nemoj da ti guzobran brani guzicu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
nemoj da ti guzobran brani guzicu
Zar mu nisi ti buraz? Bar tako sam stekao utisak ovdje na forumu. Nije blam.
Da mi je neko prico nakon one epizode u NBA i Efesu sta ce mu se dogoditi za godinu i po dana ne bi mu vjerovo,u dva mjeseca zacementira sebi status jednog od glavnih igraca Reala,golemo
Samo si trebao mene citati.
Cini se da se jedini ti i @lumani niste ogrijesili o Dzanana
ima nas jos, kad se sjetim onog samozdravlje kada smo ga jedini branili, ne znam jel i dalje aktivan…
Da da upravo to i meni smeta , jer ga tada preuzme centar a Musa ima vrhunski ulaz i on potegne pretešku trojku ... Može biti srećan što nije dobio tehničku kod air-balla .
Ma nemres bit hejter ako argumentovano i sasvim opravdano kritikujes, kakvih je 99% ovdje od onih koji su na pdfu odavno i redovno prate nase reprezentativce. Ostale koji su dolazili iskljucivo da momka ismijavaju i vrijedjaju (i nasladjuju se time) ne mozes nazvati ni hejterima, za mene su to klasicni pacenici.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 nov 2022, 00:55I pun mi qrac ovog pametovanja hejteri i slično , pa šta sam trebao da ga hvalim kako maše peškirima u Netsima i Efesu , u godinama u kojim je najvažnije da igra !?! Ako to treba da hvalimo , onda nek ide sve u onu stvar ...
Musa je i za vrijeme kod Efesa bio nas najbolji igrac u Europi.Decko dosao tokom sezone i nije izborio E.L mjesto kod najbolje ekipeFederer17 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:40Ma nemres bit hejter ako argumentovano i sasvim opravdano kritikujes, kakvih je 99% ovdje od onih koji su na pdfu odavno i redovno prate nase reprezentativce. Ostale koji su dolazili iskljucivo da momka ismijavaju i vrijedjaju (i nasladjuju se time) ne mozes nazvati ni hejterima, za mene su to klasicni pacenici.bombaysaphire je napisao/la: ↑06 nov 2022, 00:55I pun mi qrac ovog pametovanja hejteri i slično , pa šta sam trebao da ga hvalim kako maše peškirima u Netsima i Efesu , u godinama u kojim je najvažnije da igra !?! Ako to treba da hvalimo , onda nek ide sve u onu stvar ...
Ma brate nije ni Musu nešto išlo ovu tekmu, ali je za ove šalabajzere LeBron. Pa lik im je u zadnje 2 minute na svoja muda iskreirao 3 4 otvorena šuta i ništa pogoditi ne mogu. Nekad mi je žao što više ne forsira i igra za sebe, pa imao bi 20p u prosjeku.