alemsa je napisao/la: ↑05 nov 2022, 20:32Cuj technolol89 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 15:21Samo techno i rap ostalo ništaOtelo je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:46
[media]https://www.you/watch?v=KDKjAiVQBfM[/media]
Top 5 pjesama snimljenih na Balkanu ikad![]()
![]()
Ovog se sjecam, i ovog:
Breakdancali smo uz ovu zadnju![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Njegova target grupa su djeca i balavci,nekad mi bude smiješan ali sve se svodi na dječije, školske, srednjoškolske fazone.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Glupe fore, al on je smijesan sam po sebi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ne znam za vas ali meni su ove nove tehnologije uništile draž gledanja filmova ili generalno gledanja dužih sadržaja, naučio sam se da video poentira u 30 sekundi gledanja, i sve što traje više od par minuta nemam živaca gledati. Film upalim, i sigurno gledam 5 mintua, i ako me ne zainteresira u tom vremenu odmah gasim.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ja npr. ne uzivam nikako u gledanju filma ako je 4K ili neki full hd, tacno mi ljepse sa ne tako savrsenom i fluidnom slikom, npr. nesto iz kasnih 1990-tih ili ranih 2000-tihsljivo je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:06Ne znam za vas ali meni su ove nove tehnologije uništile draž gledanja filmova ili generalno gledanja dužih sadržaja, naučio sam se da video poentira u 30 sekundi gledanja, i sve što traje više od par minuta nemam živaca gledati. Film upalim, i sigurno gledam 5 mintua, i ako me ne zainteresira u tom vremenu odmah gasim.

Don't believe the hype.
joj vidio bi te da nosiš cale i imas dioptriju kako bi uživao hu losijoj sliciakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:17Ja npr. ne uzivam nikako u gledanju filma ako je 4K ili neki full hd, tacno mi ljepse sa ne tako savrsenom i fluidnom slikom, npr. nesto iz kasnih 1990-tih ili ranih 2000-tihsljivo je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:06Ne znam za vas ali meni su ove nove tehnologije uništile draž gledanja filmova ili generalno gledanja dužih sadržaja, naučio sam se da video poentira u 30 sekundi gledanja, i sve što traje više od par minuta nemam živaca gledati. Film upalim, i sigurno gledam 5 mintua, i ako me ne zainteresira u tom vremenu odmah gasim.![]()

Za horore bi preferirao da se što "lošiji" snimak, onda mi je još strašniji. I upravu si, predobar snimak mi oduzima pažnju od detalja (osim ako film i nije napravljen zbog dobrog snimka).akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:17Ja npr. ne uzivam nikako u gledanju filma ako je 4K ili neki full hd, tacno mi ljepse sa ne tako savrsenom i fluidnom slikom, npr. nesto iz kasnih 1990-tih ili ranih 2000-tihsljivo je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:06Ne znam za vas ali meni su ove nove tehnologije uništile draž gledanja filmova ili generalno gledanja dužih sadržaja, naučio sam se da video poentira u 30 sekundi gledanja, i sve što traje više od par minuta nemam živaca gledati. Film upalim, i sigurno gledam 5 mintua, i ako me ne zainteresira u tom vremenu odmah gasim.![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lik bukvalno dollar store verzija Flighta odnosno flight reacts. Humor nivo ispod Omče
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Za koga cete glasat za kantu godine?
Nesto mi nema ko prije onih kandidata za koje znas da ce pobijedit prije nego sto izbori pocnu.
Nesto mi nema ko prije onih kandidata za koje znas da ce pobijedit prije nego sto izbori pocnu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Danas sam tek saznao da je Dr. Oz kandidat republikanaca za Senat 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto, evo upravo gledam debatu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahaha ista muka, ili slučaj kad sjedneš negdje vani da gledaš fudbal još plus negdje dalje od televizije pa kad sitnim brojevima izbace statistiku, da bi je prokomentarisao moraš rezultate upaliti jer na TVu ne vidišRobust je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:22joj vidio bi te da nosiš cale i imas dioptriju kako bi uživao hu losijoj sliciakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:17Ja npr. ne uzivam nikako u gledanju filma ako je 4K ili neki full hd, tacno mi ljepse sa ne tako savrsenom i fluidnom slikom, npr. nesto iz kasnih 1990-tih ili ranih 2000-tihsljivo je napisao/la: ↑05 nov 2022, 23:06Ne znam za vas ali meni su ove nove tehnologije uništile draž gledanja filmova ili generalno gledanja dužih sadržaja, naučio sam se da video poentira u 30 sekundi gledanja, i sve što traje više od par minuta nemam živaca gledati. Film upalim, i sigurno gledam 5 mintua, i ako me ne zainteresira u tom vremenu odmah gasim.![]()
![]()
, ispod 4k nista
, bas zbog toga ne idem na 3d projekcije u kino haj sto me glava zaboli al sto nista ne vidim osjecam se kao sasa matic u posjeti javnoj kuci
![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nikad se nisu smjeli banovati Leorey, Husika i ostali. Ali krezubaši su za to lobirali, sad je forum malo i dosadio.
⚜️~⚜️~⚜️
- kraljttbvb
- Kontakt:
Prvo da se ogradim i kažem da mi je fakat drago da je neko natjerao poslodavce da ljudima dadnu bar jedan slobodan dan u sedmici.
Ali ovo što su uradili sa Mostarom je katastrofa. Dodjes u Mostar, nemas gdje kafu popiti, nemaš gdje rucati, sve živo zatvoreno
Ima kažu jedan trzni centar da radi nedjeljom, negdje na izlazu iz Mostara, ali da se teško može doći na red za bilo šta, kolika je gužva...
Dodjes u grad, ništa ne radi, nema raje na ulici, bukvalno mrtav grad
Valjda će se dogovoriti ovi trzni centri izmedju sebe da pauziraju i ostalim danima, a ne da svi to rade nedjeljom, jer ovo je baš bezveze situacija...
Ali ovo što su uradili sa Mostarom je katastrofa. Dodjes u Mostar, nemas gdje kafu popiti, nemaš gdje rucati, sve živo zatvoreno

Ima kažu jedan trzni centar da radi nedjeljom, negdje na izlazu iz Mostara, ali da se teško može doći na red za bilo šta, kolika je gužva...
Dodjes u grad, ništa ne radi, nema raje na ulici, bukvalno mrtav grad

Valjda će se dogovoriti ovi trzni centri izmedju sebe da pauziraju i ostalim danima, a ne da svi to rade nedjeljom, jer ovo je baš bezveze situacija...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 85 gostiju.