English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: English Premier League
Koja atmosfera u Leedsu, svi na nogama, a onda prebace na City i vidis praznih mjesta i pozoriste 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cudi me da su donijeli ispravnu odluku
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Amerikanac 

- akisarajevo92
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Leeds, zasluzeno

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Foden je ocajan, igra kao da je 5-0
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Malo sam razocaran Fulhamom, mislim da su imali kapacitet da malo napadnu s igracem vise, nisu oni bas Nottingham, niti je City onaj City. Niti im gori za opstanak.
Znaci ostaje Arsenal prvi.
City je toliko bolji od ostalih da do kraja prvenstva mogu igrati sa 10 igraca i opet ce dominirati utakmicom.
Penal cist kao suza.
Penal cist kao suza.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 05 nov 2022, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
Hahaha aj ja penala. Ovo je bilo za žuti žutanu. Kakvo bacanje žutokljunca.
Zadnja izmjena: gigglessmoke, dana/u 05 nov 2022, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kevin da Brujne
6 bodova sam donese iz ničeg zadnje dvije utakmice

6 bodova sam donese iz ničeg zadnje dvije utakmice
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
De Bruyne pada u suprotnom smjeru od primljenog udarca.
S druge strane ovo sto Fulham radi je za zatvora, apsulutna sramota. Od kontri u kojem su imali 3 4 igraca vise iz kojih se na kraju izradjaju kontre za City, do ove nonstalantnosti kod penala i Lenovog ispustanja kroz ruke.
S druge strane ovo sto Fulham radi je za zatvora, apsulutna sramota. Od kontri u kojem su imali 3 4 igraca vise iz kojih se na kraju izradjaju kontre za City, do ove nonstalantnosti kod penala i Lenovog ispustanja kroz ruke.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ipak se kosmička pravda poklopila. Dominacija i poslije niđe veze crvenog opravdala je reputaciju šampiona. Ovakav mentalitet treba imati do kraja
Sa 11 igrača na terenu i zdravim Haalandom ovo bi završilo 7-0 ,8-0 ili 9 ,uglavnom takvi scenariji. Danas su imali sreće, ipak 2:1.
Sa 11 igrača na terenu i zdravim Haalandom ovo bi završilo 7-0 ,8-0 ili 9 ,uglavnom takvi scenariji. Danas su imali sreće, ipak 2:1.
Zadnja izmjena: RollMan, dana/u 05 nov 2022, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Sramotna izvedba Fulhama s igračem više.
Da oce ispast iz lige sve im yebem..lik zatvara tekmu nakon 1-1 i crvenog za protivnika u 26toj minuti
Zabavan dan, bez obzira sto nije bilo velikih imena.
KDB player of the season za sada definitivno. Bez obzira na more Erlingovih golova.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Jel moguce da 70minuta sa igracem vise nemas zelju centra preci.Ovo je bas smijurija koliko su smijesne ove ekipe sredine tabele.
Trenutno korisnika/ca: JackW, sarajevskiMarlboro i 10 gostiju.