FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sinoc slaba igra barce ,kao i proslo kolo u Primeri ,Guardiola jest fin trener zna sa igracima i tako to ...,al ne ubraja se red najbolji managera ....",mozda i prodete al nece bit sigurno ko prosli put na Nou campu ,to je Arsenal i sinoc pokazo .vidjet cemo...Pozzz
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHAH

Hala Madrid !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
HAHAHAH goal.com AHHAHAHAHAHHAHAHAHBlanco je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHAH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemogu da vjerujem u sta ti trosis vrijeme,postavljauci neke slike koje su sa "najbolje" stranice .Znaci da pratis barcu i to uveliko.Neznam gdje su te slike bile za vrijeme el clasica i poslje toga ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
slaba igra??? hahah, jao što volim ovakve komentare i najave, idimo se 08.03.2011...samo sreća je pomazila arsenal, kao što ti je i van persie izjavio...BARCELONA JE TRENUTNO DALEKO NAJBOLJA MOMČAD SVIJETA, tko se god razumi u nogomet to će ti REĆI!!!!warden je napisao/la:Sinoc slaba igra barce ,kao i proslo kolo u Primeri ,Guardiola jest fin trener zna sa igracima i tako to ...,al ne ubraja se red najbolji managera ....",mozda i prodete al nece bit sigurno ko prosli put na Nou campu ,to je Arsenal i sinoc pokazo .vidjet cemo...Pozzz
Sta treba da radim da bi mi neko priznao srcanost i vjernost bojama svog kluba. Da ti posaljem svoje 4 ulaznice iz Barselone - Haaaaa ???? Samo treba biti normalan i prihvatiti i poraz do nekog novog sjajnog niza pobjeda. Pa vidis li i kad oborimo 50 god star rekord sa 16 uzastopnih pobjeda ne budalimo i ne ludimo. Idemo dalje u nove pobjede...thulkazal je napisao/la:Nikako ne sumnjam u prolaz Barce i pored poraza ali srčanost vam je nula a vala ko kaže da je Guardiola neki trener nezz ...
Svaka mu cast, mozda je neki psiholog i ti fazoni koji su bitni za igrača ali taktika i čitanje igre mu je nula ...
Jaka smo mi ekipa i skupina fanova ovdje na forumu da bi nas srusio jedan (zbog svojih promasaja) poraz ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@Blanco
stavrno me odusevljavaju navijaci blaugrane kako mirno i hladno izkuliraju te djetinjaste provokacije. Promatrajuci sve reakcije nas i sve vas koji nevolite Barsu shvatim hem sto je Barsa najbolja, hem smo mi najbolji i najmirniji. Neces vjerovati ali kad si toliko dobar i pobjedzujes - vjeruj mi da mi uzivamo i u porazu. Vjerovatno ne razumijes, al mi to kontamo. Ti porazi podmazuju masinu i ispravljaju je na putu svjetlosnog uspjeha....
hem Barsa najbolja, hem mi najbolji ...
stavrno me odusevljavaju navijaci blaugrane kako mirno i hladno izkuliraju te djetinjaste provokacije. Promatrajuci sve reakcije nas i sve vas koji nevolite Barsu shvatim hem sto je Barsa najbolja, hem smo mi najbolji i najmirniji. Neces vjerovati ali kad si toliko dobar i pobjedzujes - vjeruj mi da mi uzivamo i u porazu. Vjerovatno ne razumijes, al mi to kontamo. Ti porazi podmazuju masinu i ispravljaju je na putu svjetlosnog uspjeha....
hem Barsa najbolja, hem mi najbolji ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
a najsmjesniji su ovi navijaci reala...
pa ne kontam sta se vi javljate, polizaste supak paji i kompaniji...
idi brate cekaj real i uzivaj i moli Boga da konacno prodjete u 1/4 finale, da i to osjetis...
a pusti nas da se bavimo barcom...
pa ne kontam sta se vi javljate, polizaste supak paji i kompaniji...
idi brate cekaj real i uzivaj i moli Boga da konacno prodjete u 1/4 finale, da i to osjetis...
a pusti nas da se bavimo barcom...

