PS:'Mal da zaboravim.Od sve srece tek sutra sam primjetio da je bili pismo u pismu.Nas pouzdani štoper Breno nas je takodje darova'o al sa ness manjim iznosom od 24 € (kaze da nije im'o vise-VISOK DATUM)
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Centre forward
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Pozz mojim Bavarcima, nije me ness bilo, et' padoh na ispitu zbog onih vasih kilometarskih postova, citajuci ih, tako da sam zanemario svoje skripte i skriptice
.Al' nije to ness ni lose,jutros sam u postanskom sanducicu nasao koverat na kojem je pisalo ime Holgera Badstubera,kojeg slucajno poznajem, te sam u istoj nasao 57 € i pismo u kojem pise da te evrove podijelim sa svojim bavarcima,kaze sad kad vam bude repka igrala da napravimo "dernek", te nam se od sveg srca zahvaljuje sto smo ga opjevali na forumu
PS:'Mal da zaboravim.Od sve srece tek sutra sam primjetio da je bili pismo u pismu.Nas pouzdani štoper Breno nas je takodje darova'o al sa ness manjim iznosom od 24 € (kaze da nije im'o vise-VISOK DATUM)

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Heh, ma da li je saga "Badstuber" konacno zavrsila svoj tok na ovom forumu
Nadam se da jeste, jer je vec postalo malikice dosadno sve to za ispratiti...ali uspio sam
Moje licno misljenje je da momak ( za mene
) posjeduje kvalitet da bude jedan vrstan stoper, samo mu treba dati vremena i prostora. Ono sto mu je pruzeno do sada je, mislim, vise nego dobro iskoristio i za sezonu-dvije cemo imati jako dobrog zadnjeg igraca, koji ce nam biti najcvrsci oslonac u odbrani.
Hehe, s obzirom na godine, nadam se da cu to i dozivjeti...
Moje licno misljenje je da momak ( za mene
Hehe, s obzirom na godine, nadam se da cu to i dozivjeti...
Thomas Müller - Fußballgott
- moustapha
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Prize: 2999 Euro
ima i ona legendarna edicija
4444 Euro
- schweinsteiger
- Kontakt:
teska 28 kg :Omoustapha je napisao/la:Prize: 2999 Euro
vjerujte mi,da mi je plata 10 000 €,kupio bih sebi
@anton
opet cu se slozit
ali barem kod rezultata 3:0,pa i 2:0 ja bih mu davao sanse i ja mislim da bi i Klose bio zadovoljan tako
#miasanmia
- Centre forward
- Kontakt:
Robben se haman opet povrijedio.A u PM 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
ma nije se povrijedo samo manju bol ima u preponama.uglavnom igra protivm mainza.
- Centre forward
- Kontakt:
S' obzirom da smo u labavim odnosima sa nafakom, ohrabrujuca vijest.GAL je napisao/la:ma nije se povrijedo samo manju bol ima u preponama.uglavnom igra protivm mainza.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
ma necu nikako da pomisljam na to da se roben ponovo ozlijedio nije to nista oglusio sam se na to bolje receno zažmirio sam,,,dosta smo baksuzili sa tim povredam ove godine,,idemo tuci mainca a BVB ce da prospe bodove sa st.paulijem
VOLIM BAYERN
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
achtung, achtung
robi, kao i gomi, su spremni za subotnji mec protiv tuchelove ekipe.
negdje u martu chris i ekipa zele sjesti i razmotriti prijevremeno produzenje kroosovog ugovora. pametno.
negdje u martu chris i ekipa zele sjesti i razmotriti prijevremeno produzenje kroosovog ugovora. pametno.
Vom Jäger zum Gejagten
jel neko upoznat sa pricom da bi Hulk trebo na kraju godine da dodje
samo neznam kakvu bi ulogu imo u timu i na kojem bi mjestu igrao
- Omerbavarac
- Kontakt:
Niko nije upoznat i od toga barem za sada nema nista.don_burza je napisao/la:jel neko upoznat sa pricom da bi Hulk trebo na kraju godine da dodje
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anton 1983
- Kontakt:
Bio sam u krivu kada sam reko da se Iličevića više neće dovoditi u kontakt sa Bayernom...Nerlinger je izjavio da ga pratimo, e sad dal ćemo ga dovesti ili ne brijem da to ovisi o njemu samom i o tome kakvim će se pokazati!
Ali Iličević u Bayernu?
Olić mi je kolko tolko bio jasTan, kad sam ćuo Pranjić opo sam sa stolice i sada iličević?
Ali Iličević u Bayernu?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
je li to provjerena informacija??? Vidim neki spominju da je u pitanju povreda prepona?geronimo je napisao/la:achtung, achtungrobi, kao i gomi, su spremni za subotnji mec protiv tuchelove ekipe.
Stern des Südens
- anton 1983
- Kontakt:
da sigurno je da mu to neće raditi probleme, no to neznači da neće iskrnuti neki novi. oš link na švapskom?proFCB je napisao/la: je li to provjerena informacija??? Vidim neki spominju da je u pitanju povreda prepona?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
moze!anton 1983 je napisao/la:da sigurno je da mu to neće raditi probleme, no to neznači da neće iskrnuti neki novi. oš link na švapskom?proFCB je napisao/la: je li to provjerena informacija??? Vidim neki spominju da je u pitanju povreda prepona?
Stern des Südens
uh bi volio da roben nemogne igrati na meazzi
,bojim ga se nekako sve me strah hvata od njegove brzine 
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Tvoj je strah opravdan u svakom smislu,ne igra se protiv najboljih bas tako cestoamell je napisao/la:uh bi volio da roben nemogne igrati na meazzi![]()
,bojim ga se nekako sve me strah hvata od njegove brzine
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick