FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovi sto brane Mirvica i Ayle sigurno su se uhljebili na redovma i dobra primanja od strane Mirvica ili neko im blizak pa im toliko zao da ode,a sto klub tone to nema veze,ko veli da ja ugrabim sta dok je tu poslije sta bude bude,bitno im da npr Suljaga kapiten ima redovna primanja a sto seta po terenu to nista,dobar Mirvic sve placa redovno 

Sloboda se je skoro ugasila, pa cak i Celik, Velez do prije par godina dok ih nije Husnic preuzeo koji ima pare. Niko se ne gasi sam od sebe pasa nego te izbace na najmanju mogucu ligu pa moras sve na novo i sve ispocetka. Nije se ni Olimpik ugasil tek tako nego su jednostavno odlucili da ne zele da igraju prvu ligu i tako su se lagano i ugasili.Osttribine je napisao/la: ↑06 nov 2022, 17:34A ko je to u nasoj ligi proglasio bankrot ili se pak ugasio od klubova ne racunajuci onaj Olimpik koji nije imao nikakvu svrhu postojanja. Najbolji strucnjak u BiH, a mozda i sire za Akademiju kazes, to mislis na Dogana koji taj posao od neki dan online odradjuje ili, i povrh svega kazes PAR losih rezultata, pa jesi li ti dobar s mozgom, godinu dana se brukamo iz sedmice u sedmicu, istorijske bruke dozivljavamo od samostalnosti RBiH, na pragu smo dvije vezane sezone bez nastupa u Evropi. Pa bez investitora smo Evropu gotovo redovno igrali, i bili na pragu grupne faze EL. Progledajte malo a ne ko pokvarena ploca vrtiti pricu da bi se ugasili, sto se evo komsije ne ugase, Sloboda, Čelik, ovaj onaj. To da li ce napraviti dugovanja i ispaliti se, o tom potom, nemoj se bas zakleti. Činjenica je da klub pod rukovodstvom Ismira Mirviča konstantno tone, puno bolje je to izgledalo i sa Tanom i Namom ma koliko i oni gresaka da su imali.ubipara je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:12-Spasio klub od bankrota.PapirnaMarka je napisao/la: ↑06 nov 2022, 10:47
Samo treba fino pogledati šta je radio od dolaska u klub.
Gala večerice, vraćanje Poture, preseravanje sa objavama na stranici kluba "lajk i Ismir ostane još jedan dan", angazovanje Ayle, vracanje Hadzije, dopustanje da se pljuje onako po Velkoskom, Hebibovicu i Dupovcu kakvi god da su, Sejo Brajlovic i gatanje, finale kupa sa Izetbegovicem i Skakom, cirkuzanje Ayle u loži sa Jalom i Bubom i priča o smjeni Vasoskog, najbolji klub na Balkanu za 2 godine, objave "nema pobjedničkih slika", rezultatski kolaps vec godinu, onda kao vrhunac svega toga sponzorisanje kriminalca Stojnića i sad još ove poruke vrle direktorice.
I onda se nadju neki da pisu sve ok, sve bajno i krasno, pretjeruje se sa kritikama.
-Doveo najboljeg strucnjaka u BiH a mozda i sire zaduzenog za Akademiju.
-Nabavio bruku nekih medicinskih stvari za prvi tim
-Ulaze u klub i po svemu ima dobre namjere.
Da li je napravio par gresaka ? Jeste ali sta sad treba da ga tjeramo jer je napravio losu procjenu u nekim ljudima jel? Pa covjek ulaze svoj novac u klub, daje svoje pre i placa radnike redovno. Ne treba tjerat sve i svakoga samo zbog par losih rezultata prvog tima.
Samo istinski neprijatelji kluba mogu reci da je on najveci neprijatelj kluba. Kako mozes reci to za nekoga ko te je od bankrota spasio i od gasenja. Da je neprijatelj kluba napravio bi dugovanja i samo se ispalio, ali nije. Tako da vecina vas ovdje pojma nema sta pisu nego samo pisete neke gluposti i ofirate se.
