dobro pojaco preko ljeta, al ih dosta yebu povrede. Allegri je cini se naucio ekipu ono isto sto sam gore naveo za Milan i Piolija i oni ce se dizat sve vise. Sarri u svojoj drugoj godini isto dosta dobro dotego Lazio, za Napoli nemam potrebe nista pisat. Odlican primjer kako se sa malo ulaganja osvjezi i pojaca ekipa.

Znaci svi su napredovali ili igracki ili igrom. Mi smo nazadovali i u jednom i u drugom.
To da smo nazadovali je istina, no nije sad da je Juventus napredovao. Njihove predstave u LP su cista katastrofa a i u ligi je sve to jadno izgledalo, pa eto dobili su nas kuci i imaju bod vise ukupno od nas. Inzaghi da nije prosao grupu vec bi primio veceras posljednji pozdrav uprave, ali ovako se produzava agonija. Sramota je imati u 13 kola 5 poraza. Problem je sto je gubio od sljedecih ekipa: Milan, Juventus, Lazio, Roma i Udineze. Jedini uljez ovdje je Udineze a ostalo su sve takoreci bolje ekipe. Moze se pricati o nesreci i tako to ali 5 poraza nije nesreca vec cinjenica.

Niko od tih navedenih ekipa nije igrackim kvalitetom bolji od Intera. Roma i Lazio su jucer imali predstavu u derbiju koja je ispod nivoa utakmice Prve lige FBiH. Mi ispade sve na nesrecu gubimo ali 5 poraza u 13 utakmica. Realnost je da je tu trener dobro zasro.

Lazio je ocajan, nije tu Sarri nista dotegao. Milan igra solidno ali nista posebno, rekao bih vise da kubure sa ozlijedama i sarolikim predstavama (uz to imaju jednu pobjedu vise od nas i dva remija vise od nas). Juventus igra skroz slabo, a prilog tome ces vidjeti kad sljedecu kiksaju. Da sumiram, na tabeli su manje vise svi tu gdje trebaju biti, sem Intera naravno koji je zamjenio ulogu sa Laziom.

Nasi se moraju konsolidovati, Lukaku i Brozovic se moraju vratiti buduci da lopte ne mozemo iznijeti iz svog sesnaesterca pocesto protiv malo jacih ekipa. Pri tome treba vidjeti na zimu da se dovede koji igrac i pokusati uzeti ove zadnje dvije utakmice iako tesko ce biti dobiti Atalantu na strani.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 07 nov 2022, 12:54

**** poraz, meni je drago da si ti uhvatio slobodnog vremena. Šteta samo što je OPET nekako kad Inter kiksa.
1921

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 09 nov 2022, 20:27

Čime li je ovaj dimarco zaslužio da igra baš svaku, volio bih znati.
1921

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 09 nov 2022, 20:52

GeriOldman je napisao/la:
09 nov 2022, 20:27
Čime li je ovaj dimarco zaslužio da igra baš svaku, volio bih znati.
Neznam al tako je uvijek trener ima nekog ljubimca
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 09 nov 2022, 21:09

Pa **** te sreco, isla bi 10 metara od gola :urnebes:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 09 nov 2022, 21:13

Šta reći za gol, pretpostavljam da je i to Inzaghijeva krivica
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 09 nov 2022, 21:13

Bravo Dzeksone :ljepota:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 09 nov 2022, 21:25

Prekrasni golovi
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 09 nov 2022, 21:34

Loš Edin :beba:

Malo sudija pogura sa onim nepostojećim faulom, a i ovi su se vala raspali. Dvojica najgorih u prvom zabiše drugi i treći gol, pa im nema šta čovjek ni prigovoriti. Iako dimarco, osim gola, je očaj živi.
1921

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 09 nov 2022, 21:39

Slazem se, dodao bi da je i Bastoni bio los.

Onaj prekrsaj djeluje navuceno ali nisam vidio neku usporenu snimku na kojoj se vidi situacija.

Nacin na koji smo usli u utakmicu i onda onaj glupi gol bio sam uvjeren da nema nista od bodova.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 09 nov 2022, 21:47

Ma ne da nije bio faul, nego žuti lautaru što je bezobrazan.

Da, da, prvih 15ak minuta je bilo užas plus što kažeš način primljenog gola je govorio sve osim rutinskih 3-1 na poluvremenu. Samo nek ne zakomplikuju u drugom.
1921

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 09 nov 2022, 21:49

Treba ove smradove nakantat za proslosezonski poraz da im se fudbal ogadi

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.