Uzima Celzi nakon ovog posta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kakav crni autsajder
Kako nije autsajder, 10 bodova zaostatka, čitav defanzivni dio ekipe na remontu, oni naprijed trebaju hrpu prilika da bi došli do možda jednog gola, ali džaba i to kad će Čući i Azpi primiti više na ovoj strani.
Treba biti realan i reći da nije baš bolio qrac za njim. Može biti samo iz inata.Marsal je napisao/la: ↑05 nov 2022, 07:22Ashley da, Fabregas ne.
Cesc je prvo bio ponuđen Arsenalu i on je htio da se vrati ali je tad Wenger stopirao jer je imao Ozila u odličnoj formi a mjesta za dvojicu u ekipi nije bilo. Tek tada je otišao u Chelsea i nek je, osvojio je Premiership ali nikog ništa nije bolilo osim qrca za njim.
Bolno je bilo kad je odlazio u Barcelonu, poslije više ne.Pensioner26 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 22:31Treba biti realan i reći da nije baš bolio qrac za njim. Može biti samo iz inata.Marsal je napisao/la: ↑05 nov 2022, 07:22Ashley da, Fabregas ne.
Cesc je prvo bio ponuđen Arsenalu i on je htio da se vrati ali je tad Wenger stopirao jer je imao Ozila u odličnoj formi a mjesta za dvojicu u ekipi nije bilo. Tek tada je otišao u Chelsea i nek je, osvojio je Premiership ali nikog ništa nije bolilo osim qrca za njim.
Ja fakat ne znam da li ti trollaš, ne da mi se tumačit, ali ove tvoje reakcije i komentari prerastaju svaki vid subjektivnosti. Mislim da nisi ovako pisao ranije, koliko me sjećanje služi. Valjda ovaj rast Arsenala čudno utiče na ljude.
Fakat je nerealno pomisliti da osvojis 90+ bodova a ne osvojis titulu. Liverpool - u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.AlanSmith14 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 21:09Sto prije prestaneš da se nadaš kiksevima Citya i borbi za titulu sa timom koji već tradicionalno ide na 90+ bodova, biće bolje za tebe.
Previše sebično interpretiraš situacije na terenu tvoje ekipe u odnosu na situacije konkurentskih timova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.