FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nevjerovatno je bitna sljedeca tekma protiv Posušja.
Bez negativne energije molim vas,Zeljeznicar!!!!
Bez negativne energije molim vas,Zeljeznicar!!!!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Mene vise stid ovih sto kao kazu nije toliko siljio. A 12 kola 5 penala nas kolju i nekakvih kartona. Veceras od starta krece sa zutim i lagano.
Ok mangupi i realni navijaci. Napunite jedan bus za Banja Luku i sve vam priznajem.
Ok mangupi i realni navijaci. Napunite jedan bus za Banja Luku i sve vam priznajem.
Nije to ista situacija. Igrač Borca se vraća iz iz ofsajda, normalno da je ofsajd čim lopta dolazi do njega.skank je napisao/la: ↑07 nov 2022, 00:17Ispravite me ako grijesim, ali mislim da nije offside jer je lopta dirala igraca Zeljeznicara pa onda dosla do Borcevog napadaca. Mislim da je tako pravilo ako se ne varam.
Sjecam se da je tako isto priznat go Mbapeu protiv Belgije. Bio u ofsajdu ali nakon pasa lopta dirala Belgijanca na putu do Mbapea. Mozda glupo pravilo al jbg.
![]()
Ipak je protiv Spanije ovo bilo. https://youtube.com/shorts/4P90dy5DRPU?feature=shareExBlueone je napisao/la: ↑07 nov 2022, 00:31Nije to ista situacija. Igrač Borca se vraća iz iz ofsajda, normalno da je ofsajd čim lopta dolazi do njega.skank je napisao/la: ↑07 nov 2022, 00:17Ispravite me ako grijesim, ali mislim da nije offside jer je lopta dirala igraca Zeljeznicara pa onda dosla do Borcevog napadaca. Mislim da je tako pravilo ako se ne varam.
Sjecam se da je tako isto priznat go Mbapeu protiv Belgije. Bio u ofsajdu ali nakon pasa lopta dirala Belgijanca na putu do Mbapea. Mozda glupo pravilo al jbg.
![]()
Ovaj gol je priznat jer je ovaj sto je uklizo malkice zakacio loptu. Jbt takvo pravilo
-
- Kontakt:
**** ti kulašine i majku i oca i sestru. Bez nogu ostao dabogda pašće ono balijsko raspalo.
Željezničar za život cijeli!
- Meraak1921
- Kontakt:
Ma sta si pokraden, joj kukatora .. Sam si sebe pokrao, tacnije Edis te je pokro i po.s.ro pa onda Santos i k.ur.cenje njegovo. Amaterska priprema utakmice te je kostala, od prve minute pritisak na sudiju, negativna energija se osjetila u zraku i znalo se da nece na dobro zavrsiti. Na ovo si trebao da racunas i da se pripremas ! Prigovor sudiji? 200km od plate! Borac ti dolazi, njegove sudije, Vico njihov i logicno je da ce naginjat i siljit njima. Da se pripremalo kako treba, ovo bi 3:1 zavrsilo! Ajde sad kukajte na sudije , nastavite
- MocMahale444
Dok su cetnici u savezu, dok ti nakarde sude nista od nas.
Ove postene forumase nabijem na ****.
Ove postene forumase nabijem na ****.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zakonom zabraniti da sva djeca izvan sarajevskog kantona treniraju u Zelji.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ja bih krivicu za danasnji poraz prebacio na Santosa. Nije utakmica 10 sekundi znam, ali njegov potez je sjebao sve. Autogol se moze desiti, jbg. Tu je samo onaj mali podigao jos vecu tenziju pa su se tukli i po tunelu. U drugom smo izasli mirni, spustili loptu, suzbili ih u 16, napravili 2-3 sanse i onda Santos sjebao sve.
Zao mi je sto Stilic, kad je vec krenuo u okrsaj sa Kulasinom, nije malom svezao jednu vaspitnu da pamti i dan i datum i stadion i grad i da mu ne padne na pamet vise da pridje tribini ni kad igra na toj strani. Kad ga vec babo nije naucio pameti da bar Stilic to obavi. Puno je sebi za pravo dalo derle od 19 godina koje i nije zabilo gol.
Navijacu koji je pao zelim brz oporavak. Nije izgledao obecavajuce kad su ga unosili u kola, ali opet se nadam da nece ostaviti neke dugotrajnije posljedice.