Drugo poredis kone sa nama, ok super poredjenje. Evo zeljo nije 15godina osvojio titule a ni kupa. Nisu u evropi igrali evo ima zadnjih 7-8god, imaju dugova i malo im fali da ih zadesi ista sudbina Celika. Jel ti pasa imas oci pa da si pored ociju slijep da ne vidis da ljudi moljakaju koje kakve likove da im budu investitori a niko nece. Sto li? Jos imaju imovinu i tradiciju iza njih i jedan su od najstarijih klubova u drzavi. Kad vec njih spominjes pa pogledaj njihovu posjetu gdje im je svaku domacu utakmicu puna grbavica. Ljudi prave akcije koje kakve, stavljaju cjene ulaznica 20km za sve tribine ne bi li se iscupali iz dugova, i pored toga su im pune tribine. Sve to rade iskljucivo radi ljubavi prema klubu jer hoce da pomognu koliko mogu. E ovdje kod nas je skroz druga prica, cim nema rezultata nema ni navijaca, neki najavljuju bojkote kojekakve, nece kao da idu na utakmicu ako nismo dobili zadnjih 5 utakmica itd. Jel vidis razliku u nasem i njihovom mentalitetu? Mi samo prosle god nismo u evropi igrali dok oni nisu u zadnjih 10 sezona, pa opet nisu toliko navijaci nezadovoljni kolko su nasi.
Ok, razumijem nezadovoljstvo rezultatima, pa i ja sam nezadovoljan rezultatima i ljut sam, al nisam glup pa da tjeram i da omalovazavam jedinu svijetlu tacku u svom ovom crnilu.
Kazes kako je sve to bolje bilo sa Tanom i Namom jel? Tan koji ni ne zna koje igrace imas pa ga sabra okretala kako je stigla, isto tako i za Nama. Pa taj isti Nam te je ostavio u dugovima koje je Mirvic sam moral da vrati i da isplati sve i svakoga. Jesil dobar u glavi da kazes da je sve to bolje bilo sa Tanom i Namom. Ocigledno si samo navijac rezultata jer si slijep i pored ociju kojih imas.
Svi ovi instalirani ljudi na tim nekim izmišljeno bitnim funkcijama (uključujući kapitena i još par igrača) se ponašaju kao da su Bogom dani.. kao da nam čine uslugu svojim prisustvom i mi im zaboga trebamo biti zahvalni.
Nevezano ba za rezultate. Nije u redu tako se ponašati prema navijačima..
Štošta nije u redu, a ponajviše to što nas se dovodi u situaciju da se jedni sa drugima svađamo.. pa da nam se šuga iz seoskih klubova smije.
Nevezano ba za rezultate. Nije u redu tako se ponašati prema navijačima..
Štošta nije u redu, a ponajviše to što nas se dovodi u situaciju da se jedni sa drugima svađamo.. pa da nam se šuga iz seoskih klubova smije.
The saddest thing in life is wasted talent.
Da je moglo bolje sa mirvicem, moglo je. Isto tako bez njega bi bili u goroj situaciji nego onomad sa jahovicem i virslama. Ne treba srati po covjeku, to je ruzno. Ja ne sumnjam u njegove namjere i da je srcan kad je u pitanju sarajevo, isto tako da je dovoljno inteligentan da vidi da su potrebne neke promjene
Je li MOZZART zadovoljan?
100% se slazem, samo ljudi ovdje kudd mirvica jer placa fudbalere kolko ih placa a oni se ne zalazu na terenu. Pa nije mirvic ni trener niti je skaut niti je SD. Jel se mogao okruzit boljim ljudima? Apsolutno da, ali da li je kriv i 1% od ovoga sto se desava trenutno, nije.boki86 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 17:58Da je moglo bolje sa mirvicem, moglo je. Isto tako bez njega bi bili u goroj situaciji nego onomad sa jahovicem i virslama. Ne treba srati po covjeku, to je ruzno. Ja ne sumnjam u njegove namjere i da je srcan kad je u pitanju sarajevo, isto tako da je dovoljno inteligentan da vidi da su potrebne neke promjene
Zasto mu je hadzija SD? Vjerovatno zato jer je vidio da je Emir covjek koji je pravio ekipu gdje smo osvojili duplu krunu, titulu i kup. Te reference su mu i dale za povoda da ga ponovo angazuje i da proba ponovo sastaviti ekipu koja odgovara treneru. Da li je bilo boljih rijesenja za tu poziciju, mozda i jeste, ali emiru idu u prilog prijasnji rezultati i uspjesi koje je napravio.
