FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Joj penala grob te ****
-
- Kontakt:
A dajte pa kakva je ovo smijurija... pa jel moguce da lik ovako izvodi penale...fuj
Sto Pikac nije sutao? Mogao je jednu za oprostaj, da je u tribine nabio manja bi sramota bila od Lewine
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako vam ovaj torres igra je enigma i kako uspjeva biti u prvom timu. Lik je odron al bas.
-
- Kontakt:
Trpac Elchea promasio na 0:0? What a surprise. Doci ce on na svoje kod 1:0, 2:0. Ovo su mu protivnici po mjeri. Ali kakvo smece, krade Piqueu penal na oprostajnoj utakmici
. Samo da popravlja statistiku na buraniji.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kakav pas De Jonga
Slijedece ljeto ga se neces moci rijesiti ni za 20 miliona

Slijedece ljeto ga se neces moci rijesiti ni za 20 miliona
-
- Kontakt:
Pa to ti je odraz koliko ova ekipa nije tim. Umjesto na oprostaju legende da napune ove levate do vrha oni lagano slow motion game. Mogu zamisliti Contea ili nekog srcanijeg trenera kako bi nabrijao ekipu ... ovi levati ce dobiti 1-0 kao da igraju sa madridomBundesliga je napisao/la: ↑05 nov 2022, 21:26Trpac Elchea promasio na 0:0? What a surprise. Doci ce on na svoje kod 1:0, 2:0. Ovo su mu protivnici po mjeri. Ali kakvo smece, krade Piqueu penal na oprostajnoj utakmici. Samo da popravlja statistiku na buraniji.
Obadvojica ste zalutali ovdje i nikoga ne interesuje vase misljenje. Haj sad razligu.kladionicar30 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 21:33Pa to ti je odraz koliko ova ekipa nije tim. Umjesto na oprostaju legende da napune ove levate do vrha oni lagano slow motion game. Mogu zamisliti Contea ili nekog srcanijeg trenera kako bi nabrijao ekipu ... ovi levati ce dobiti 1-0 kao da igraju sa madridomBundesliga je napisao/la: ↑05 nov 2022, 21:26Trpac Elchea promasio na 0:0? What a surprise. Doci ce on na svoje kod 1:0, 2:0. Ovo su mu protivnici po mjeri. Ali kakvo smece, krade Piqueu penal na oprostajnoj utakmici. Samo da popravlja statistiku na buraniji.
U ostalom, kad si vec naporan ko qurac. Pogledaj snimak opet i vidjetces Piquea koji mase rukom i govori Lewi da on uzme penal.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 05 nov 2022, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Mislim da ga je pitao Lewa, jer je bio kadar gdje Pique nekome gestikulira u fazonu sutaj ti.Bundesliga je napisao/la: ↑05 nov 2022, 21:26Trpac Elchea promasio na 0:0? What a surprise. Doci ce on na svoje kod 1:0, 2:0. Ovo su mu protivnici po mjeri. Ali kakvo smece, krade Piqueu penal na oprostajnoj utakmici. Samo da popravlja statistiku na buraniji.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Ma dobit ce Barcelona ove levate lagano. Ali idealna prilika da vidite s kim imate posla u vidu trpaca Elchea. Tog lika boli kurko za Barcelonom i za kim drugim sem njega samog. U Bayernu je bio i dosta vise sebican, negdje za godinu cete tek vidjeti njegovo pravo sebicnjacko lice. Normalno da ce pokazivati Pique kad je onaj vec uzeo loptu i nastimao se da suta.kladionicar30 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 21:33Pa to ti je odraz koliko ova ekipa nije tim. Umjesto na oprostaju legende da napune ove levate do vrha oni lagano slow motion game. Mogu zamisliti Contea ili nekog srcanijeg trenera kako bi nabrijao ekipu ... ovi levati ce dobiti 1-0 kao da igraju sa madridom
I am not yet born; O hear me.
Formaciono 4 2 3 1, cetvorka prema naprijed tanko skroz.
Kakva pizda je ovaj Ferran
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dembele neviđen glupan
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Moze li neko zabiti gol **** vam mater vise
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako lošu završnicu imaju ova dva kretena na krilima. Nevjerovatno da zarađuju pare igrajući fudbal.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: MisterGuardiola i 3 gosta.