Ma to je sve ok, al reci mi samo kako ova Izmjena Darmian za Kapitena ekipe !
Il Recimo Miky igra 80 min a imas Asllania zeljnog igre.. igra i Postavka od pocetka je bila katastrofa…
Plus igra sad neku formaciju gdje mu je Lau 40m od gola na krilu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma to je sve ok, al reci mi samo kako ova Izmjena Darmian za Kapitena ekipe !
Pa kakve veze ima sto smo promasili. Nekada i zabijemo nemoguce.
U sustini sve si obuhvatio kako jeste.arminz je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:57Ma ekipa je igracki na nivou kakav je i Simone trener zato i ne treba ocekivat nesto vise od plasmana u LP. Nemamo igraca koji moze sam nesto napravit, krila su nikakva a ova formacija se zestoko oslanja na njih. Nema vise Perisica i Hakimija da probijaju strane. Nemas sirinu pa s klupe igraju Bellanova, Darmian, Gagliardini, Acerbi, Correa, Miki tako da nije ni cudo sto ekipa padne kad se naprave izmjene
Dva igraca koje smo morali dovest su nas poderala veceras, Kostic i Bremer. Sreca treci nije igro jer bi i on dao gol sigurno. Suning se mora skontat sta ce s klubom, il pocet ulagat i jacat ekipu, il ako im je stiska onda prodat nekom ko hoce ulagat. Jer ako prodjemo jos jedno ljeto ko zadnja dva mi necemo moc vise izborit LP.
Ne bih se bas slozio da konkurencija nije jaca u odnosu na proslu godinu.tiffoso je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:02U sustini sve si obuhvatio kako jeste.arminz je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:57Ma ekipa je igracki na nivou kakav je i Simone trener zato i ne treba ocekivat nesto vise od plasmana u LP. Nemamo igraca koji moze sam nesto napravit, krila su nikakva a ova formacija se zestoko oslanja na njih. Nema vise Perisica i Hakimija da probijaju strane. Nemas sirinu pa s klupe igraju Bellanova, Darmian, Gagliardini, Acerbi, Correa, Miki tako da nije ni cudo sto ekipa padne kad se naprave izmjene
Dva igraca koje smo morali dovest su nas poderala veceras, Kostic i Bremer. Sreca treci nije igro jer bi i on dao gol sigurno. Suning se mora skontat sta ce s klubom, il pocet ulagat i jacat ekipu, il ako im je stiska onda prodat nekom ko hoce ulagat. Jer ako prodjemo jos jedno ljeto ko zadnja dva mi necemo moc vise izborit LP.
Mislim realno sagledano ali treba uzeti u obzir da ni konkurencija nista nije bolja pa zato samo pomenuo da inzaghi mora bolje naprosto.
Hakimi i Perisic su drugi nivo. Lukaku od prije 2 god svakako. Eriksen naravno, ali opet kazem, ni konkurencija se nije pojacala. Eto ti kod Milana igra manje vise Giroud idalje. Juventus je isto los, Roma katastrofa, Napoli je jos i dobar naspram ostalih.
To da smo nazadovali je istina, no nije sad da je Juventus napredovao. Njihove predstave u LP su cista katastrofa a i u ligi je sve to jadno izgledalo, pa eto dobili su nas kuci i imaju bod vise ukupno od nas. Inzaghi da nije prosao grupu vec bi primio veceras posljednji pozdrav uprave, ali ovako se produzava agonija. Sramota je imati u 13 kola 5 poraza. Problem je sto je gubio od sljedecih ekipa: Milan, Juventus, Lazio, Roma i Udineze. Jedini uljez ovdje je Udineze a ostalo su sve takoreci bolje ekipe. Moze se pricati o nesreci i tako to ali 5 poraza nije nesreca vec cinjenica.arminz je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:21Ne bih se bas slozio da konkurencija nije jaca u odnosu na proslu godinu.tiffoso je napisao/la: ↑06 nov 2022, 23:02U sustini sve si obuhvatio kako jeste.arminz je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:57Ma ekipa je igracki na nivou kakav je i Simone trener zato i ne treba ocekivat nesto vise od plasmana u LP. Nemamo igraca koji moze sam nesto napravit, krila su nikakva a ova formacija se zestoko oslanja na njih. Nema vise Perisica i Hakimija da probijaju strane. Nemas sirinu pa s klupe igraju Bellanova, Darmian, Gagliardini, Acerbi, Correa, Miki tako da nije ni cudo sto ekipa padne kad se naprave izmjene
Mislim realno sagledano ali treba uzeti u obzir da ni konkurencija nista nije bolja pa zato samo pomenuo da inzaghi mora bolje naprosto.
Hakimi i Perisic su drugi nivo. Lukaku od prije 2 god svakako. Eriksen naravno, ali opet kazem, ni konkurencija se nije pojacala. Eto ti kod Milana igra manje vise Giroud idalje. Juventus je isto los, Roma katastrofa, Napoli je jos i dobar naspram ostalih.
Milanova mlada sampionska ekipa je za jednu godinu starija i iskusnija. Iako su puni prosjecnih igraca imaju dva ili tri igraca koji donose prevagu, ono sto smo mi izgubili odlascima Hakimija i Perisica npr. Koliko samo utakmica su igrali prelose, al prelomi Leao ili Theo nekim prodorom. Mi to vise nemamo. Pioli je skonto kako se osvaja u Italiji, zakljucaj nazad a naprijed ce se vec nesto uvaljat. Hoce, al ako imas jednog il dva igraca koji iz nicega naprave nesto.
Juventus se dobro pojaco preko ljeta, al ih dosta yebu povrede. Allegri je cini se naucio ekipu ono isto sto sam gore naveo za Milan i Piolija i oni ce se dizat sve vise. Sarri u svojoj drugoj godini isto dosta dobro dotego Lazio, za Napoli nemam potrebe nista pisat. Odlican primjer kako se sa malo ulaganja osvjezi i pojaca ekipa.
Znaci svi su napredovali ili igracki ili igrom. Mi smo nazadovali i u jednom i u drugom.
Neznam al tako je uvijek trener ima nekog ljubimcaGeriOldman je napisao/la: ↑09 nov 2022, 20:27Čime li je ovaj dimarco zaslužio da igra baš svaku, volio bih znati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.