Za direktora kluba nemam sta da govorim, kad sama ona izjavi da veze nema sa fudbalom znaci da je fula u startu, ali ako se vec emir tu pita za sportski segment onda je ona tu za marketing, i da zavrsava neke sponzore, sto i radi.
- Osttribine
- Kontakt:
Prvo ne lupetaj i ne nabrajaj tolike godine kod komsija bez titule i Evrope jer nije tacno, ne cekaju titulu 15 godina nego ce naredne biti 10, a nije tacno ni da u Evropu nisu izasli 7 godina, bili su u Evropi prije dvije godine. Druga stvar niti se Sloboda ugasila, a niti Čelik, Čelik je ispao u drugu ligu, a niko ih nije izbacio u Kantonalnu, sami su se na taj potez odlucili misleci da ce sa tim potezom prije dugove vratiti.ubipara je napisao/la: ↑06 nov 2022, 17:56Sloboda se je skoro ugasila, pa cak i Celik, Velez do prije par godina dok ih nije Husnic preuzeo koji ima pare. Niko se ne gasi sam od sebe pasa nego te izbace na najmanju mogucu ligu pa moras sve na novo i sve ispocetka. Nije se ni Olimpik ugasil tek tako nego su jednostavno odlucili da ne zele da igraju prvu ligu i tako su se lagano i ugasili.Osttribine je napisao/la: ↑06 nov 2022, 17:34A ko je to u nasoj ligi proglasio bankrot ili se pak ugasio od klubova ne racunajuci onaj Olimpik koji nije imao nikakvu svrhu postojanja. Najbolji strucnjak u BiH, a mozda i sire za Akademiju kazes, to mislis na Dogana koji taj posao od neki dan online odradjuje ili, i povrh svega kazes PAR losih rezultata, pa jesi li ti dobar s mozgom, godinu dana se brukamo iz sedmice u sedmicu, istorijske bruke dozivljavamo od samostalnosti RBiH, na pragu smo dvije vezane sezone bez nastupa u Evropi. Pa bez investitora smo Evropu gotovo redovno igrali, i bili na pragu grupne faze EL. Progledajte malo a ne ko pokvarena ploca vrtiti pricu da bi se ugasili, sto se evo komsije ne ugase, Sloboda, Čelik, ovaj onaj. To da li ce napraviti dugovanja i ispaliti se, o tom potom, nemoj se bas zakleti. Činjenica je da klub pod rukovodstvom Ismira Mirviča konstantno tone, puno bolje je to izgledalo i sa Tanom i Namom ma koliko i oni gresaka da su imali.ubipara je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:12
-Spasio klub od bankrota.
-Doveo najboljeg strucnjaka u BiH a mozda i sire zaduzenog za Akademiju.
-Nabavio bruku nekih medicinskih stvari za prvi tim
-Ulaze u klub i po svemu ima dobre namjere.
Da li je napravio par gresaka ? Jeste ali sta sad treba da ga tjeramo jer je napravio losu procjenu u nekim ljudima jel? Pa covjek ulaze svoj novac u klub, daje svoje pre i placa radnike redovno. Ne treba tjerat sve i svakoga samo zbog par losih rezultata prvog tima.
Samo istinski neprijatelji kluba mogu reci da je on najveci neprijatelj kluba. Kako mozes reci to za nekoga ko te je od bankrota spasio i od gasenja. Da je neprijatelj kluba napravio bi dugovanja i samo se ispalio, ali nije. Tako da vecina vas ovdje pojma nema sta pisu nego samo pisete neke gluposti i ofirate se.