Zao mi je sto Stilic, kad je vec krenuo u okrsaj sa Kulasinom, nije malom svezao jednu vaspitnu da pamti i dan i datum i stadion i grad i da mu ne padne na pamet vise da pridje tribini ni kad igra na toj strani. Kad ga vec babo nije naucio pameti da bar Stilic to obavi. Puno je sebi za pravo dalo derle od 19 godina koje i nije zabilo gol.
Navijacu koji je pao zelim brz oporavak. Nije izgledao obecavajuce kad su ga unosili u kola, ali opet se nadam da nece ostaviti neke dugotrajnije posljedice.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo na instagramu se izvinjava raji za nokaut.
Odgovor je jasan:
TREBO SI JAČE
Odgovor je jasan:
TREBO SI JAČE
- MocMahale444
Novinare strah vice i ulizuju mu se.
kulasinu najmilije ****, nemo nikad nista u zivotu ni on ni najmiliji njegovi. Cetnik bojac mu sestru guzio.
Ovako ces da gubis iz ofsajda, poniste ti cist gol. Sudija svira kako zeli **** mu djecu.
Treba to sv3 …..
kulasinu najmilije ****, nemo nikad nista u zivotu ni on ni najmiliji njegovi. Cetnik bojac mu sestru guzio.
Ovako ces da gubis iz ofsajda, poniste ti cist gol. Sudija svira kako zeli **** mu djecu.
Treba to sv3 …..
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bože sacuvaj o čemu oni raspravljaju ofsajd cist ko suza. Ova tema je nakaradna da je to Bogu za plakati.
Kulašina sljedeći put dočekati sa još većim zvižducima i oštrim startovima, tele malo je zaslužilo.
Tona igrača koji su igrali za nas i poslije nam zabijali nisu se ovako ponijelo, ovo je sramota. Eto nedavmo Kemo nam zabi u Banovićima pa ne slavi. Malo tele Kulašin je zaslužio zvižduke. Lik koji je otišao u rival a mogao je ostati (ostali su Subašić, Gasal, Beća, Drina pa eno ih sad igraju normalno). Ne znam kako ne možeš imati respekta za klub u kojem si proveo 5 godina (nije malo) i vrijeđat publiku.
Žao mi je stvarno šta smo napravili od utakmice, sad smo na -2 ali nije ni to nedostižan rezultat, na kraju krajeva isti Borac je pitarima na -13 uzeo titulu. Treba se i mora pojačat na proljeće. Ja sam nakon svega i dalje pozitivan i znam da mi itekako možemo do drugog mjesta, kojeg prižekljujemo.
Nadam se da suspenzija stadiona neće doći u obzir, možda jedino sjeverne tribine.
Na kraju krajeva dobro ispade po nas što je odgođen derbi jer bi mučili se u Zenici bez Santosa, a i pitanje je hoće li moći igrati i na Koševu.
Tona igrača koji su igrali za nas i poslije nam zabijali nisu se ovako ponijelo, ovo je sramota. Eto nedavmo Kemo nam zabi u Banovićima pa ne slavi. Malo tele Kulašin je zaslužio zvižduke. Lik koji je otišao u rival a mogao je ostati (ostali su Subašić, Gasal, Beća, Drina pa eno ih sad igraju normalno). Ne znam kako ne možeš imati respekta za klub u kojem si proveo 5 godina (nije malo) i vrijeđat publiku.
Žao mi je stvarno šta smo napravili od utakmice, sad smo na -2 ali nije ni to nedostižan rezultat, na kraju krajeva isti Borac je pitarima na -13 uzeo titulu. Treba se i mora pojačat na proljeće. Ja sam nakon svega i dalje pozitivan i znam da mi itekako možemo do drugog mjesta, kojeg prižekljujemo.
Nadam se da suspenzija stadiona neće doći u obzir, možda jedino sjeverne tribine.
Na kraju krajeva dobro ispade po nas što je odgođen derbi jer bi mučili se u Zenici bez Santosa, a i pitanje je hoće li moći igrati i na Koševu.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Prije crvenog kartona 50min onaj ga cetnik udara,vuce,cima,provocira ali cetnik Bilbija nista
Pobili se medjusobno
Pobili se medjusobno
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Meni je ono sinoć bilo gadno gledat i samo sam molio Boga da sudija svira kraj. Ono veze a fudbalom nema, ništa mi bolji nismo od njih, pali smo pod utisak njihovih provokacija. Nek smo izgubili, loše pripremljen meč. Znali smo da će nas provocirat, znali smo da će i sudija 50 50 situacije svirat u njihovu korist al džaba bošnjo se naloži ko čumur 
Santos čist crveni nažalost, ono što je naumio protivnički igrač to je i sproveo.