Por que ? Por que somos los mejores...
Ma da vi ako ste takvi ja sam onda za vas zlato
Ne znam ja ko sprijecava tuđe igrace LASERIMA I LOPTAMA da pobjede druge ?
Hala Madrid !
Govorim ti o nama na ovom forumu. Mi smo takvi a kakvo si ti zlato - nek drugi ocjene. Al si me nasmijao s onom slikom, a i sam znas da je smijesno sto radis.Blanco je napisao/la:Ma da vi ako ste takvi ja sam onda za vas zlato

Nebi mi vjerovo al do tebe je. Kad je bilo 1:0 za Barsu i poslije onolikih promasaja .... kazem ja kolegi do sebe ... ubijo me svak ako na kraju ne izgubimo 2:1 .... reko ima nesto ovdje - ovolike sanse i ovolliki promasaji - covjek sve snuje a Bog odredzuje - vidjeces da ce mo izgubiti 2:1....
blanko - ako ti lago da Bogda me nebilo .... i bi 2:1 hehehehhehe
Nisi ti mene skontao za tu srčanost. Ja sam govorio u smislu kako vam igrači ne znaju igrati kada su u zaostatku i da se zajebaju na pola centra sa pass igrom i ko "neće oni da krenu naprijed" te grade igru u 90+ min a svi znamo da im 2:1 ne odgovara ... uglavnom govorio sam za igrače da vam nisu tog tipa "borbeni" kada treba mada im to u većini utakmica i ne treba al etbparena je napisao/la:Sta treba da radim da bi mi neko priznao srcanost i vjernost bojama svog kluba. Da ti posaljem svoje 4 ulaznice iz Barselone - Haaaaa ???? Samo treba biti normalan i prihvatiti i poraz do nekog novog sjajnog niza pobjeda. Pa vidis li i kad oborimo 50 god star rekord sa 16 uzastopnih pobjeda ne budalimo i ne ludimo. Idemo dalje u nove pobjede...thulkazal je napisao/la:Nikako ne sumnjam u prolaz Barce i pored poraza ali srčanost vam je nula a vala ko kaže da je Guardiola neki trener nezz ...
Svaka mu cast, mozda je neki psiholog i ti fazoni koji su bitni za igrača ali taktika i čitanje igre mu je nula ...
Jaka smo mi ekipa i skupina fanova ovdje na forumu da bi nas srusio jedan (zbog svojih promasaja) poraz ...
Kako Realovi "simpatizeri" uopće imaju stida smijati se Messiju, a čovjek se više namuči protiv Almerije nego Reala. 

...što je više lome to je volim jače...
6-tog igramo kuci protiv Zaragoze,a 8-mog protiv Arsenala 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 feb 2011, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
@thulkazal
To OK - tu si u pravu i to smo mogli sinoc vidjeti. To ustvari pokazuje da oni stvarno neznaju igrati kad gube
.
Nemaju oni rjesenja za te rijetke momente.... pozz
To OK - tu si u pravu i to smo mogli sinoc vidjeti. To ustvari pokazuje da oni stvarno neznaju igrati kad gube

zato bi oni mogli lagano i ovu sezonu frknuti iz CL iako su favoriti ko prošle ... glupo ali stalno se ponavlja nešto u fazonu "ne pobjeduje uvijek najbolji" il "lopta je uvijek okrugla"bparena je napisao/la:To OK - tu si u pravu i to smo mogli sinoc vidjeti. To ustvari pokazuje da oni stvarno neznaju igrati kad gube.
ćao
Sve treba da se poslozi - mada mislim da i prosle godine kao i ove glupost Barselone (povedi pa izgubi) sama sebe izbaci. Neznam, ali ipak je ovo sad nadoknadivo - no vidjecemo.
p.s. naravno sinoc su frankovci vise slavili od topnika - al to je u psihi gubitnika

p.s. naravno sinoc su frankovci vise slavili od topnika - al to je u psihi gubitnika

Haj vjerujem tibparena je napisao/la:Govorim ti o nama na ovom forumu. Mi smo takvi a kakvo si ti zlato - nek drugi ocjene. Al si me nasmijao s onom slikom, a i sam znas da je smijesno sto radis.Blanco je napisao/la:Ma da vi ako ste takvi ja sam onda za vas zlato
Nebi mi vjerovo al do tebe je. Kad je bilo 1:0 za Barsu i poslije onolikih promasaja .... kazem ja kolegi do sebe ... ubijo me svak ako na kraju ne izgubimo 2:1 .... reko ima nesto ovdje - ovolike sanse i ovolliki promasaji - covjek sve snuje a Bog odredzuje - vidjeces da ce mo izgubiti 2:1....
blanko - ako ti lago da Bogda me nebilo .... i bi 2:1 hehehehhehe

