Moderator/ica: GracanicaAA
Identicna utakmica kao protiv GOSKa, preslikana, nevjerovatno, cak i rezultat istiFRLegioen je napisao/la: ↑05 nov 2022, 16:34Odavno bolju tekmu nisam gledao.Mogli smo sve rijesiti u prvih 45 min po promasenim sansama.Trebali smo im 5 u prvom komotno dati.Drugo poluvrijeme oprezno s nase strane sto nam se i odbilo o glavu.Primismo eurogol,ali nasi igraci su se digli,ubacili u petu brzinu i tornado je natupio!Najboljih 30 minuta sto sam gledao!Ovo je vrhunski Celik,maestralna igra,podrska s tribina,ma sve vrh!Svi zasluzuju cestitke.Bekovi su nam na turbo pogon,Sijerkic najbolja tekma do sad,Ali odlican,Isakovic sto stariji to bolji... Sudije katastrofa,pogotovo pomocni sa ofsajdima...Sve u svemu odlicna igra,rezultat koji je trebao biti i ubjedljiviji ,odlicna podrska s tribina,a i posjeta je bila po meni dobra...Idemo dalje,sljedeca je Azot...
Ne bih se složio sa tobom, 90% juga je član i kluba, ako ne i više...svaka čast simpatizerima, zapadu i svim članovima, ali ponižavajuće je to da nmg odpjevat pjesmu za grobara Čelika, bila je priča zbog djece psuje se i to, a DNS grmi ajmo bijeli ale...Nema potrebe više ovo pričati niti spominjati, Čelik iznad svih!!!RubikovaKocka je napisao/la: ↑05 nov 2022, 10:36Slažem se. Ne treba nam "zla krv" izmedju nas samih. Ali ova priča i neko razdvajanje ne pije vode, jer ti imaš "Robijaša" koji nisu članovi kluba, a isti taj simpatizer ili navijač sa zapada je član kluba i dao je 60KM.Nulatridva je napisao/la: ↑05 nov 2022, 09:12Naravno da ne treba, al ne treba niti ovakva priča protiv tih istih Robijaša...Kada se počne pričati protiv tih istih Robijaša, nadajte se i sortiranje kako ti kažeš...RubikovaKocka je napisao/la: ↑05 nov 2022, 08:24
Bravo. Ne treba nam ovo sortiranje i dizanje jednog dijela navijača koji pomažu klub. Simpatizeri kluba daju mnogo više, prvenstveno kroz članarine pa i ostale akcije. Jednostavno ne treba o tome pričati i potencirati ko koliko daje i pomaze.
btw. Da li će izaci spisak ljudi koji su clanovi kluba za 2022 na web stranici kao pred kraj prosle godine ?
Svi na Bilino!!!
Zapad u napad !
Najvaznije je ovo da se diglo nakon primljenog gola, to dosta govori o karakteru ekipe i daje nadu da ce mo biti prvi na krajuFRLegioen je napisao/la: ↑05 nov 2022, 16:34Odavno bolju tekmu nisam gledao.Mogli smo sve rijesiti u prvih 45 min po promasenim sansama.Trebali smo im 5 u prvom komotno dati.Drugo poluvrijeme oprezno s nase strane sto nam se i odbilo o glavu.Primismo eurogol,ali nasi igraci su se digli,ubacili u petu brzinu i tornado je natupio!Najboljih 30 minuta sto sam gledao!Ovo je vrhunski Celik,maestralna igra,podrska s tribina,ma sve vrh!Svi zasluzuju cestitke.Bekovi su nam na turbo pogon,Sijerkic najbolja tekma do sad,Ali odlican,Isakovic sto stariji to bolji... Sudije katastrofa,pogotovo pomocni sa ofsajdima...Sve u svemu odlicna igra,rezultat koji je trebao biti i ubjedljiviji ,odlicna podrska s tribina,a i posjeta je bila po meni dobra...Idemo dalje,sljedeca je Azot...
Trenutno korisnika/ca: mma_hz, prisonbreak, Tihi i 13 gostiju.