Drugo poredis kone sa nama, ok super poredjenje. Evo zeljo nije 15godina osvojio titule a ni kupa. Nisu u evropi igrali evo ima zadnjih 7-8god, imaju dugova i malo im fali da ih zadesi ista sudbina Celika. Jel ti pasa imas oci pa da si pored ociju slijep da ne vidis da ljudi moljakaju koje kakve likove da im budu investitori a niko nece. Sto li? Jos imaju imovinu i tradiciju iza njih i jedan su od najstarijih klubova u drzavi. Kad vec njih spominjes pa pogledaj njihovu posjetu gdje im je svaku domacu utakmicu puna grbavica. Ljudi prave akcije koje kakve, stavljaju cjene ulaznica 20km za sve tribine ne bi li se iscupali iz dugova, i pored toga su im pune tribine. Sve to rade iskljucivo radi ljubavi prema klubu jer hoce da pomognu koliko mogu. E ovdje kod nas je skroz druga prica, cim nema rezultata nema ni navijaca, neki najavljuju bojkote kojekakve, nece kao da idu na utakmicu ako nismo dobili zadnjih 5 utakmica itd. Jel vidis razliku u nasem i njihovom mentalitetu? Mi samo prosle god nismo u evropi igrali dok oni nisu u zadnjih 10 sezona, pa opet nisu toliko navijaci nezadovoljni kolko su nasi.
Ok, razumijem nezadovoljstvo rezultatima, pa i ja sam nezadovoljan rezultatima i ljut sam, al nisam glup pa da tjeram i da omalovazavam jedinu svijetlu tacku u svom ovom crnilu.
Kazes kako je sve to bolje bilo sa Tanom i Namom jel? Tan koji ni ne zna koje igrace imas pa ga sabra okretala kako je stigla, isto tako i za Nama. Pa taj isti Nam te je ostavio u dugovima koje je Mirvic sam moral da vrati i da isplati sve i svakoga. Jesil dobar u glavi da kazes da je sve to bolje bilo sa Tanom i Namom. Ocigledno si samo navijac rezultata jer si slijep i pored ociju kojih imas.
Druga stvar Sarajevo nije Čelik kao sto nije ni Željo, kakvi god da smo najveci smo klubovi u ovoj ligi i uvijek se iznalazilo rjesenje za krizne situacije. A j.ebem i tebe i rezultat, sa ovim klubom sam isao svugdje od devedesetih godina pa na ovamo kad se u sezonu ulazilo sa svakakvim najavama, a objektivno nismo imali ekipu za najvece domete, a sada sa svim tim kao sredstvima trebate da nas ubijedite da nam je igranje Evrope jednom u 3 godine ok domet, treba vremena sta li da se to poslozi. Druga stvar kao sto kazes zavrtali Tana i Nama, a ovog vaseg Sveca ne zavrcu jel, vi sve znate, niko pojma nije imao ko je ovaj lik dok nije dosao u nas klub i sad tvrdite da sve sto radi je ispravno. J.ebavali smo svi majke i Poturi i Hadzicu pa ih lik opet vrati u klub. Lik ili je totalno šašav ili ovo sve svjesno radi. Mozete se na glavu nasaditi i braniti ga, ali je cinjenica da pod njegovim predsjedavanjem sportski tonemo.
A i generalno se raja bruka s tim nekim kladioničarskim teorijama zavjere. Šta vam je ba, nije 98-a.. kladionice danas ubiše pare.
Ne trebaju im rezultati da zarade.
Imaju ba i oni zakone, procese licenciranja.. stvarno ne kontam da se uopšte može misliti da se lafo nešto štima.
Ne trebaš biti nuklearni fizičar da skontaš.
EDIT. Jedino razumijem ako misle da nam šuhu vežu te "haram pare". Ipak su od Turkisha i ostalih halal.
The saddest thing in life is wasted talent.
Mi smo u biti dobili investitore koje investiraju samo u dugove onog prethodnika, mi kao treba da budemo sretni što nismo u nekoj nižoj ligi(što nebi bili al eto kao potencira se),dodje Tan pokrije one dugove,dodje Nam pokrije njegove,dodje Mirvic pokrije njegove,tako ce iduci pokriti Mirviceve i tako u krug.
Pa ja mislim da smo jedinstveni u svijetu gdje imas kao investitora koji investira ni u šta sem u dugove i tekuce obaveze i eto gleda se da se bude pozitivna nula kao neka(mada uvijek bude minus)
Stadion ništa investirano nikad nije,hajd dobro nije naš pa necu ni zamjeriti,igracki kadar pa ništa od kad znas za Sarajevo dovodio si slobodne i igrace bez ugovora,dakle sa investitorima se nismo pomjerili sa mjesta po pitanju igraca,to je apsurd.Cak sad imaš Mirvica koji je kao gledao da smanji troškove ekipe da to nije tako skupo kao kod Nama
Jedino što su u Butmiru i to oko akademije što se promjenilo to je nešto vidjljivo i pohvalno,ovo ostalo apsolutno ti nemas razliku neku s tim što mi mozda imamo veca ocekivanja sto je normalno jel kao logicno bi bilo da kad imas stabilne finansije da to ide ka necemu,ali ono kažem apsurd mi je da imas investirore i da dovodis igrace na isti nacin kao prije 20 godina.S tim što mozes komotno reci da smo ko kokuzi mozda i bolje igrace dovodili pojedinacno,bar se meni tako cini.