Cocalić gura golmana u petercu isto faul nažalost
Go iz ofsajda jest al bolje nismo ni zaslužili sinoć, sve bi igrače kaznio radi ponašanja i prigovaranja sudiji, kad čačkaš mečku još gore bude sto puta.
Još na sve ovo sigurno će nas kaznit sa jednom ili dvije utakmice bez gledalaca, novčano svakako. Santosa nemaš minimalno dvije utakmice, znači protiv Posušja i Leotara u najboljem slučaju ako ne bude Sarajevo bilo prije Leotara.
Sve u svemu jako veliki gubitnici sinoć. Tužno katastrofalno se osjećam nakon ove utakmice, gore nego kad nas Sarajevo dobije ett
Santos čist crveni nažalost, ono što je naumio protivnički igrač to je i sproveo.
Cocalić gura golmana u petercu isto faul nažalost
Go iz ofsajda jest al bolje nismo ni zaslužili sinoć, sve bi igrače kaznio radi ponašanja i prigovaranja sudiji, kad čačkaš mečku još gore bude sto puta.
Još na sve ovo sigurno će nas kaznit sa jednom ili dvije utakmice bez gledalaca, novčano svakako. Santosa nemaš minimalno dvije utakmice, znači protiv Posušja i Leotara u najboljem slučaju ako ne bude Sarajevo bilo prije Leotara.
Sve u svemu jako veliki gubitnici sinoć. Tužno katastrofalno se osjećam nakon ove utakmice, gore nego kad nas Sarajevo dobije ett
-
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme Hodzic uzima cistu loptu, sudija svira faul i zuti Hodzicu.
Sredina prvog poluvremna igrac Borca pavi DVA faula sudija pusta prednost i nakon toga ne daje karton, vec ga daje nasem igracu na zagrijavanju.
Igrac Borca COPA Santosa vuce udara i normalno da ce Santos onako reagovat.
Igraci Borca su bili maksimalno zasticeni i jos kaf na to dodamo lose vodjenje sa klupe i zatim nervozu drugaciji rezultat se nije ni ocekivao
Sredina prvog poluvremna igrac Borca pavi DVA faula sudija pusta prednost i nakon toga ne daje karton, vec ga daje nasem igracu na zagrijavanju.
Igrac Borca COPA Santosa vuce udara i normalno da ce Santos onako reagovat.
Igraci Borca su bili maksimalno zasticeni i jos kaf na to dodamo lose vodjenje sa klupe i zatim nervozu drugaciji rezultat se nije ni ocekivao
-
- Kontakt:
Sada svi pametnini eto znali sta ce se desiti. Niko iskreno da napise,niko da kaze sta se stvarno desavalo.
Ne bih se slozio da nije utakmica pripremljena kako treba,treba realno reci da onaj borac nije los sekunde,i sudije im nisu potrebne.
Sve je pocelo od samog sudije,koji je od samog pocetka tendeciozno sudio na stranu gostiju.
U 3 minuti su stigli autobusi sa lesevima,raja na sjeveru se vec bila uskomesala,oko 10 minute par leseva se pojavljuje na samom ulazu i vire,naravno to je raja vidjela i pocele su prozivke.
Prva grupa leseva kada je usla oko 15 minute nasi su ih zasuli svim i svacim izmedju ostalog i bakljama.
Dalo se naslutiti sta slijedi. Nisu svi lesevi ni usli nastao je haos. A na terenu je bio prekrsaj kod naseg gola,cini mi se Vego da je napravio.
Onda je jos vise krenuo haos,sve baklje koje su bacene na leseve,zavrsavale su kod nas,vracali su s tim da su poceli cupati stolice i policija ih je stjerala u cosak i vjerovatno bi tu i ostali da nisu poceli stolice cupati.
Na sjeveru je isto policija razmakla nase jos par metara i onda je krenulo izbacivanje i udarci od strane murije leseve. Svaki koji je podigao glavu dobio je pendrek.
Na terenu je samo ulje na vatru dodao onaj mali debil,koji je umislio da je zvijezda,pa prilikom postizanja gola,okretanje prema istoku i prstom pokazuje da je on gazda na terenu,normalno da je to iznerviralo navijace,ali i pojedine igrace borca,jer mu je neki lik prisao i kao jesi ti normalan sta radis.