Al voditi protiv Arsenala , koji je po vama losa kopija barce , i izgubiti tu prednost e to je nesto .....
I ovo pa normalno da cu se radovati , kad dva kiksa zaredom neko ostvari . Uđe to u psihu , sjebu se ljudi vidis da je Real imao takva dva kiksa , jedan za drugim :S
Sad kako ce vam biti ima da gorite

Mi igramo u subotu vi u nedjelju , mi pobjedimo na bod dolazimo , vas uvati prpa Llorente vam da gol , i tako vi jos jednom izgubite i eto nas

Hala Madrid !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Blanco je napisao/la: I ovo pa normalno da cu se radovati , kad dva kiksa zaredom neko ostvari . Uđe to u psihu , sjebu se ljudi vidis da je Real imao takva dva kiksa , jedan za drugim :S
Sad kako ce vam biti ima da gorite![]()
Mi igramo u subotu vi u nedjelju , mi pobjedimo na bod dolazimo , vas uvati prpa Llorente vam da gol , i tako vi jos jednom izgubite i eto nas![]()

Izgleda da je Messiev gol čist:
[youtube][/youtube]
Uglavnom FCB je sinoć oštećen. Ja ništa ne zamjeravam sucima, i oni mogu imati loš dan kao igrači. Ne treba kriviti sudca za sinoćnji poraz, nismo mi kao neki. I FCB je u finalu CL 2006e vs. Arsenala oštećen, slobodnjak iz kojeg je Arsenal poveo nije bio faul, vs. Chelsea na Camp Nou nedosuđen penal na Henryu i Ballack ne dobije žuti, Milito prošle godine zabije gol iz zaleđa a Bojanu se u uzvratu protiv Intera poništio regularan gol, sudac sudio igranje rukom Y.Tourea, a lopta ga napucala u ruku.
Nije FCB kao neki da podigne hajku na suce
Valdes dugo nije griješio, pa je i on morao jednom doći na svoje
na sreću postoji uzvrat, pa se može skupiti. Sinoć se pokazalo da FCB ima recept probiti obranu Arsenala, samo što realizacija nije bila na nivou. Na Camp Nou sam siguran da će FCB dominirati i da će imati svoje prilike, samo je pitanje hoće li to iskoristiti.
Čestitke Arsenalu.
[youtube][/youtube]
Uglavnom FCB je sinoć oštećen. Ja ništa ne zamjeravam sucima, i oni mogu imati loš dan kao igrači. Ne treba kriviti sudca za sinoćnji poraz, nismo mi kao neki. I FCB je u finalu CL 2006e vs. Arsenala oštećen, slobodnjak iz kojeg je Arsenal poveo nije bio faul, vs. Chelsea na Camp Nou nedosuđen penal na Henryu i Ballack ne dobije žuti, Milito prošle godine zabije gol iz zaleđa a Bojanu se u uzvratu protiv Intera poništio regularan gol, sudac sudio igranje rukom Y.Tourea, a lopta ga napucala u ruku.
Nije FCB kao neki da podigne hajku na suce

Valdes dugo nije griješio, pa je i on morao jednom doći na svoje

Čestitke Arsenalu.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Steta sto se sinoc nije pobjedilo.Ponisten je cist gol Messiu,ali ne krivim uopste sudca,ipak je tesko bilo procjeniti.Barca je sama kriva za poraz.Messi ima 2 100%tne prlike i mogao je tu rijesiti sve i da se lagano doceka revans,on fuli.Jos par dobrih prilika je bilo,prije svih Pedro petom kad je pucao.Dosta promasenih sansi je kostalo Barcu opet.
Opet kazem,moglo se lagano docekati revans mirno,a ovako sada treba dosta znoja proliti da se prodje dalje.Svaku sansu treba iskoristiti,nema vise zaebancije.
Opet kazem,moglo se lagano docekati revans mirno,a ovako sada treba dosta znoja proliti da se prodje dalje.Svaku sansu treba iskoristiti,nema vise zaebancije.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.