Pa ja mislim da smo jedinstveni u svijetu gdje imas kao investitora koji investira ni u šta sem u dugove i tekuce obaveze i eto gleda se da se bude pozitivna nula kao neka(mada uvijek bude minus)
Stadion ništa investirano nikad nije,hajd dobro nije naš pa necu ni zamjeriti,igracki kadar pa ništa od kad znas za Sarajevo dovodio si slobodne i igrace bez ugovora,dakle sa investitorima se nismo pomjerili sa mjesta po pitanju igraca,to je apsurd.Cak sad imaš Mirvica koji je kao gledao da smanji troškove ekipe da to nije tako skupo kao kod Nama
Jedino što su u Butmiru i to oko akademije što se promjenilo to je nešto vidjljivo i pohvalno,ovo ostalo apsolutno ti nemas razliku neku s tim što mi mozda imamo veca ocekivanja sto je normalno jel kao logicno bi bilo da kad imas stabilne finansije da to ide ka necemu,ali ono kažem apsurd mi je da imas investirore i da dovodis igrace na isti nacin kao prije 20 godina.S tim što mozes komotno reci da smo ko kokuzi mozda i bolje igrace dovodili pojedinacno,bar se meni tako cini.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 06 nov 2022, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja niti koga branim niti napadam. Iznosim svoje misljenje isto kao i ti a mi se mozemo sloziti ili ne, ali nema potrebe da psujes ovdje i da budes vulgaran. To sto pratis klub od devedesetih ti ne daje za pravo da budes barbar i da se ponasas ko kakav krelac. Govoris kako nam je bolje bilo sa Namom koji te je ostavio u dubiozi i dugovima koje je Mirvic sam morao da vrati da ne bi zavrsili kao Celik. Jel si svjestan sta pricas? Ok fulio sam par godina sto se tice zelje i njihove suse ali sta ima veze, moj argument je i dalje validan. Nije investitor ni trener ni skaut ni SD. Hadzic ima referense koje su ga vratile na poziciju SDa. Jel mozda mirvic mogao izabrat nekog drugog, mozda i jeste ali koga ako je ovaj vec bio u klubu i naosvajao se titula. Za poturu nemam sta reci, nebitna osoba skroz. Meni jedino sto ne pase je direktor kluba koji nema dodirne tacke sa sportom, ali opet ako je Emir odgovoran za sportski segment onda je ona tu za marketing i da nalazi sponzore. To sto govoris kako sportski segment ide nizbrdo otkako je Mirvic tu i sto krivis njega pokazuje da ti nemas pojma koja je uloga investitora a nemas pojma ni o sportu uopste. Jel su trebali navijaci Chelsea da tjeraju Abramovica kad ih nije islo?Osttribine je napisao/la: ↑06 nov 2022, 18:12Prvo ne lupetaj i ne nabrajaj tolike godine kod komsija bez titule i Evrope jer nije tacno, ne cekaju titulu 15 godina nego ce naredne biti 10, a nije tacno ni da u Evropu nisu izasli 7 godina, bili su u Evropi prije dvije godine. Druga stvar niti se Sloboda ugasila, a niti Čelik, Čelik je ispao u drugu ligu, a niko ih nije izbacio u Kantonalnu, sami su se na taj potez odlucili misleci da ce sa tim potezom prije dugove vratiti.ubipara je napisao/la: ↑06 nov 2022, 17:56Sloboda se je skoro ugasila, pa cak i Celik, Velez do prije par godina dok ih nije Husnic preuzeo koji ima pare. Niko se ne gasi sam od sebe pasa nego te izbace na najmanju mogucu ligu pa moras sve na novo i sve ispocetka. Nije se ni Olimpik ugasil tek tako nego su jednostavno odlucili da ne zele da igraju prvu ligu i tako su se lagano i ugasili.Osttribine je napisao/la: ↑06 nov 2022, 17:34