Mogla se ona tekma drugacije odvijati,da nisu lesevi dosli,da je bio ko drugi bio sudija. A koliko se sjecam on je dao znak na centar prilikom Cocinog gola,ali ga je pomocni ponistio.
Sve u svemu jedna tekma iz koje se treba dobra pouka izvuci i analizirati. Nismo mi bili toliko losi koliko nam nisu dozvolili da igramo ljudi u crnom.
Izvinjavam se na velikom postu.
Ne bih se slozio da nije utakmica pripremljena kako treba,treba realno reci da onaj borac nije los sekunde,i sudije im nisu potrebne.
Sve je pocelo od samog sudije,koji je od samog pocetka tendeciozno sudio na stranu gostiju.
U 3 minuti su stigli autobusi sa lesevima,raja na sjeveru se vec bila uskomesala,oko 10 minute par leseva se pojavljuje na samom ulazu i vire,naravno to je raja vidjela i pocele su prozivke.
Prva grupa leseva kada je usla oko 15 minute nasi su ih zasuli svim i svacim izmedju ostalog i bakljama.
Dalo se naslutiti sta slijedi. Nisu svi lesevi ni usli nastao je haos. A na terenu je bio prekrsaj kod naseg gola,cini mi se Vego da je napravio.
Onda je jos vise krenuo haos,sve baklje koje su bacene na leseve,zavrsavale su kod nas,vracali su s tim da su poceli cupati stolice i policija ih je stjerala u cosak i vjerovatno bi tu i ostali da nisu poceli stolice cupati.
Na sjeveru je isto policija razmakla nase jos par metara i onda je krenulo izbacivanje i udarci od strane murije leseve. Svaki koji je podigao glavu dobio je pendrek.
Na terenu je samo ulje na vatru dodao onaj mali debil,koji je umislio da je zvijezda,pa prilikom postizanja gola,okretanje prema istoku i prstom pokazuje da je on gazda na terenu,normalno da je to iznerviralo navijace,ali i pojedine igrace borca,jer mu je neki lik prisao i kao jesi ti normalan sta radis.
Mogla se ona tekma drugacije odvijati,da nisu lesevi dosli,da je bio ko drugi bio sudija. A koliko se sjecam on je dao znak na centar prilikom Cocinog gola,ali ga je pomocni ponistio.
Sve u svemu jedna tekma iz koje se treba dobra pouka izvuci i analizirati. Nismo mi bili toliko losi koliko nam nisu dozvolili da igramo ljudi u crnom.
Izvinjavam se na velikom postu.
Ovaj mali je glup, ne znam zasto ikoga provocitati, a posebno sto vrijedis kada te vidi bilo koji skaut, ne zeli budalu u ekipi.
Edis unosi nervozu na teren i igrace kada se raspravlja sa sudijama. Nije prvi put. Morali smo bolje prioremiti tekmu.
Sudija odron, puno sitnih gresaka i uvukao nas u nervozu koju smo htjeli. Kosoric i Mekic, dobijanjem kartona na klupi, sta su dobili time dobro? Nista, pa ne budite glupi.
Edis unosi nervozu na teren i igrace kada se raspravlja sa sudijama. Nije prvi put. Morali smo bolje prioremiti tekmu.
Sudija odron, puno sitnih gresaka i uvukao nas u nervozu koju smo htjeli. Kosoric i Mekic, dobijanjem kartona na klupi, sta su dobili time dobro? Nista, pa ne budite glupi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Енвере & " &KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 nov 2022, 00:56Zakonom zabraniti da sva djeca izvan sarajevskog kantona treniraju u Zelji.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pomoću koje magije smo uzeti Borac? Pogotovo sa onim suđenjem. Šta je trebao da bude ofsajd 5m da bi rekli da je ofsajd? Ne kontam. 5 metara ili pola stopala je ofsajd.
U drugom poluvremenu svaki dobijen naš duel u njihovom šesnaestercu je sviran kao faul u napadu i kako ćeš gol zabiti?
A Kulašinu želim kidanje ligamenata i brz završetak karijere.
PoČetnik.
U drugom poluvremenu svaki dobijen naš duel u njihovom šesnaestercu je sviran kao faul u napadu i kako ćeš gol zabiti?
A Kulašinu želim kidanje ligamenata i brz završetak karijere.
PoČetnik.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.