Ja bi prije rekao da prva obećava dati više para od druge.
Druga ima više para ali im se baš i nedaju veliki iznosi.
Ko će ponuditi više i bolje vidjet ćemo.
Prva opcija Kevelj.
Druga opcija Hasić.
Nikšić je neka treća opcija.
Ja bi prije rekao da prva obećava dati više para od druge.
Hasic nije opcija, izjasnio se da nema snage da ovo sve izgura i to je to.
Ono sto me najvise od svega brine kod Kevelja je sto se lokalni menadzer nas kune u njega po gradu.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 20:32Hasic nije opcija, izjasnio se da nema snage da ovo sve izgura i to je to.
Smijesno koji ce ljudi biti na skupstini, Serif Spago, Hurda, Zlatko Guzin itd, pola ih nema nikakve veze s Velezom majku im raspalu j.ebem
Najgore od svega je sto Hurda okuplja ekipu s Keveljom a ovamo Niksic, Steta, Sose itd
Kevelj dao obecanje da ce nastaviti gdje je Hasic stao.
Primaju se pojedinci na ovu pricu sto govori on ce odmah dati otkaz Osimu, dovest ce novog trenera i par pojacanja, nastavit s izgradnjom stadiona itdCernica22 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 20:35Ono sto me najvise od svega brige kod Kevelja je sto se lokalni menadzer nas kune u njega po gradu.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 20:32Hasic nije opcija, izjasnio se da nema snage da ovo sve izgura i to je to.
Smijesno koji ce ljudi biti na skupstini, Serif Spago, Hurda, Zlatko Guzin itd, pola ih nema nikakve veze s Velezom majku im raspalu j.ebem
Najgore od svega je sto Hurda okuplja ekipu s Keveljom a ovamo Niksic, Steta, Sose itd
MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 20:32Hasic nije opcija, izjasnio se da nema snage da ovo sve izgura i to je to.
Ako hoces da gledas Velez u kojem Hurda vedri i oblaci i na taj nacin prikuplja glasace, bujrum. Zna se da tu nisu iskrene i postene namjere te da je cilj da sebi obezbjedi sto vise glasaca preko kluba.1922VFC1981 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 20:38Nemaju nikakvu vezu s Velezom a svako malo kanton/federacija/drzava gruhne pare Velezu(a ti ljudi na celu). Al cemo im zato **** sve po spisku![]()
Jadna nam majka kad smo ovakvi![]()
Nažalost to je ista struja. Kevelj je imao svađe sa Dudićem upravo zato jer je htio da “gura” Husarićeve igrače. Kevelj je sigurno moćan i može privući dosta novca, ali isto tako je dosta mutan lik. Nisam siguran koliko želim čovjeka njegovog profila u klubu.Cernica22 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 20:35Ono sto me najvise od svega brine kod Kevelja je sto se lokalni menadzer nas kune u njega po gradu.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 20:32Hasic nije opcija, izjasnio se da nema snage da ovo sve izgura i to je to.
Nisam mislio na Husarica, ali si me bas dodatno obradovao sadra1981 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:15Nažalost to je ista struja. Kevelj je imao svađe sa Dudićem upravo zato jer je htio da “gura” Husarićeve igrače. Kevelj je sigurno moćan i može privući dosta novca, ali isto tako je dosta mutan lik. Nisam siguran koliko želim čovjeka njegovog profila u klubu.Cernica22 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 20:35Ono sto me najvise od svega brine kod Kevelja je sto se lokalni menadzer nas kune u njega po gradu.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 20:32
Hasic nije opcija, izjasnio se da nema snage da ovo sve izgura i to je to.
Pika direktor,Kadra sd i pišamo ligu
Jaci od sda hdz snsd zajedno, povedite nas
Znam da nisi, ali taj na koga si mislio je varen i pečen sa HusarićemCernica22 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:27Nisam mislio na Husarica, ali si me bas dodatno obradovao sadra1981 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:15Nažalost to je ista struja. Kevelj je imao svađe sa Dudićem upravo zato jer je htio da “gura” Husarićeve igrače. Kevelj je sigurno moćan i može privući dosta novca, ali isto tako je dosta mutan lik. Nisam siguran koliko želim čovjeka njegovog profila u klubu.![]()
![]()
![]()
Vidi ovo legendo, vjerujem da si mladji dosta od mene pa su zato i ovako impulsivni tvoji postovi.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:07Ako hoces da gledas Velez u kojem Hurda vedri i oblaci i na taj nacin prikuplja glasace, bujrum. Zna se da tu nisu iskrene i postene namjere te da je cilj da sebi obezbjedi sto vise glasaca preko kluba.1922VFC1981 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 20:38Nemaju nikakvu vezu s Velezom a svako malo kanton/federacija/drzava gruhne pare Velezu(a ti ljudi na celu). Al cemo im zato **** sve po spisku![]()
Hocu da gledam Velez koji nije sluga politici nego obrnuto. Nijedan od njih nije “gruhnuo” nista svoje.
Pa trenutno ni jedna ni druga opcija nisu bas dobre za nas, Sose i Steta su super momci ali ih **** sto je i Niksic s njima koji nije nista bolje od Hurde da se razumijemo. Pisem iskljucivo za Hurdu jer ce njegova grupa biti u UO, ostali nemaju sanse i nece da imaju posla s Keveljom iz dosta razloga. Normalno da se trebaju ujediniti ali idemo u smjeru gdje ce samo jedna struja biti u klubu. Hasic je to drzao pod kontrolom i cim je dobio suspenziju sve se pocelo raspadati.1922VFC1981 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 22:08Vidi ovo legendo, vjerujem da si mladji dosta od mene pa su zato i ovako impulsivni tvoji postovi.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2022, 21:07Ako hoces da gledas Velez u kojem Hurda vedri i oblaci i na taj nacin prikuplja glasace, bujrum. Zna se da tu nisu iskrene i postene namjere te da je cilj da sebi obezbjedi sto vise glasaca preko kluba.1922VFC1981 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 20:38Nemaju nikakvu vezu s Velezom a svako malo kanton/federacija/drzava gruhne pare Velezu(a ti ljudi na celu). Al cemo im zato **** sve po spisku![]()
Hocu da gledam Velez koji nije sluga politici nego obrnuto. Nijedan od njih nije “gruhnuo” nista svoje.
Prije svega mene bi bila sramota jbt majku ijednom clanu od ovih 49 ljudi u skupstini, skupstini koja je izabrala Hasica za predsjednika i donijela mnogo uspjeha nasem Velezu.
Druga stvar, pominjes glasove/glasace za hurdu za kojeg me zaboli qrc a ne spominjes drugu stranu kako si gore napisao-stranu niksica? On kako sam te razumio ne prikuplja glasove za izbore?
Pominjes u negativnom kontekstu kevelja koji je bio ukoliko se dobro sjecam od prvog dana u UO, onom UO koji je najuspjesniji u zadnjih 30godina?(a da bi bio u UO morao si sudjelovat sa 100.000 konvertibilnih maraka na godisnjem nivou)
Pominjes kako niko od njih nije dao svoj novac klubu, a sad pronadji na internetu koji klub je u posljednje 4 godine najvise novca dobio od vlasti sa svih nivoa, pa pronadji koliko smo dobijali do 2016?
Zadnjih par mjeseci konstanto pisem kako se trebamo ujediniti i sklopiti vecu,snazniju upravu a ne podjeliti kao sto ti dijelis u svojim postovima.
Samo svi zajedno mozemo nastaviti dalje graditi Velež, podjele na ove i one nece donijet nista dobro!