A ko je to u nasoj ligi proglasio bankrot ili se pak ugasio od klubova ne racunajuci onaj Olimpik koji nije imao nikakvu svrhu postojanja. Najbolji strucnjak u BiH, a mozda i sire za Akademiju kazes, to mislis na Dogana koji taj posao od neki dan online odradjuje ili, i povrh svega kazes PAR losih rezultata, pa jesi li ti dobar s mozgom, godinu dana se brukamo iz sedmice u sedmicu, istorijske bruke dozivljavamo od samostalnosti RBiH, na pragu smo dvije vezane sezone bez nastupa u Evropi. Pa bez investitora smo Evropu gotovo redovno igrali, i bili na pragu grupne faze EL. Progledajte malo a ne ko pokvarena ploca vrtiti pricu da bi se ugasili, sto se evo komsije ne ugase, Sloboda, Čelik, ovaj onaj. To da li ce napraviti dugovanja i ispaliti se, o tom potom, nemoj se bas zakleti. Činjenica je da klub pod rukovodstvom Ismira Mirviča konstantno tone, puno bolje je to izgledalo i sa Tanom i Namom ma koliko i oni gresaka da su imali.
Druga stvar Sarajevo nije Čelik kao sto nije ni Željo, kakvi god da smo najveci smo klubovi u ovoj ligi i uvijek se iznalazilo rjesenje za krizne situacije. A j.ebem i tebe i rezultat, sa ovim klubom sam isao svugdje od devedesetih godina pa na ovamo kad se u sezonu ulazilo sa svakakvim najavama, a objektivno nismo imali ekipu za najvece domete, a sada sa svim tim kao sredstvima trebate da nas ubijedite da nam je igranje Evrope jednom u 3 godine ok domet, treba vremena sta li da se to poslozi. Druga stvar kao sto kazes zavrtali Tana i Nama, a ovog vaseg Sveca ne zavrcu jel, vi sve znate, niko pojma nije imao ko je ovaj lik dok nije dosao u nas klub i sad tvrdite da sve sto radi je ispravno. J.ebavali smo svi majke i Poturi i Hadzicu pa ih lik opet vrati u klub. Lik ili je totalno šašav ili ovo sve svjesno radi. Mozete se na glavu nasaditi i braniti ga, ali je cinjenica da pod njegovim predsjedavanjem sportski tonemo.
Ode Listica na +7, bravo manekeni
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
7 bodova zaostatka za širokim. Hvala Dudiću, Hadžiću, Mirviću, Ayla…
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kroz ligu skoro da i nemamo sansi za evropu...ali zato kroz kup ne mozemo sigurno 
-
- Kontakt:
Ma nace ovi branioci 300 razloga zasto smo kao babe na terenu,zasto nas 2 sezone nece biti u evropi,valja uigrat ove curice,bas me cudi kako se uigrase ovih 15 novih igraca iz SB za polusezonu? Posto nece biti evrope daj barem uvedi kadete nek se uigraju barem neke koristi od njih
Ima jos dosta da se igra.
Mi mozemo igrati Kup sljiva u Gradačcu elitno takmicenje 

Po nekim selima iskupe igrace i budu ispred nas 7 bodova...niko od ovih nema preko 2 milje platu siguran sammosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 18:43Ma nace ovi branioci 300 razloga zasto smo kao babe na terenu,zasto nas 2 sezone nece biti u evropi,valja uigrat ove curice,bas me cudi kako se uigrase ovih 15 novih igraca iz SB za polusezonu? Posto nece biti evrope daj barem uvedi kadete nek se uigraju barem neke koristi od njih
Ma smijesni su izgovori mnogimosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 18:43Ma nace ovi branioci 300 razloga zasto smo kao babe na terenu,zasto nas 2 sezone nece biti u evropi,valja uigrat ove curice,bas me cudi kako se uigrase ovih 15 novih igraca iz SB za polusezonu? Posto nece biti evrope daj barem uvedi kadete nek se uigraju barem neke koristi od njih
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Lavcina, ledesma, MaroonWhite1946, Simi i 57 gostiju.